nette correcte afhandeling

goede ervaring

Vlotte professionele installatie

Adequaat begin waarin de installateur vraagt mijn laadpunt alvast toe te voegen aan de pas. Is duidelijk in wat zij gaan doen. Goed in de afwerking. Het allemaal netjes geïnstalleerd

Mooie start-up met de juiste expertise en klant-instelling!

Ik was me aan het orienteren op een prive laadmogelijkheid bij mijn thuis (via de werkgever) en kwam uit bij laadkompas. Goed te woord gestaan, snelle actie (offerte) en bekwame mensen!

Profe advies

Adviseur stelde de juiste vragen en kwam met een adequate offerte.

Goed advies en alles prima geregeld.

Uitgebreid en goed passend advies gekregen. Na akkoord op offerte de laadpaal netjes ontvangen en door de eigen technische dienst van Laadkompas heel professioneel geïnstalleerd. Prima service en duidelijke informatie gedurende het hele proces.

Goede begeleiding van begin tot eind!

Vanaf het 1e moment is er duidelijk een transparant gecommuniceerd over de (on)mogelijkheden. Installatie en voorbereiding daarop erg praktisch en soepel verlopen.

Goede informatieverstrekking en goed werk

Het kantoor van Laadkompas is goed bereikbaar, geeft goede informatie over de mogelijkheden, vlotte beantwoording van vragen, geeft vooraf duidelijkheid over de kosten en ook de monteur was vriendelijk en klantgericht. De laadpaal staat op precies de juiste plaats op onze oprit.

Goed geholpen, duidelijke uitleg, goede prijs

Een duidelijke uitleg tijdens de aanvraag onderbouwd door een heldere offerte. Goede prijs. De aanpassingen in de meterkast die gedaan moesten worden waren niet helemaal duidelijk en ook niet door wie maar bij navraag werden we goed geholpen. Binnen enkele weken was de laadpaal geleverd en geïnstalleerd door een zeer vriendelijke en kundige monteur

Goed advies gekregen voor installatie laadpaal in nieuwbouw

Mijn laadpaal moet aangesloten worden in een nieuwbouw appartement met eigen parkeerplaats. Daar zit voor Laadkompas voorlopig geen enkele business in. Toch werd er tijdens een telefoon gesprek in detail goed geadviseerd welke voorzieningen in het gebouw en eigen meterkast moeten worden aangebracht. Top!

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

De telefonische service van Laadkompas is goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk. De installatie op locatie is ook volledig naar wens uitgevoerd door kundige monteurs.

Goede snelle service!

Na veel gedoe en onderhandelen met onze VvE uiteindelijk akkoord om de laadpaal te mogen plaatsen. Tussentijds contact met Laadkompas was persoonlijk en zeer goed! Laadkompas heeft hier snel op het akkoord ingesprongen en 3 dagen later werd de laadpaal al geleverd. De installatie vond 2 weken later plaats en dat is echt snel in deze tijd (met een steeds hoger aantal elektrische auto's en hogere vraag naar laadpalen). Installatie duurde vrij lang, omdat de straat circa 20 meter open gemaakt moest worden. De installateurs zijn van 14:00 uur tot 19:30 uur bezig geweest! Hoe dan ook vonden ze dat ze het af moesten maken, dus dat was super. Over het algemeen dus erg tevreden over de bereikbaarheid, service en installatie van Laadkompas!

Goede service..

Eindelijk mijn elektrische auto deed mijn laadpaal het niet. Maar door de nette en vlotte service binnen 2 dagen verholpen. Bedankt, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Alles verloopt volgens afspraak met vriendelijke en duidelijke uitleg. Geen verrassingen achteraf. Aan te bevelen.

Goede informatievoorziening, heldere tips

Slechts kort contact gehad nadat ik zelf veel uitgezocht had. Werd snel teruggebeld op mijn verzoek en kreeg zinnige informatie op basis waarvan ik mijn besluit kon nemen.

Snel, duidelijk, eerlijk

Ik kreeg via deze website 3 suggesties voor laadpalen. Itt ik zou verwachten werd de meest eenvoudige en goedkoopste geadviseerd, passende wat ik nodig had. Installatie adviezen, suggesties kwamen zeer vlot en deskundig via e-mail. Al met al een heel goede service en betrouwbare partner. Het station hangt en werkt perfect.

Goede service, heldere uitleg, keurige levering

Goede service, heldere uitleg en keurige levering. Verder zijn alle afspraken netjes nagekomen, iets wat ik zeer belangrijk vind!

Duidelijke afspraken die keurig worden nagekomen.

Na een prettig adviesgesprek de bestelling geplaatst. De apparatuur wordt alvast vooruit naar je huis gestuurd. Op de dag van de montage twee keurige monteurs aan de deur die netjes en vakkundig werken.

Snelle en duidelijke offerte en installatie

Binnen een week alles helder en duidelijk geregeld. Goede en snelle communicatie door Kishen. De installateur kwam 2 uur later dan de afgesproken tijd maar verder is alles perfect opgepakt en uitgevoerd.

Zeer vriendelijke en snelle reactie

Het contact is goed geweest en correct.

Klantgericht

Na de aankoop van ene elektrische auto had ik twee laadstations nodig voor twee totaal verschillende situaties. Buiten dat had ik nog een aanvullende eisen. Laadkompas heeft mij, na het stellen van een aantal gerichte vragen, een passende offerte gestuurd. Binnen een week waren de laadstations, geheel naar wens, in mijn bezit

Zeer tevreden over informatie die door medewerker Kishen Thakoersingh is gegeven.

Wist nul over laadpalen, maar ben zeer vakkundig geïnformeerd en prettig geholpen door Kishen en voelde dat ik serieus genomen werd. Dank voor de goede zorgen. Hartelijke groet, G.E. Ros

Goede service en zeer klantgeticht

Gewoon super !

Heel goede klantenservice, snelle levering en perfecte begeleiding

Nadat ik een offerte had opgevraagd bij Laadkompas, kreeg ik vrijwel meteen een uitgebreide mail met de voor mij interessante laadpunten. Vlak erna volgde een telefoontje van Laadkompas-medewerker Kishen Thakoersingh. Hij legde alle opties helder uit en gaf nog wat advies. Toen de keus eenmaal gemaakt was, bleken de levering en installatie al een paar dagen later te kunnen. Helaas kwam het laadpunt later binnen dan we hoopten. Ik had daarover in het weekend contact met Kishen. Hij beloofde het op maandagochtend first thing op te lossen; en dat deed hij dan ook. Die middag arriveerden laadpunt en installateurs keurig op tijd. Het werk is perfect en snel uitgevoerd. 's Avonds kreeg ik nog even een berichtje van Kishen of alles gelukt was; dat is de klantenservice die je wilt. Kortom: zeer tevreden.

Kon niet beter!!!

Perfect geadviseerd, heel goed geholpen. Een en ander is binnen vijf!!!! dagen perfect geïnstalleerd. Mooi en zorgvuldig gewerkt door de installateurs die ook op de aangekondigde tijd kwamen. Kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.