Snel en super betrouwbaar!

Na met meerdere partijen te hebben gesproken stak Laadkompas er met kop en schouders bovenuit. Van het helpen uitzoeken van de geschikte laadpaal tot het op locatie meedenken over de optimale plaats voor de installatie van de laadpaal, ze helpen je echt bij alles. Waar andere partijen niet concreet konden vertellen wanneer de levering en plaatsing van de laadpaal exact zou plaatsvinden is het Laadkompas gelukt het gehele traject binnen één(!) week te voltooien. 6 dagen na het eerste contact was de laadpaal geinstalleerd, geweldig!

Slechte service en communicatie.

Laadkompas komt afspraken niet na.

Goed duidelijk

Goede uitleg

Uitstekende Service

Al tijdens de initiële contact momenten een perfect advies. Vriendelijke mensen, nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Daarna snelle levering en vervolgens top support.

Technisch in orde, maar deel van werk dubbel in rekening gebracht en Laadkompas weigert correctie

Het plaatsen van de order en het uitvoeren van het werk verliepen probleemloos. Echter, Laadkompas probeert hetzelfde werk dubbel in rekening te brengen en weigert dit te corrigeren. Telefonisch is het bedrijf nagenoeg onbereikbaar. Afgezien daarvan moeten nieuwe klanten so-wie-so enorm opletten: als tijdens het werk Laadkompas een langere kabelroute makkelijker uit te voeren vindt dan vooraf afgesproken, brengen ze meer in rekening voor extra graafwerk en kabels, in plaats van minder; Laadkompas' besparing wordt niet met u gedeeld, maar vertaald naar extra werk en een extra rekening.

Persoonlijk, flexibel en compleet

Laadkompas biedt precies wat je nodig hebt: een gedetailleerde offerte waar je duidelijk per item kunt zien wat het kost, maar ook een contactpersoon (Mick in mijn geval) waar je mee kunt overleggen. Omdat er bij de installatie van een laadpaal veel keuzes te maken zijn en je niet weet wat de voor en nadelen van een keuze zijn (wil je wand montage of op een paal, etc.) is het handig als je met iemand kunt overleggen. Ook woon ik in een oud huis met een kleine meterkast, waardoor het lastig is te kijken wat past. Veel partijen bieden dan aan om tegen betaling thuis te komen kijken, maar Laadkompas lukte het op afstand (ze geven aan als ze extra foto's nodig hebben) En als er bijvoorbeeld gegraven moet worden, kun je er voor kiezen dat zelf of door een tuinman te laten doen. Kortom, voor mensen die niet dagelijks een laadpaal bestellen de ideale klantgerichte leverancier!

Uitstekende informatie, zeer snelle levering.

Uitstekende informatie, zeer snelle levering.

Goed geholpen en snelle service

Goed geholpen, keurig advies en snelle levering

Alles keurig geregeld

Ben zeer te spreken over de geleverde diensten van laad kompas De montage is uitstekend gedaan door 2 monteurs waren erg behulpzaam en hebben het werk van a tot z goed gedaan

Prima bedrijf, afspraak is afspraak.

Afspraak maken en uitvoering binnen twee weken geregeld. De deskundige en vriendelijke monteur was ‘s morgens tijdig aanwezig maar werd na een uur weggeroepen voor een andere klus. Dat was minder! Laat in de middag kwam hij weer terug en maakte hij het project toch af. We wachten nog wel op een credit factuur omdat er een fase 1 i.p.v. een fase 3 schakelaar is geplaatst.

to the point en behulpzaam

met uitzondering van een ieerste monteur die duidelijk geen ervaring had (en ook dingen fout deed) is het daarna meer dan voldoende hersteld.

Zeer duidelijk aanbod, persoonlijke service en heel professioneel

Ik ben zeer goed geholpen nadat ik online alle relevante informatie op de website had gevonden. Persoonlijke service en professionele kennis in combinatie met vriendelijkheid en een prima aanbod. Absoluut een bedrijf om aan te raden.

Heldere en vlotte communicatie, met gedegen en vakkundige aflevering.

Na een eenvoudig keuze- en bestelproces ben ik nauwkeurig op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de logistiek en installatieafspraak. Ook op tussentijdse vragen werd tijdig gereageerd. De installatie zelf verliep eveneens soepel en werd vakkundig verricht door een enthousiaste en betrokken monteur. Eventuele knelpunten of overwegingen bij de aanleg van de installatie konden allen in goed overleg opgelost worden. Nadien nam de monteur ook ruim de tijd om de details, de technische werking en de wallbox app toe te lichten. Erg fijn.

