Snelle reactie bij storing.

Na een storing met de laadpaal werd er direct actie ondernomen om het probleem te verhelpen. Kan alleen maar zeggen : pluimpje voor laadkompas en de ervaren monteur(s).

Prima servicedesk

Ik belde met een technische vraag, de behandelend medewerker had weinig nodig om tot de kern te komen en een passende oplossing te geven. Probleem verholpen!

Prima installatie van de Alfen pro laadunit

We hebben een hele positieve ervaring met de installatie van de Alfen pro laadunit. Glenn en Jerry hebben de installatie degelijk en vakkundig uitgevoerd en zijn als team klant- en servicegericht; een voorbeeld vinden wij. Hartelijk bedankt Glenn en Jerry!

Snelle reactie en goede service!

Snelle reactie en goede service!

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goede telefonische bereikbaarheid en service bij vragen. Snel en vakkundig geholpen. Alleen de codes om de laadpaal te activeren door de installateur waren niet duidelijk. een 0 moest een O zijn en een 1lijkt veel op een l ( met een dakje naar links). Daardoor ging het in bedrijf stellen van de laadpaal moeilijk. Verder ben ik dik tevreden over de laadpaal en het bedrijf Laadkompas.

Totaal negeren

Het offertetraject en de aanleg van onze laadpaal bestond uit een aanschakeling van misverstanden, miscommunicatie en incorrecte advisering. Uiteindelijk zijn we € 4500 verder en willen we niets maar dan ook niets meer met deze firma te maken hebben. Vanuit onze kant hebben we alles geprobeerd om er samen uit te komen maar er werd domweg niet gereageerd op e-mails, telefoontjes en een klacht. Vanuit Laadkompas werd er slechts gereageerd met betalingsherinneringen!

Goede en snelle service :-) !!

Er is snel gereageerd op mijn melding, monteurs waren binnen 2 werkdagen ter plekke.

Top geregeld ,alles klopt gewoon

Top geregeld ,alles klopt gewoon, levering, montage Top bedrijf

Vriendelijk

Vriendelijk, snel en adequaat geholpen. Probleem lijkt opgelost.

Fijne laadpas met goede dekking

Fijne laadpas met goede dekking door Europa, tijdens onze vakantie naar Frankrijk overal gebruik van kunnen maken.

Fijne laadpas met goede dekking

Tijdens onze vakantie naar Frankrijk overal gebruik van de laadpas kunnen maken. Ook het gebruik via het dashboard is makkelijk op te vragen.

T is dat ik minstens 1 ster moet geven...

T is dat ik minstens 1 ster moet geven dat is t zelfs niet. Dag 1 installeren, dwz ze komen langs word gezegt wacht ff te grote klusmoet met 2 en, (ca 10 meter graven in t zand.)tot ziens maak maar een nieuwe afspraak. Nou duurt ruim 2 weken! Ze komen , beginnen te graven etc , en toen.....boren door de gevel dwars door de hoofdkabel ...heel de straat geen stroom. Enexis dr bij jongens vanlaafkompas pakken een k o evoet en trekken heel mijn meterkast naar de galemiezen. Eind van de dag wel stroom en de mededeling dat ik kantoor maar moet bellen. Kantoor gebeld meerdere malen, en steken kop maar in t zand. Nu 3 maanden verder nog niks...dwz ik krijg vanaf vrijdag ..nu 3 dagen mijn stekker niet meer uit t laadapparaat. Je raad t al.... steken weer hun kop in t zand! Reageren gewoon totaal niet en laten je gewoon stikken! DOE GEEN ZAKEN MET DEZE LOUCHE PARTIJ. Zijn gewoon n paar eikels met n leuke site en via Google met kliks (geld) goed lijken. Paar gastjes met een 2 of 3 tal autootjes! Mochten de heren laadkompas t vlot en netjes oplossen zal ik dit ook op deze site zetten echter ze zijn zo goed in struisvogelpolitiek NIET REAGEREN DAN BESTAAT T NIET! Stelletje e.....( kan t woord niet zeggen want dan kan ik m niet posten.

