Snelle en deskundige installatie

Aardige installateur, met verstand van zaken.

Super service!

Dino heeft bij ons het laadstation geïnstalleerd. Goede communicatie en uitstekend werk afgeleverd! Wij zijn er helemaal blij mee, dus een echte aanrader!

perfect

Vandaag kwam Dino mijn Wallbox installeren . Even de mogelijkheden besproken en hij ging aan het werk . Hij wist waar hij mee bezig was en toen hij alles geinstalleerd had werkte het als een zonnetje en moet zeggen dat ik ook niet anders verwachtte. Rustig , netjes goed werk afgeleverd en mooi boegbeeld voor Laadkompas daar moeten ze zuinig op zijn .

Erg goede (technische) support!

Nadat paal vakkundig was geinstalleerd door een professionele monteur, bleek de laadsnelheid nogal laag. Op allerlei manieren is er getracht het euvel op te te lossen; door overigens goed getrainde staff. Uiteindelijk bleek het probleem bij de kabel te zitten. Dit was gesuggereerd door de support afdeling. Erg tevreden met de bereidheid tijd te nemen om het euvel boven water te krijgen. succes!

Duidelijke afspraken en een vakkundige monteur

Heb zelf de sleuf gegraven waar de kabel in gelegd moest worden. Wij hebben een oud huisje, dus om in de meterkast te komen was in mijn optiek een moeilijke klus. Maar het was zo geregeld om vanuit de kelder in de meterkast te komen. De monteur dacht samen met ons mee voor de beste oplossing. De meter kast smal en claustrofobisch, maar de monteur hoorde je niet mopperen. En dikke 3 uur en alles was gereed. Nu alleen nog wachtten op de auto. Begin augustus is de planning. En waarom geen 5 sterren. Er is zijn altijd punten voor verbetering. Bv zelf elektrisch gaan rijden ipv diesel.

Ik ben uitermate tevreden

Daham heeft de werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Hij is heel (klant)vriendelijk en correct.

Prima service, goed meegedacht. Prettig contact!

Via laadkompas een laadpaal voor thuis aangeschaft. Door Mick prima geholpen in het voortraject. Ik kon altijd bij vragen terecht! Daarnaast ook tijdens de installatie door Ilse fantastisch geholpen. De paal werkte in eerste instantie niet. Ik heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Wat een service! Echter bleek het aan mij te liggen (toen de zonnepanelen zijn geïnstalleerd hebben ze een aanwezige 3 fase aansluiting misbruikt om dit snel en simpel te laten werken). Dit heb ik vakkundig weten te herstellen, waardoor de paal direct werkte. Eerlijk is eerlijk, via deze weg nogmaals excuses dat ik dit niet beter heb gecheckt voordat ik tijdens installatie contact met jullie heb opgenomen! Feedback naar jullie, vraag of er lampjes branden op de laadpaal, dit was namelijk niet het geval ;) Toppers jullie, dank voor de medewerking!

Great installation

I had a Wallbox installed by Hakim from Laadkompas. Quality of the work was excellent. Very happy.

Goed advies, snel geregeld, vriendelijk.

Fijn en meedenkend!

Dino heeft het laadstation snel en netjes geïnstalleerd. En bovendien was het leuk om hem te ontmoeten. Fijne ervaring en mooi resultaat.

Snel, eerlijk en enorm goed

Met Dino heeft Laadkompas goud in handen. Vanaf het 1e moment voel je dat deze man vakinhoudelijk TOP is. Dino, bedankt voor je komst, kunde en gezelligheid. Je hebt me een dienst bewezen. Altijd welkom!!!

Perfekt

Installateur Dino doet zijn werk meer dan uitstekend Gisteren Wallbox aangelegd door Laadkompas.naast vakmanschap is Dino ook een gezellige Monteur is ook belangrijk!!