Makkelijk en snel geregeld

Klantvriendelijk bedrijf. Prettige begeleiding met de aankoop van de laadpaal, en de installatie werd op korte termijn ingepland. Installatie zelf ook niks op aan te merken, fijne installateur die met me mee dacht :-) Top dus.

Duidelijke, eerlijke, vriendelijke communicatie.

Snelle opvolging van vragen, geven goed en eerlijk advies. Mijn laadpaal was binnen 2 weken geplaatst

Ga niet in zee met dit bedrijf. Aansluiting in meterkast kapot gemaakt. Onterechte rekening achteraf

Het leek zo mooi. Een duidelijke offerte, snelle levering van de laadpaal. Toen begon de ellende. Na aanpassingen in de meterkast door de monteur werkten onze zonnepanelen niet meer. De monteur had deze (zonder dat we dit wisten) losgekoppeld om de aansluiting voor de laadpaal te gebruiken. Dit hebben we op eigen kosten moeten laten herstellen. Ook functioneerde de laadpaal 2 weken lang niet op 1 fase, terwijl dit beloofd was. De service afdeling van Laadkompas reageerde niet of nauwelijks. Als klap op de vuurpijl kwam er na 1 maand een factuur voor 'extra kosten'. Dat terwijl we een werkbon van de monteur hadden afgetekend waarop stond dat er nul extra kosten waren. Nog steeds in discussie hierover. Kortom: het enige waar dit bedrijf goed in is, is snel offertes maken.

Goed advies en begeleiding, uitvoering plaatsing moet beter

Alles ging goed van informatieverstrekking, tot advisering, tot offerte tot opdracht. Totdat de dag van de plaatsing kwam. Het bleek te veel en te zwaar werk voor de ene goedwillende en hardwerkende monteur die de klus van het plaatsen van twee laadpalen moest klaren. Ondanks dat hij tot 's avonds laat heeft doorgewerkt. Enkele dagen later kwam een tweede ploeg van nu wel twee man die nog zo's 6 uur (!) bezig zijn geweest. Helaas zijn de heren te gehaast vertrokken en op een moment dat de laadpaal niet bleek te werken. Al met al toch zeker aan te bevelen.

Top, zeer tevreden: uitstekend werk geleverd op een prettige manier

Prettige communicatie met Remco met snelle reactie op vragen in het voorbereidende traject en ook na afloop. De service monteur, André, is zeer vriendelijk en zeer attent, en hield mij ten tijde van zijn werkzaamheden op de hoogte van de voortgang. Uitstekend werk geleverd. De laadpaal staat als een huis. Bedankt!

Wall box vanmorgen zonder problemen geinstalleerd door Andre. Prima voorlichting bij aankoop snelle levering en installatie. Kwaliteit en 5 sterren meer dan waard.

zeer aardige monteur ik moet de laadpaal nog testen dus dit cijfer is wel 'voorlopig'

onbetrouwbaar en slecht

De verkoop gaat goed en offerte is scherp, helaas daarna een extra factuur voor onverklaarbaar meerwerk van bijna de hoogte van de oorspronkelijke offerte. Geven aan het te gaan onderzoeken, echter deze week zonder verdere terugkoppeling een aanmaning van het incassobureau. Laadpaal staat in storing, enkele stenen kapot na aanleg, kortom een waardeloze firma met slechte service!!!!!

top service

Goeie service, zeker aanrader

Snel geleverd en geïnstalleerd. Tevreden!

slecht

Het verkoopproces liep snel en was ook goed. Levering en installatie ging goed maar de Wallbox stond niet goed ingesteld. Hierdoor moest de monteur terugkomen. Helaas heeft deze monteur mij wel een werkbon laten aftekenen waarin teveel bekabeling (a €11/mtr) en ander meerwerk was opgenomen. Een stevige meerwerk rekening volgde. Ik heb alles nagemeten en getracht tot een compromis te komen en alleen dat te betalen wat werkelijk geleverd is. Helaas er viel niet te praten. Gelijk incasso bureau erop etc. Voor mij een dikke onvoldoende en ik voel me enigzins opgelicht.

Uitstekende service

Vooraf ben ik goed geadviseerd, waarna ik vervolgens netjes up-to-date werd gehouden. De uiteindelijke plaatsing is prima verlopen. Een tevreden klant hier :)

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.