Kosten notering

Laadkompas.nl geeft totaal geen informatie over de kosten per laadpaal. Het bedrijf is vooral geinteresseerd in het aanleggen van laadpalen e.d. Een en ander is dus heel onduidelijk, je weet niet/nooit wat de kosten zijn voordat je gaat laden bij een laadpaal. Er is geen enkel andere paal leverancier (voor zover mij bekend) die geen voortijdige informatie geeft over de kosten. Ik vind dat erg slordig. Nabrander: Ik moet hier op terug komen. De app werkte gisteravond en vroeg vanmorgen niet correct. Nu wel en er is weinig verschil met andere laadpaal apps.

Uitleg

Uitleg, geduld, zeer vriendelijk

Duidelijk afspraak en er is netjes...

Duidelijk afspraak en er is netjes gewerkt

They did not inform us in advance about...

They did not inform us in advance about the accessibility of crawl space even I talked many times with the sales department. They wanted us to take many pictures of the different part of the house and garden and we sent them but I dont know why they did not ask us the picture of crawl space if this is the most important part. And before their visit (10hours before) they sent an automated mail saying that they will visit us and the crawl space should be accessible. Until that time, I dont have any idea what is the crawl space. Then they visited us saying that there is water in the crawl space and left without doing nothing and charged us extra 240 euros for nothing. Then I contacted the company asking why they did not want a picture of crawl space before they make the visit OR why they dont do a short visit before the installation. I could not get a clear answer and now we are threatened by paying this amount otherwise they will inform incasso. By the way, we have already paid everything with respect to installation and the charging station. But I think they dont have good intentions that is why they sent us the extra visit invoice at the latest, after we take out the water and got the chargin station installed to our house.

• Would you recommend us? No

technisch advies

mijn installateur en ik kwamen er niet aan uit om de laadpaal te configureren. De servicedesk gebeld en daar zijn wij zeer vakkundig en stapsgewijs door het menu geloodst. Dit heeft er toe geleid dat de laadpaal het binnen 10 minuten deed. Top dus!

Ik heb contact gehad met Jordy Klerk

Ik heb contact gehad met Jordy Klerk. Geweldige medewerker. Hij heeft me overal mee geholpen. 13 juli zijn de installateurs geweest. Ze hebben fantastisch gewerkt en snel. Ik ben echt 100 % tevreden.

Goede uitvoering, communicatie kan beter.

De medewerkers van Laadkompas leveren goed werk af en zijn netjes en vriendelijk. Wellicht veroorzaakt door drukte komt het voor dat ze niet consequent reageren op vragen van de klant. Monteur Mo krijgt van ons een prima beoordeling.

Super vriendelijke en behulpzame...

Super vriendelijke en behulpzame monteurs die netjes werkten

Aan de telefoon zeer netjes geholpen.

Aan de telefoon zeer netjes geholpen. Kundig en duidelijke geholpen door elke medewerker Installatie is gedaan door Mo, uitstekende vent!!

De laadpaal was niet geleverd dus...

De laadpaal was niet geleverd dus alleen de kabel is gelegd. De laadpaal is nu geleverd maar nog niet gemonteerd. Ik krijg geen antwoord op mijn mails wanneer jullie langskomen.

Snelle, vakkundige levering/installatie

Meerdere aanbeidingen, snelle levering en vakkundige installatie, compliment aan de installateur

Hele goeie hulp bij installatie

Onze installateur had de laadpaal software niet goed geinstalleerd, maar met uitstekende hulp van laadkompas is het me zelf gelukt om het te installeren. Heel fijn dat ze met veel geduld de tijd nemen om het voor je op te lossen!

Snelle installatie, prima monteur!

Installatie van wallbox (Ratio Solar) snel gepland na aanschaf en netjes uitgevoerd door vriendelijke, behulpzame en vakkundige monteur.

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.