Onlangs de laadkompas aangevraagd

Niet erg lang geleden hebben wij de laadkompas aangevraagd, er is een hele snelle service en de pas was snel binnen. Duidelijke handleiding en zeer makkelijke app die voor zichzelf wijst. Eind deze maand komt onze elektrische auto en gaan veel gebruik maken van de laadkompas. We hebben gelezen dat je gemakkelijk de pas voor het laadstation houdt en alles vanzelf gaat.

Goed all week prima

Goed all week prima, alle is duidelijk. Alleen betaling was raar ze vertelde me elke 24 word er betaald. Word ik voor de 24 gebokkkeerd. Bellen, betaling zeiden ze ander geen stroom raar heel raar

Laadkompas ideaal overzichtelijk en ze...

Laadkompas ideaal overzichtelijk en ze hebben mooi app die je kan gebruiken

Super handig. Werkt prima tegen normale tarieven. Ruim aanbod van beschikbare laadpalen

Het werkt gewoon top, heb er goed schik van , en je kunt het overal gebruiken

Het werkt gewoon top

Het is perfect

Het is perfect

Alles duidelijk te volgen goed uitleg...

Alles duidelijk te volgen goed uitleg van alles.

Laden zonder problemen

Laden zonder problemen. Er wordt keurig geleverd wat je verzoekt. Omwonenden hadden door vlakbij te parkeren het inparkeren wel gehinderd

Druppel of Card

App downloaden, aanmelden, en druppel binnen 2 dagen in huis. Zeer eenvoudig! Ook in Frankrijk werkt het meteen. Stekker erin, druppel (of Card) bij het 'WiFi-symbool houden en het begint te laden.

Volledige laadpas

Voor mijn vakantie moest ik met mijn auto naar Brussel rijden om daar het vliegtuig te pakken. Bij terugkeer moest ik mijn auto zsm laden om er weer mee naar huis te komen (midden in de nacht). De pas van Laadkompas was voor mij de enige optie om op korte termijn een pas te hebben waarmee ik zonder abonnement heel dicht bij het vliegveld kon laden. Helemaal top dus. Enige puntje van aandacht is dat bij het laden bleek dat de laadsnelheid maar de helft was van de snelheid die ik in de app zag.

Tot nu toe super goede ervaringen met...

Tot nu toe super goede ervaringen met de app Laadkompas en met het laden via Laadkompas. De klantenservice helpt je ook goed als je vragen hebt en mochten er problemen zijn dan willen ze dat graag samen met je oplossen. Top service tot nu toe en zeker de moeite waard om hier een laadpas aan te schaffen.

Nieuwe pas met eenvoudige app

Ik was op zoek naar een nieuwe pas met ook gekoppeld een app waar in duidelijk mijn laadsessies te zien zijn. Na aanvraag via de site binnen 1 dag de pas in de bus. Activeren ging ook snel en eenvoudig. Ook de app is eenvoudig en als je accu vol is kan je via de app de sessie beiindigen. Ik beveel laadkompas zeker aan.

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Voor het eerst een elektrische auto aangeschaft, dus even uitvogelen hoe we daar mee moeten tanken. Via Google bij Laadkompas terecht gekomen. Super makkelijk en overzichtelijk. De betaal druppel besteld via internet en deze was binnen 1 dag binnen. Gelijk getest en werkt top. Er wordt in de app keurig bijgehouden waar er geladen wordt en wat het kost. Netjes 1 keer per maand afgeschreven. Al met al zeer tevreden.

Zeer gebruiksvriendelijk en...

Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, je kunt vanuit je luie stoel heel makkelijk zien hoeveel tijd er verstreken is en wat de kosten zijn en wat er geladen is aan kwh De pas was ook zeer eenvoudig te bestellen ,en werd snel bezorgd ,je kunt een abonnement afsluiten ,maar je kunt ook eenvoudig gebruik maken zonder abonnement, kortom ik zou deze aanbevelen Met vriendelijke groet quinten

Laadkompas gemakkelijk in gebruik en een overzichtelijke app

Laadkompas is gemakkelijk in gebruik en op vele plekken te gebruiken. Ik had niet gedacht dat elektrisch laden zo eenvoudig zou zijn. Goede service en een duidelijk kostenoverzicht in de app!

Je word meegenomen in het proces van...

Je wordt helemaal meegenomen in het proces van account maken tot het bestellen van de laadpas. De laadpas is volgens afspraak snel geleverd. Ook het activeren van de laadpas was een simpel en intuitief proces. De laadpas werkt uitstekend op de laadpalen van verschillende leveranciers die ik regelmatig gebruik. Daarnaast biedt de laadkompas app handige informatie over laadsessies en kosten. Dit maakt het gebruik nog eenvoudiger en overzichtelijker.

