ik contact opgenomen met verschillende laadpaal bedrijven. Op zich verkopen de meeste laadpaalbedrijven min of meer dezelfde laadpalen, maar al snel tijdens het gesprek kom je achter welke laadpaalbedrijven deskundig zijn en actief meedenken tot de beste resultaat. Laadkompas biedt zoals de meeste bedrijven alle gangbare laadpalen aan, maar het verschil is hun expertise in het aanleggen van de laadpaal en de beste prijs wat betref de installatie. Daarnaast boden zij de beste prijs voor de meest uitgebreide installatie met een extra groep en uitbreiding in de meterkast, loadbalancing en bekabeling (toekomstbestendige voedingskabel voor het laden t/m 22kW). Ik heb een overzichtelijk offerte ontvangen voor deze werkzaamheden. Bij Laadkompas konden ze binnen 4 dagen de laadpaal plaatsen omdat zij een eigen team van elektromonteurs hebben. Zeer netjes de bekabeling aangelegd en op de meterkast aangesloten. De laadpaal geplaatst en mijn oprit netjes opgeruimd en afgeleverd zoals ervoor. Al met al zeer tevreden over het geleverde werk. Zowel snel als kwalitatief werk geleverd. Ik kan daarom Laadkompas alleen maar aanraden.

Netjes gewerkt, denkt mee.

Punctueel

Op tijd, vakkundig en vriendelijk. Resultaat: top!

goede forecast, prima uitvoering, op tijd en netjes en minder werk achteraf snel gecrediteerd

Geweldige service en montage

Goede en vakkundige advies bij het aanschaffen van de laadpunt. Ook de montage is zeer vakkundig uitgevoerd. De monteur was heel klantvriendelijk en zorgvuldig in het monteren en aanpassen van de meterkast. Het aanbevelen waard.

Iets meer van verwacht

Eerste contacten waren goed via de mail. Monteur kwam later dan verwacht. Oplossing voor bekabeling is akkoord bevonden, maar afwerking niet optimaal. Installatie voor aanzetten duurde lang i.vm. onduidelijke communicatie tussen thuis en Laadkompas kantoor. Niet echt terzake kundig. Monteur kon daar niks aan doen, maar had ook geen alternatief helaas. Beetje slordige montage ook ivm niet opruimen. Monteur heeft goede inzet getoond en werkte door. New Motion nog niet operationeel want er moet nog wat afgesloten worden. Dat was mij van te voren niet bekend helaas. Nu dus afwachtten of het werkt. Volgens check van de monteur is de laadpaal wel actief.

Zeer goede ervaring

Vriendelijk en helder geholpen, alles goed geregeld en snel en vakkundig aangelegd, zeker een aanrader

zeergoed

zeer goede en deskundigen mensen

Erg behulpzaam

Het is voor ons allemaal nieuwe materie. En dat roept snel vragen op. Even bellen naar laadkompas en dan komen we er samen wel uit.

Installatie veroorzaakt defect, laadkompas weigert schade te vergoeden

Daags na de installatie van de laadpaal en het ombouwen van de groepenkast naar 3 fase vielen onze zonnepanelen uit. Servicebedrijf zonnepanelen constateert doorgebrande groepenkast automaat en vervangt deze. Rekening hiervoor doorgestuurd naar Laadkompas. Zij weigeren schade te vergoeden. Letterlijke tekst uit mail van Laadkompas "Het kan zo wezen [...] dat dit is losgeraakt tijdens de installatie, helaas kan ik hier niet verantwoordelijk voor zijn."

99% binnen een week, 1% duurt heel lang

99% binnen een week geleverd is een prachtige slogan, maar je weet nooit of je binnen die 1% zit of niet. Ik had dat geluk en de levering duurde een maand. Uiteindelijk wel netjes het product ontvangen dat ik besteld had.

