Geen serieuze partij

Geen serieuze partij, moeten niet veel, maar alles nog leren! Wel veel beloven, veel geblaat en weinig, zegmaar geen wol! Ben van plan de gespendeerde uren die nodig zijn voor een sluitende admi te gaan factureren. Kost teveel tijd, keer op keer. Kortom, hierkom je niet verder!

prima service

De website, informatie en het aanvragen zitten goed in elkaar. Snelle duidelijke procedure dus incl. de toezending/afhandeling van de laadpas.

Extreem behulpzaam

Extreem behulpzaam. Mijn adres wordt door diverse navigatiesystemen verkeerd genoteerd en is voor DPD geen pakket af te leveren. Zo kwam de laadpaal maar niet. De mensen van laadkompas (Frank) heeft heel veel geduld gehad en keurig geholpen, en ook Mohammed die de installatie deed heeft voortreffelijk werk geleverd en alles goed uitgelegd. Waarvoor dank.

Simpel en makkelijk bestellen

Alles was heel duidelijk en het bestellen was echt super simpel.

Alle beloften waargemaakt!

Eerst telefonisch contact met Cas van laadkompas gehad over de juiste laadpaal voor thuis en de configuratie ervan en over het aanpassen van de meterkast. Alles goed uitgelegd gekregen en vervolgens voor een prima prijs tot koop overgegaan. Diezelfde week kwam het pakket thuisgestuurd en binnen een week kwam ook de monteur langs, die alles netjes en volgens afspraak heeft geïnstalleerd. Prima ervaring dus!

De communicatie met Laadkompas is heel...

De communicatie met Laadkompas is heel moeizaam, ofwel slecht

Al eerder een laadstation besteld en nu weer!

Al eerder een laadstation bij hen besteld en omdat die service, uitleg en snelheid top was, hebben we nu weer 2 laadstations bij hen besteld.

Laadkompas doet wat het zegt

Laadkompas doet wat het zegt! Mijn ervaring is positief tot op heden. De organisatie is flexibel en heeft goed meegedacht. De aanleg is goed uitgevoerd.

Snelle en zorgvuldige afhandeling en...

Snelle en zorgvuldige afhandeling en afwikkeling.

deskundig en vriendelijk

Een uiterst vriendelijke man die alles uitlegde over wat hij ging doen en ook kon uitleggen hoe een en ander gaat functioneren. Hij was bovendien vlot klaar met deze klus.

Waar ik naar op zoek was is gevonden

Waar ik naar op zoek was is gevonden

Ik ben super blij er mee

Ik ben super blij er mee

Laadpunt besteld

Prima hulp per telefoon om de het juiste laadpunt te bestellen. Na bestelling binnen enkele dagen geleverd. Vragen per mail snel beantwoord.

was helemaal niet bekend met wat is er...

was helemaal niet bekend met wat is er nodig om elektrisch te kunnen laden, laadpas besteld, binnen 1 dag thuis ontvangen, activeren en laden maar. duidelijke uitleg

laadpas bestellen en activeren

makkelijk om te bestellen en pas te activeren . snelle levering pas

Erg malkelijke aanmelding

Erg simpele aanmelding. Goed duidelijke uitleg op de site. Zoals afgesproken binnen 1 dag een laadpas binnengekregen.

Snel geplande installatie

Snel geplande installatie, goed communicatie met de medewerkers van sales en planning, monteur uitstekend werk geleverd. Goed prijsstelling en kwaliteit

Super service

Super service. Ik had vele vragen over vele mogelijkheden. Die werden elke keer goed uitgelegd. Voor en nadelen. Mijn contact Jelmer Postma. Belde me elke keer weer als ik een vraag had. Ook met instellen een opstart probleempje binnen enkele minuten opgelost. Ook de monteur Mo was zeer aardig en bekwaam. Al met al super geregeld en zeker geen snelle verkopers maar werknemers met kennis en passie. Laadkompassie was een prima merknaam geweest.

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Snel en klantvriendelijk

Prima verhuizing laadpaal

Onze laadpaal is verhuisd naar ons nieuwe huis en daar keurig opgehangen en aangesloten. Goede monteur die net heeft gewerkt.

Laadkompas heeft zeer scherpe prijzen...

Laadkompas heeft zeer scherpe prijzen en de installatie kon al heel snel worden ingepland. Ratio, de leverancier van de laadpaal, leverde alleen een paar dagen later dan gepland en stuurde geen leverings informatie, waardoor de installatie met 2 dagen verschoven moest worden, maar daar kon laadkompas niets aan doen. De monteur was kundig, vriendelijk en werkte snel. Kortom als totaalplaatje is laadkompas zeer aan te raden.

Supersnel geregeld en mooi op tijd de...

Supersnel geregeld en mooi op tijd de laadpas in huis.

Top club

Top club. Snel en dynamisch en servicegericht. Chapeau

Snel en goed

Snel en goed

ingebruikname laadpas eenvoudig en toegankelijk...

ingebruikname eenvoudig en toegankelijk beschreven

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.