Storing aan de laadpaal

Storing aan de laadpaal Koop je een laadpaal bij ze, krijg je na 3 jaar een storing (Laden werd steeds gestopt). Heel naar natuurlijk want is de auto niet opgeladen als je 's-ochtends naar je werk wil. Contact opgenomen en dan word je verteld dat een monteur sturen 195 ex btw kost maar dat ze geen onderdelen hebben en dus niets kunnen vervangen. Alleen kijken blijkbaar ja dat is toch geen service ? Geen onderdelen ? hoe kan dat nou ? Verkopen kunnen ze als de beste maar je hebt dus niks aan dit bedrijf kwa service.

Tot nu toe super goede ervaringen met...

Tot nu toe super goede ervaringen met Laadkompas. Ook hele goede ervaringen met het laden via Laadkompas. Mocht je problemen hebben dan wil je klantenservice je graag helpen en samen met jou kijken naar een oplossing. Tot nu toe is alles naar wens

makkelijke laadpas

Snelle manier om aan een laadpas te komen, kan met en zonder abonnement, de app geeft duidelijk aan waar de laadpalen zijn en wat je per Kwh betaald, stekker in de paal en auto en laden maar, ik ben er erg tevreden mee.

Laadkompas is een betrouwbaar bedrijf...

Laadkompas is een betrouwbaar bedrijf dat zorgt voor gemak en toegankelijkheid bij elektrisch laden. Met hun laadpas heb je toegang tot een groot netwerk van laadpunten, zowel nationaal als internationaal. Transparante tarieven, eenvoudige registratie en uitstekende klantenservice maken Laadkompas een ideale keuze voor elke elektrische autobezitter.

Geen abonnement nodig !!

Doordat we een thuislader hebben, heb ik voor onderweg soms een laadpas nodig. De Laadkompas is dus voor ons alleen een middel bij langere afstanden. Maar dan ten op zichte van andere laadpassen zonder abonnementskosten. Bij Laadkompas geen vaste maandlasten voor je laadpas of druppel. Dus superhandig en lekker goedkoop, we blijven ten slotte Nederlanders ?? !!

Geweldig om laadkompas te hebben

Geweldig om laadkompas te hebben. Kosten per kwh altijd vantevoren duidelijk. Overal in Nederland en daarbuiten te vinden. Snel laden om weer hoop kilometers te kunnen maken. Meestal in de buurt van een pomp met winkel waar je op gemak een koffie kan kopen waardoor je wachten eigenlijk niet merkt. Een aanrader voor elke rijder met E voertuig.

Super in de commerciele aanloop. Dramatisch in de afwikkeling van 'klachten' en/of openstaande punten.