Snelle levering en goede service

Een Wallbox bij Laadkompas besteld. Binnen drie dagen geleverd. Aansluiting regel ik zelf. Wat fijn is dat je gewoon een factuur krijgt en niet vooraf hoeft te betalen. Dat wekt wederzijds vertrouwen.

Heb de koop afgeblazen

Verschrikkelijk halve dag vrij genomen voor installatie laadpaal, bellen net voor het einde van de de tijd af. Tijdens het wachten heb ik me verdiept in voorwaarden op de bon, nou dat voelde al niet goed. Maar toen ze ook hadden afgebeld en niet wat later die dag alsnog langs wilde komen en de wijze van afwikkeling dat ik blij moest zijn dat ze snel terug zouden komen hebben mij doen besluiten om de koop te annuleren. Ook voorstel voor kleine compensatie uit coulance werd van tafel geveegd. Kijk goed naar voorwaarden op de bon en bijvoorbeeld hoeveel voorrijkosten ze rekenen bij problemen.

snelle reactie en goed advies

ik werd na mijn vraag zeer snel teruggebeld en ben goed van advies voorzien. de configuratie van de laadpaal wordt snel aangepast.

Snel telefonisch geholpen. Goede uitleg. Vriendelijk.

rare koste

Heb een order geplaatst voor installatie, krijg daarvan een mail waarin de factuur in de bijlage staat. Vermelde ze dood leuk ergens in een zinnetje dat er nog bijna 200 euro bijkomt aan kosten die nergens op de site vermeld staan en die ook op de factuur niet terug te vinden zijn. Vervolgens order geannuleerd krijg je wel een afspraak en al het materiaal thuis gestuurd en moet je zelf maar weer actie gaan ondernemen om dat terug te gaan sturen.

Helder advies, vlotte afhandeling

Prettige communicatie met Oscar. De Wall box werd gelukkig net op tijd geleverd voor de installatie. Snel en professioneel geplaatst.

Makkelijk contact te leggen en snelle respons

Verkoper heel vriendelijk en hij weet wat verkoopt hij komt met oplossingen als het wat mis is met lader hij weet optelossen

Snelle levering en installatie, afwikkeling achteraf kan beter

De afspraak voor installatie en installatie zelf ging wel soepel. Snelle levering en installatie met een heldere uitleg van de monteur. Het ontvangen van de nacalculatie had wel wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk ook prima afgehandeld.

Service achteraf ook goed!

Snel en betrouwbaar maar ietwat slordig

Ik heb de dienstverlening van Laadkompas als snel en betrouwbaar ervaren. Buiten het feit dat de installateur (onderaannemer) prima werk heeft geleverd heb ik wel een paar opmerkingen: Verpakkingsmateriaal is allemaal achtergelaten. De oude (ook New Motion) paal is op redelijk ruwe wijze gedemonteerd waardoor deze beschadigingen heeft opgelopen (vervelend omdat deze naar een collega gaat). Ik heb nadien op het erf meerdere sigarettenpeuken aangetroffen. De factuur was niet correct. Het kinderverbruik aan materiaal was niet gecorrigeerd maar wel weer snel gecorrigeerd nadat ik melding gemaakt had.

Goede offerte en alles netjes geregeld

Offerte, plaatsen en nazorg netjes geregeld!

Punctueel en professioneel

De twee monteurs waren niet alleen buitengewoon vaardig maar ook erg aardig. Er waren geen problemen of tegenvallers; het waren uitdagingen en oplossingen. Kortom een schoolvoorbeeld van goede klantenservice.

Te laat zonder melden, geen waarschuwing opladen 1fase --> hoofdzekering eruit extra kosten

eerdere afspraak niet gekomen en pas na het tijdstip gebeld dat een andere keer een afspraak gemaakt moet worden. 1fase aangesloten, er niet bij verteld dat er eigenlijk niet opgeladen kan worden ivm max capaciteit; hoofdzekering sprong eruit.

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.