Pluspunten
Goede hulp
Hartstikke bedankt voor je 10 en de positieve feedback!
Pluspunten
Direct hulp, altijd een goede coach :)
Hartstikke bedankt voor je feedback!
Pluspunten
Snel antwoord opngestelde vraag en goede uitleg.
VerbeterpuntenIk vind het vervelend en niet kunnen dat de Ad’s en banners zo duideljk aanwezig zijn terwijl ik een abbonement betaal.
Bedankt voor je feedback Ivan! Excuses voor de Ad's en banners, maar mede door de Ad's en banners kunnen wij Mr. Chadd zo goedkoop aanbieden!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Fijn dat je elke vraag die je hebt kunt stellen, in de klas is daar geen tijd voor. Dit voordeel weegt zwaarder dan de nadelen. Toch twijfel ik wel of ik mijn abonnement door wil laten gaan.
Verbeterpunten- Een keer kreeg ik foute uitleg. Natuurlijk kan niemand alles goed beantwoorden, maar het is wel vervelend. - Soms is de reactietijd erg lang. - Ik vind de openingstijden niet fijn. Vooral omdat het vrijdag gesloten is, ik maak vaak huiswerk op vrijdag. Ook vind ik het niet fijn dat het pas open gaat om 15.30. Natuurlijk zijn de meesten pas uit rond die tijd, maar er zijn er ook zeker genoeg die eerder uit zijn.
Rianne bedankt voor je feedback daar kunnen we wat mee! We zijn hard aan de slag om binnenkort testen te draaien met iets eerder open gaan. De reactietijd van de coaches houden wij in de gaten dus ik zal je gesprekken na gaan en controleren wie dit geweest zijn! De dagen open als vrijdag en zaterdag zijn we voor in overleg, mogelijk dat dit zal komen in de toekomst :)
Pluspunten
goed en snel antwoord!
Verbeterpuntenvaak kan je de app niet openen en dus geen vragen stellen
Bedankt voor je feedback! Ik zal even persoonlijk contact opnemen voor de problemen met de app, zodat we hier een oplossing voor kunnen vinden!
Pluspunten
De mensen die me helpen met de vakken reageren heel erg snel op mijn vraag. De uitleg is ook erg duidelijk en de voorbeelden die ze erbij geven helpen me ook erg. Het is fijn dat ze met alle vakken kunnen helpen.
VerbeterpuntenSoms zijn de openingstijden vervelend, want dan kan ik niet altijd mijn vraag gelijk stellen (heb veel tussenuren waarin ik huiswerk maak). Maar dat is maar een klein puntje.
Hartstikke bedankt voor je feedback Sanne! Wat mooi dat Mr. Chadd je zo goed bevalt. We zijn aan het kijken naar de mogelijke uitbreiding van openingstijden!
Pluspunten
Je krijgt meteen hulp wanneer je een vraag stelt.
Bedankt voor je feedback Daan!!
Pluspunten
Goede uitleg en zijn erg aardig
VerbeterpuntenWel het goede antwoord geven
Bedankt voor je feedback Milan! Oei het is niet de bedoeling dat je het foute antwoord krijgt, wij monitoren hier op kantoor om dat soort dingen te voorkomen! Excuses!
Pluspunten
Je word goed en snel geholpen door studenten waarvan je merkt dat ze er echt verstand van hebben en ze je ook graag willen helpen. Niet opdringerig of iets dergelijks.
VerbeterpuntenJammer dat ze er helemaal niet zijn op vrijdag en zaterdag, als VWO student kun je nou eenmaal niet zeggen dat je niks doet op vrijdag en zaterdag omdat je nou eenmaal een hele hoop huiswerk hebt.
Bedankt voor je feedback Mike! Snap ik, wij zijn bezig om te kijken of we vrijdag en zaterdag ook open zouden kunnen. Voor nu zou ik adviseren je vragen te markeren en te vragen op de dagen dat we wel geopend zijn!
Pluspunten
De huiswerkhulp is echt zeeer handig. Je krijgt binnen MAXIMAAL 10 SECONDEN(Niet te geloven!!!) een huiswerkhulp, die echt zeer gespecialiseerd is in zijn vak en je super goed kan helpen met vragen die je hebt enzovoort. Ze zijn super vriendelijk, en je stuurt meestal een foto en dan helpen ze je gelijk, en ze geven ook vaak nog een voorbeeld.
VerbeterpuntenGeen.
Hartstikke bedankt voor je positieve beoordeling Lamine! Echt prachtig om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Helemaal top, de coaches hebben al het geduld in de wereld met de wiskunderamp die ik ben XD Er gebeuren wonderen met mijn cijfers door deze app!
Bedankt voor je beoordeling Marit!! Haha, ik hoop dat je cijfers alleen maar blijven groeien met het gebruik van Mr. Chadd!! :)
Pluspunten
Bijna altijd leraar beschikbaar, notities, mensen die je begrijpen
VerbeterpuntenMeer openingstijden. Ik heb nu toetsweek en dan moet ik pas om 1 uur beginnen en daarvoor wil ik nog graag hulp hebben en tot iets later door, rond 10 uur.
Bedankt voor je feedback! Ah ja dat kan dan vervelend zijn, we gaan kijken of wij wat aan onze openingstijden kunnen doen :)
Pluspunten
Vaak goede en duidelijke hulp.