Na goede referenties vanuit o.a. mijn kennissenkring besloten om via Laadkompas het gehele pakket van laadpaal incl. installatie aan te schaffen. In goed overleg met elkaar overeengekomen dat 50% betaald zou worden voorafgaand voor de hardware en 50% achteraf na de installatie van het geheel. Op de dag van installatie, waar je vanzelfsprekend vrij voor neemt, kwam er een zeer ongeinteresseerde installateur langs op z'n sneakers en in z'n gym tenue. De klus in grote lijnen met elkaar doorgenomen om tot slot de kruipruimte nog even te bekijken met elkaar want de bekabeling moest onder het huis door. Het was eind september na periode van droogte maar helaas direct onder het luik in de kruipruimte (nieuwbouw 2020) was een klein plasje water (ca. 3-5cm diep) zichtbaar, simpelweg omdat dit het laagste punt in onze kruipruimte is. De rest van de kruipruimte was overigens volledig droog alleen dat punt dus niet. En daar begon het gesteggel: ik ga de kruipruimte niet in, u mag het zelf doen meneer maar ik ga hier niet in. Op de vraag waarom niet kwam vervolgens: ik heb mijn auto bij de garage staan en rijd tijdelijk met een leenauto, ik heb geen vochtwerende kleding bij mij dus moet er met deze kleding in en dat wordt dan vies. Diverse oplossingen aangedragen zoals: een zakje zand storten op de vochtige plek, een paar kartonnen dozen van de verhuizing d'r bovenop leggen of zelfs kleding van mij aan. Het bood allemaal geen uitkomst en de installateur was niet van plan de kruipruimte in te gaan, kort daarna is de beste man vertrokken. Op basis van de goede recensies en vele reviews had ik verwacht dat wij hier met elkaar prima uit hadden kunnen komen en dus heb ik contact gezocht met een van de afdelingen binnen Laadkompas. Deze kwam na een aantal dagen bij mij retour per mail met de vraag: ...kunt u een foto sturen? - Tuurlijk.. echter had het de laatste week van september dermate veel geregend dat de waterstand in de wijk, en dus ook in onze kruipruimte, hoger was dan de weken daarvoor. Een foto zou dus geen uitkomst bieden dus heb dit ook teruggekoppeld per telefoon. Er zou op basis daarvan overleg plaatsvinden intern maar ondertussen kwamen er via een andere afdeling factuur herinneringen binnen. Enerzijds voor de eerder afgesproken 50% ten aanzien van de installatie en additioneel nog eens 235,- voor de voorrijkosten en het niet kunnen verrichten van de werkzaamheden! Oke... Wederom diverse keren contact met elkaar gehad en de toezegging gekregen dat e.e.a. intern besproken/geregeld zou worden maar helaas de herinneringen bleven komen. Nu inmiddels 4/5 weken verder en na (mijn excuses) een boos telefoontje verder heb ik de credit van de laadkosten mogen ontvangen. Dit omdat ik aangegeven had het bij de hardware te willen laten en dat ik voor de installatie zelf wel een partij zou zoeken welke wel professioneel te werk zou gaan en bereid was om enigszins vieze handen te krijgen. De 235 van de voorrijkosten bleven echter staan en ook hierover hebben we nog contact met elkaar gehad. Of ik nog even een foto kon sturen.... Meermaals aangegeven dat Laadkompas de installateur even moet benaderen voor 1. foto's en 2. waarom hij slecht voorbereid op de klus kwam maar hierover tot op heden nog geen feedback. Door het gebrek aan interne communicatie is nu helaas het punt bereikt is dat 't restantbedrag overgedragen wordt aan het incassobureau en er nauwelijks tot geen contact meer mogelijk is om tot een goede oplossing te komen waarbij zelfs een voorstel mijnerzijds om 50/50 van deze 235,- te betalen is niet op gereageerd. Enfin.. De 235 is inmiddels betaald, ik hoop dat jullie er een fijne kerstborrel van hebben maar weet in elk geval zeker dat de keuze voor 14 laadpalen die wij binnenkort zakelijk moeten gaan aanschaffen niet naar jullie gaat.

Commercieel een goede partij. In de afwikkeling van 'klachten' lastig om tot een oplossing te komen.

In goed overleg met elkaar overeengekomen dat 50% betaald zou worden voorafgaand voor de hardware en 50% achteraf na de installatie van het geheel. Het was eind september na periode van droogte maar helaas direct onder het luik in de kruipruimte (nieuwbouw 2020) was een klein plasje water (ca. 3-5cm diep) zichtbaar, simpelweg omdat dit het laagste punt in onze kruipruimte is. De rest van de kruipruimte was volledig droog alleen dat punt helaas niet. Daar begon het gesteggel: "ik ga de kruipruimte niet in, u mag het zelf doen meneer maar ik ga hier niet in." Op de vraag waarom niet kwam vervolgens: "ik heb mijn auto bij de garage staan en rijd tijdelijk met een leenauto, ik heb geen vochtwerende kleding bij mij dus moet er met deze kleding in en dat wordt dan vies". Diverse oplossingen aangedragen maar het bood allemaal geen uitkomst meer voor de beste man en hij is vertrokken. Na contact hierover met Laadkompas zou er intern overleg plaatsvinden maar ondertussen kwamen er via een andere afdeling factuur herinneringen binnen. Enerzijds voor de eerder afgesproken 50% ten aanzien van d installatie en additioneel nog eens €235,- voor de voorrijkosten en het niet kunnen verrichten van de werkzaamheden! Oke... tot zo ver het overleg. Wederom diverse keren contact met elkaar gehad en de toezegging gekregen dat e.e.a. intern besproken/geregeld zou worden maar helaas de herinneringen bleven komen. Nu inmiddels weken verder en na (mijn excuses) een boos telefoontje verder heb ik de credit van de installatie mogen ontvangen. Dit omdat ik aangegeven had het bij de hardware te willen laten en dat ik voor de installatie zelf wel een partij zou zoeken welke wél professioneel te werk zou gaan en bereid was om enigszins "vieze" handen te krijgen. Eindstand: Terugkoppeling bleef uit waarmee de €235 is blijven staan, om overdracht hiervan en alle bijkomende kosten naar het incassobureau te voorkomen heb ik nu noodgedwongen betaald..

It is really helpful and effective in...

Laadkompas offers an excellent service with a user-friendly app, extensive coverage, and affordable pricing. Their customer support is responsive and helpful. I've had a seamless experience using their charge card and app for my electric vehicle. Highly recommend for EV owners!

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.