Na een goed adviesgesprek besloten om een lader te bestellen. Een week na de bestelling was de lader binnen en geïnstalleerd.

Uitstekend technisch advies

Uitstekende technische uitleg door Oscar Santana voor laadpunt mogelijkheden voor een appartementencomplex.

Fijn bedrijf met hele goede service en installatie snel en goed geregeld.

Helemaal goed

Je krijgt wat je mag verwachten!

Snelle service en keurig afgehandeld

Laadkompas werkt snel. Keuze en installatie helder.

Goed meegedacht en tips gegeven voor mijn situatie. Snelle levering vh laadpunt.

Zeer klantgericht en snel in reageren

Zowel het offerte traject (eerst even bellen) als de offerte zat goed in elkaar. De installatie kon ook snel plaatsvinden en werd uitgevoerd door een aardige en kundige jongeman. Telefonische support bij vragen is ook deskundig en snel. Ik kan Laadkompas van harte aanbevelen.

Aardige maar verbetering mogelijk

Aardige mensen De wallbox monteren was lastiger. Monteur was op verkeerde plek aan het graven voor de kabel die door de fundering moest. Gelukkig had mijn man door dat hij verkeerd zat. Alles is wel goed gekomen gelukkig. De zonnepanelen zijn wel snel en vakkundig gemonteerd ook de service achteraf was snel en deskundig.

Erg klantvriendelijk

Niet alles liep perfect, maar heel prettig dat men bij het telefonisch contact altijd op de hoogte was van de voorgeschiedenis en dat alles adequaat beantwoord en opgevolgd werd. Het laadpunt draait nu 2 maanden naar tevredenheid en ik heb er geen omkijken meer naar. Top ervaring!

Professionele info en montage van de laadpaal.

Duidelijke info en persoonlijk advies. Snelle levering en deskundige montage.

erg goed geholpen, zeer service gericht

In het volledige traject zeer service gericht.

Goed advies bij keuze laadpaal en in een keer goed geplaatst

Goed offerte traject waarin voor en nadelen van de verschillende palen besproken en afgewogen. Plaatsing ging volledig volgens afspraak en direct de auto aan de oplader gelegd en hij laadde direct met de verwachte voltage. Prima dus.

Heldere informatie, gebruiksvriendelijk aanvraagproces

Enkele maanden geleden een laadpaal aangevraagd via Laadkompas. Het hele proces van informeren en bestellen verliep erg makkelijk. Mijn vragen werden snel en helder beantwoord, en het bestelproces verliep ook erg soepel. Wij zijn erg tevreden met onze laadpaal.

Goed geholpen, duidelijke uitleg.

prima!

vriendelijk, meewerkend, klant gericht

Jammer

Zeer snelle levering, prima monteurs. Keuring werk, Echter een onverwachte niet besproken nacalculatie waardoor mijn laadpaal 10% duurder is geworden. Wel na veel mailverkeer gering bedrag teruggekregen, maar tevreden ben ik zeker niet.

Prima advies en prima installatie.

Ik ben erg blij met de keuze om via Laadkompas mijn laadpaal te regelen. Zowel goed advies over de type laadpaal als de manier van installatie.

Makkelijk, duidelijk en snel

Enige jammere was dat de aansluiting zo eenvoudig was dat je er eigenlijk niet voor wilde betalen. Misschien dat we hier wat meer onderzoek naar hadden kunnen doen. De rest perfect.

Snelle levering en keurig geinstalleerd

We zijn goed geadviseerd over een dubbele laadpaal en na bestelling zijn alle materialen snel geleverd en een dag later al (erg netjes) geïnstalleerd. Goede communicatie en vriendelijke medewerkers.

Snel, heel vriendelijke monteur, vakwerk

Gebeld, afspraak gemaakt, in 10 dagen geleverd, vakwerk aan huis en...heel vriendelijke monteur, die op alle vragen het antwoord wist.

Product is prima, installatie en service na verkoop waardeloos

Heel fijn contact gehad met Mick in de begeleiding wat de beste keuze zou zijn. Installatie ging moeizaam met de werkmannen. Zelf mee moeten graven en terugleggen van de bestrating. Opvolging van de feedback over deze situatie was er eigenlijk niet. Ze geven niet thuis en op een gegeven moment leg je je erbij neer. Dat geeft een wrange nasmaak. Jammer.

Uitstekend, totdat er iets misgaat

+ Bijzonder goede ervaring met het sales team. - Niet goed geholpen de situatie in te schatten met veel (!) extra en absurde kosten tot gevolg - Slechte opvolging als het eenmaal mis gaa Lang verhaal kort: - Bij binnenkomst was binnen 10 seconden duidelijk dat ik geen 3 maar 1 fase had. Hierdoor vielen de kosten meer dan € 600 hoger uit (incl. de aanpassing van de netbeheerder a € 300) - 5 meter graafwerkzaamheden + installatie van een paal op betonnen voet is onderdeel van het standaard pakket. Voor het verplaatsen van 3 zijwaards geplaatste bakstenen naast de voordeur werd echter direct € 72 in rekening gebracht - Nog een aantal andere issues Iets langer: Laadkompas beroept zich op het feit dat 'je pas echt weet wat er moet gebeuren als je bij iemand thuis bent'. Ik heb daar begrip voor. Echter: 1. Als de monteur binnen 10 seconden weet dat het niet 3 maar 1 fase is 2. Als ik binnen een minuut kan inloggen in Stedin (dit leerde ik pas nadien) en zie dat ik 1 fase heb... ...dan bekruipt mij het gevoel dat er een lage offerte wordt 'verkocht', om vervolgens in de wedstrijd bij te verkopen. Toen ik hierover mijn bezwaar kenbaar maakte ben ik in een proces beland dat enkele maanden (!) duurde, waarbij ik weken of soms een maand lang moest wachten op een reactie. Uiteindelijk kreeg ik een bericht dat Laadkompas het uiteindelijk (!) eens was met het feit dat het onterecht was dat er € 72 was gerekend om 3 bakstenen op te schuiven. Ik ontving ook een credit met de melding dit bedrag over te maken (!?) en 1 dag later ontving ik gelijk een bericht van hun debiteurenbeheerder/deurwaarder. Aangezien me dit veel te veel tijd en negatieve energie kost heb ik besloten het bedrag over te maken en niet verder in te gaan op de andere issues. Fijne mensen, maar heb sterk het idee dat groei, drukte of gebrek aan processen na de verkoop (of bij klachten) niet kloppen. Heb je een standaard installatie (en weet je het echt zeker???): doe het! Anders misschien 2x nadenken.

Goed advies gehad bij de aanschaf van een wallbox

Ik heb voor de eerste keer een elektrische auto aangeschaft dus ik had ook een wallbox nodig. Ze hebben mij prima geholpen bij de zoektocht naar een geschikte versie. Ook de installatie werd netjes verzorgd.

Gewoon een goede service

Met Mick van Laadkompas een aantal keer fijn contact gehad. Expertise en advies in een woord prima. Ik kan iedereen laadkompas aanraden!! Heb zelf uiteindelijk de pulsar plus aangeschaft en deze werkt naar volle tevredenheid!

Heel goed en professioneel geholpen

Ben heel goed en plezierig geholpen door Mick, afspraken zijn goed nagekomen en dezefde dag nog werd de Pulsar Plus met PowerBoost opgestuurd!

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.