VerbeterpuntenSoms dingen van Wikipedia gekopieerd, maar dat kan ik ook zelf opzoeken. Iets goedkoper maken, want het is vrij duur.
Bedankt voor je feedback! Wikipedia is ook zeker niet de bedoeling, hier spreken wij coaches op aan. Oei, wij vinden het zelf al best goedkoop ;) onbeperkt vragen stellen voor 18,95!
Pluspunten
fijne hulp, coaches kunnen goed helpen
Bedankt voor je feedback Jules!
Pluspunten
Je wordt binnen tien seconden geholpen met je vraag, en de studenten nemen uitgebreid de tijd om je te helpen met de vraag.
VerbeterpuntenEen foto sturen gaat moeilijk, soms moet ik wel drie pogingen doen om een foto te sturen.
Pluspunten
Goede hulp, duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenIk vind het een beetje irritant om altijd na een vraag mijn mening te geven. Ik heb liever dat ik direct door kan gaan.
Hartstikke bedankt voor je feedback Houssam! Ik snap wel dat het af en toe vervelend kan zijn, maar door correcte feedback kunnen wij onze coaches verbeteren. Met als gevolg betere hulp voor jou ;)
Pluspunten
Super leuk voor de leerling dat je alle vragen kunt stellen en meteen antwoord krijgt. Een leerling heeft dan een prettig aanspreekpunt dat geduldig is en het nog eens uitlegt indien nodig.
VerbeterpuntenBereikbaarheid in weekenden zou ook heel fijn zijn, vooral op zondag wordt er veel huiswerk gemaakt en eventueel overdag doordeweeks al uur eerder bereikbaarheid dan half vier pas....zou ook super zijn.
Bedankt voor de beoordeling! Wij zijn echter op zondag geopend van 12:00-21:00. Ook zijn wij aan het kijken naar de openingstijden, dit kost alleen onderzoek om te kijken wat wijsheid is en wat de klanten willen. Nogmaals bedankt.
Pluspunten
Meestal goede service.
VerbeterpuntenGeen reclame
Hartstikke bedankt voor de feedback! Excuses voor de reclame, maar mede daardoor kunnen wij onze service zo scherp aanbieden!
Pluspunten
Word snel en goed geholpen
VerbeterpuntenGraag ook vragen kunnen stellen op zaterdag
Bedankt voor je feedback!! We zijn aan het onderzoeken of we kunnen uitbreiden met de dagen! Voor nu nog niet maar we zijn er mee bezig :)
Pluspunten
Er wordt snel hulp geboden met mensen die je ook zo lang mogelijk willen helpen en zo goed mogelijk!
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn als meneer chadd ook bereikbaar is op vrijdag en zaterdag, aangezien vrij veel mensen dan ook bezig zijn met school.
Hartstikke bedankt voor je feedback! Blij dat je zo goed wordt geholpen. We zijn hard bezig met onderzoek of we de vrijdag en zaterdag kunnen gaan aanbieden !
Pluspunten
- Duidelijk uitleg - Worden vaak oefensommen gegeven
Verbeterpunten- Sommige mensen zijn niet zo geduldig, en reageren kortaf als je iets niet snapt.
Bedankt voor je feedback! Deze mensen spreken wij aan achter de schermen, dus als het goed is moet dat niet vaak voorkomen! :)
Pluspunten
Je kan met alle vakken, ten alle tijden, overal hulp krijgen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je niet 3 vakken hoeft te kiezen om daarmee hulp te krijgen, maar als je ALLE vakken gewoon kan kiezen.
Bedankt voor je feedback! Je kunt ook gebruik maken van alle vakken ;) de 3 vakken die je aanklikt worden gebruikt voor onderzoek! Zo kunnen wij zien waar kinderen in Nederland de meeste moeite mee hebben!
Pluspunten
- er wordt voldaan aan de beloftes die het bedrijf doet ( snel reageren ect.) - betaalbaar - makkelijk in gebruik - leuke vormgeving - goed afgesteld op jongeren ( ook leuk met de weetjes, filmpjes ect.) - heel fijn dat de Mr Chadd zo veel uur open is en ook tot 21.30 ( daardoor kan je echt huiswerk maken wanneer het jou uitkomt) - Mr Chadd motiveert mij ook om nuiswerk te maken, omdat je weet dat je altijd vragen kan stellen dus de stof gaat begrijpen ( en om het huiswerk optijd te doen en niet na 21.30 dan kan ik geen vragen meer stellen)
VerbeterpuntenHet lijkt mij fijn om Mr Chadd ook op vrijdag en vooral op zaterdag te kunnen gebruiken, ook al snap ik dat jullie het niet doen omdat de meeste leerlingen op deze dagen druk zijn en geen huiswerk zullen maken. Maar Mr Chadd is zo fijn dat ik, zelfs al ik hw maak op vrijdag/zaterdag Mr Chadd nog zou gebruiken.
Dankjewel voor de feedback Lynn! Echt mooi om te horen dat het jouw zo helpt! We gaan hard bezig en kijken of de vrijdag en zaterdag haalbaar zijn voor ons! Super bedankt voor je positiviteit!
Pluspunten
Perfecte uitleg bij mijn huiswerk. Mr. Chadd heeft me veel tijd bespaard en zeker een paar dikke cijfers opgeleverd!
VerbeterpuntenGa zo door!
Wauw! Mooi om te horen! Lekker door gaan zo met de goede cijfers!