Installatie is door de monteur (Pascal) van Laadkompas prima uitgevoerd

Laadkompas heb ik ervaren als een hele professionele partij. Dit geldt voor zowel het offerte traject als de plaatsing en installatie van het laadstation. Ze hebben me verbaasd over de snelheid waarmee ze konden leveren en installeren. De monteur was deskundig, vriendelijk en wilde graag tegemoet komen aan onze wensen!

Super aardige monteur snelle service

Dino is een aardige vent die super snel en vakkundig werkt. Zeer goede ervaring met hem

Netjes geholpen

Ondanks uitdagende situatie geslaagde installatie

Het aanleggen van het laadpunt vergde nogal wat doorzettingsvermogen en creativiteit gezien de lokale situatie. Ondanks dat, is het allemaal gelukt en hebben we niet hoeven uit te wijken naar een ander plan. Zeer tevreden met de installatiewerkzaamheden.

Dino gaat verder dan de rest

Onze Wallbox was twee weken geleden geinstalleerd door Dino en daar waren we heel blij mee, maar een dag later was de Wallbox kapot. Gewoon technische fout. Laadkompas stuurde een nieuwe Wallbox maar die kwam niet bij ons terecht. Dino kwam vandaag langs, maar kon niets doen zonder een nieuwe Wallbox. Hij reed de hele weg naar Almere, ging naar andere klanten en kwam aan het eind van de middag terug om de nieuwe Wallbox te installeren. Alles werk weer perfect. We zijn steeds heel tevreden met Dino.

Goede kwaliteit en vakkundig werk geleverd door Dino

Goed bedrijf dat servicegericht is en de klant leverd wat gevraagd wordt. De monteur, Dino, was stipt op tijd en heeft net een vakkundig werk geleverd. Uitvoering zonder lange wachttijd, na afloop wordt alles netjes opgeruimd. Wat mij betreft een aanrader!

Zie volgende vak

Na wat moeizame start ivm niet goed functioneren wallbox, na plaatsing nieuwe wallbox werkt het nu naar tevredenheid. Ook nageven gedoe met rekening maar alles met Remco goed op kunnen lossen

Snel, secuur, bekwaam en vriendelijk!

De installateur, Daham, was zeer vriendelijk en heeft het netjes gemaakt. Geen rotzooi achtergelaten. Ik had daarna een klein probleem (lag aan mij) en er is door Laadkompas snel en duidelijk op gereageerd. En ook weer uiterst vriendelijk.

Prima en vriendelijke service

Ondanks een tegenvallers waarbij de origineel bedachte locatie niet geschikt bleek heeft de installateur de wallbox uitstekend gemonteerd, op een andere plaats weliswaar. Daarnaast gaf de installateur prima en vriendelijk uitleg over de werking van het apparaat.

Snelle levering en service gericht

Zeer snelle levering van mijn laadpaal. Installatie was de eerste keer niet helemaal goed gegaan, maar na overleg zijn installateurs terug gekomen en is alles volledig naar wens herstelt.

Zeer vakkundige monteurs

Vandaag een laadpaal geplaatst door Dabam. Hij is zeer vakkundig en is flexibel om direct in te spelen op de speciale wensen. Dabam werkt erg netjes en secuur. Helemaal tevreden met de laadpaal

Fijn contact met Mick en monteur Dino

Gekozen wegens de combinatie van prijs én het aanbieden zonder abonnementsvorm. Enkele malen telefonisch contact gehad met Mick en direct en fijn geholpen. De montage door Dino is netjes gedaan, een vriendelijke en servicegerichte man. Ik ga er over 3,5 maand achter komen of alles naar behoren functioneert, maar heb alle vertrouwen in de werkzaamheden van Dino.

Keurige installatie

De monteur Daham was zeer vakkundig en heeft de Wallbox keurig geinstalleerd. Hij heeft goed meegedacht met de okek van de box en alles netjes afgewerkt. Dank jullie wel

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.