Gemakkelijk!

heel gemakkelijk aan te vragen en binnen twee dagen ontvangen. Verder is de app zeer gemakkelijk te gebruiken en up to date met de beschikbare stations om je bolide aan te sluiten. Ook handig is dat de laadpassen en laadgeschiedenis op je app kunt zien en dat je je voertuig kunt invoeren en dat je vnauit de app met je voertuig kunt verbinden.

Laadkompas; Toppertje!

Wat een eenvoudige manier om aan een laadpas te komen, goede website, goede app. Laden gaat echt top. Alles prima geregeld!

Tevreden

Als gebruiker van Laadkompas voor mijn Seat Leon PHEV ben ik zeer tevreden. De app biedt een overzichtelijke interface, en ik gebruik deze regelmatig wanneer ik mijn auto wil opladen tijdens stadsbezoeken, sporten of bij familiebezoek. Qua prijs zijn de laadkosten marktconform, en het kostenoverzicht per laadbeurt is erg handig. Een aanrader voor EV-rijders die gemak en inzicht willen!

Niet met Laadkompas in zee gaan!

Via laadkompas 2 jaar geleden een wallbox gekocht door hun geinstalleerd: de eerste wallbox ging al stuk bij de installatie, de tweede kwam maanden later en is geinstalleerd, zorgde na nog geen 20 keer gebruikt te zijn voor kortsluiting: Reaktie van wallbox/laadkompas: ligt aan jullie. Installateur er bij gehaald: Kortsluiting zit in de wallbox, niet meer gebruiken! Sindsdien talloze telefoontjes gepleegd en ook al 7 maanden mailtjes gestuurd. telefoon blijkt zinloos; veel beloven en daarna niets meer gehoord van ze. Mail wordt ook niet beantwoord

Hele fijn overzichtelijke app.

Hele fijn overzichtelijke app.

ging helemaal van zelf en echt goede...service

ging helemaal van zelf en echt goede uitleg hoe het allemaal moet zo ook het registreren

Laadkompas heeft een gratis pasje...

Laadkompas heeft een gratis pasje waardoor je geen abonnementsgeld betaald. Erg voordelig wanneer je een laadpaal thuis hebt en niet dagelijks elders hoeft te laden. Je kunt de pas bij veel laadpalen gebruiken en betaald een starttarief als je begint te laden. Via de app kun je ook zoeken op snel laden. Wij zijn erg tevreden over Laadkompas

Top, makkelijk in gebruik via app of pas. Goede tarieven, aanrader!

Na aanschaf Hybride auto online gezocht...

Na aanschaf Hybride auto online gezocht naar een verstrekker van laadpassen, kwam snel uit op laadkompas, snelle en gratis verzending, groot netwerk en goede prijzen. Dag erna lag de pas in de brievenbus, meteen gaan proberen! Alles probleemloos verlopen, duidelijke en vooral makkelijke app, ben zeer tevreden en wist van te voren niet dat het zo makkelijk zou gaan, en echte aanrader!

prima ervaring

prima ervaring! eenvoudig aangemeld via website en volgende dag al per post tag van Laadkompas ontvangen. Doodsimpel in gebruik en bij elke laadpaal simpel te gebruiken. In een woord : geweldig !!

Eenvoudig en vlot!

Ik maak gebruik van de laadpas (druppel) van Laadkompas. De aanvraag ging erg eenvoudig en ik had de druppel ook snel via de post in huis. Je kunt hem makkelijk aan je sleutelbos vastmaken, zodat je je laadpas altijd bij je hebt. Recent moest ik het account overzetten op een andere juridische entiteit, dit ging allemaal ook erg vlot in de online portal, waarin alles inzichtelijk is (laadpalen, laadpassen, facturen, laadsessies, et cetera). Al met al erg tevreden!

zeker een aanrader!!

Fijn bedrijf om mee te werken. goede communicatie en bij vragen staan ze voor je klaar. Helder en duidelijk. ik ben er blij mee. Je kan bij elke laadpaal terecht. wij werken met de een druppelpas. ideaal! aanrader!

Met laadkompas het gaat echt makkelijk

Met laadkompas het gaat echt makkelijk. Of via de app, kaart of meet een druppel. Druppel vind ik echt effici�nt. Altijd naast mij sleutel dus altijd makkelijk om te vinden. Ik zou wensen dat Laadkompas heeft meet oplaadpunten, ook in anderen landen so dat ik hoef niet andere aanbidder te gebruiken.

Makkelijk ap overzichtelijk

Makkelijk ap overzichtelijk

Auto opladen met tag van Laadkompas

Ik heb gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de laadtag van laadkompas. Ik was zeer te spreken over het aanvraagproces van de tag. Alles was goed en snel geregeld en geleverd. De dekking van bekende laadstations in je omgeving is goed en accuraat weergegeven in de app. Ook het voor de eerste keer koppelen ging probleemloos. Eigenlijk het enige minpunt wat ik kon bedenken, was dat de vordering van de laadsessie niet te volgen was in de app, maar volgens mij ligt dat meer aan de exploitant van de laadpaal.

Laadkompas degelijk en werkt

Laadkompas werkt makkelijk zoals verwacht. Een andere pas werkt niet, maar die van Laadkompas wel. Een aanrader.

Laaddruppel snel geleverd

Laaddruppel snel geleverd, handige app om laden van de auto te volgen, gelijk met kosten overzicht.

Recent overgestapt naar deze aanbieder...

Recent overgestapt naar deze aanbieder van Laadpalen. Wat een verschil! Zeer vriendelijk geholpen en wat een duidelijkheid. Dit miste ik dus bij mijn vorige aanbieder. Echt TOP!

Laadkompas ... een aanrader!

Laadkompas was gemakkelijk aan te vragen en werd snel per post ontvangen. Activeren was een peuleschil, ook voor digibeten. Laadkompas heeft een makkelijke laadpaal-zoekfunctie en toont meteen de actuele prijs per paal (en de beheerder). De kaartweergave bedient zich gemakkelijk en stuurt het adres door naar Google Maps, maar ook naar Waze (!). Van alle laadpassen ligt Laadkompas boven op het stapeltje. Ergo, een aanrader!

Fijn en overzichtelijk ap

Fijn en overzichtelijk ap. Ook de locaties van de laadpalen is heel overzichtelijk. Op aanraden van mijn collega bij laadkompas gekomen.

gemakkelijke ervaring

Echt een leuke en gemakkelijke ervaring

Elektrisch laden met goede dekking.

Op zoek gegaan naar een extra provider om mijn dekking in Europa te verbeteren en niet voor verrassingen te staan dat ik met een bijna lege accu niet laden kan. Het uiteindelijk gebruiksklaar hebben van het account duurde helaas wat langer dan verwacht. Vervolgens snel opgelost en nu probleemloos laden bij veel aanbieders.

snelle levering van mijn nieuwe laadpas

snelle levering van mijn nieuwe laadpas

Goed en snel

Goed en snelle service, pas was snel binnen en activeren via website en app was een makkie

Werkt prima met tag of pas!

Werkt prima, makkelijk met pas en/of tag en overzichtelijke app! Duidelijk overzicht van de laadgeschiedenis en voertuigen! En super makkelijk -> een overzicht van alle laadpalen op de kaart! Een aanrader!

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.