Laadkompas is een nuttig platform voor...

Laadkompas is een nuttig platform voor iedereen die gebruik maakt van elektrische voertuigen. Wat ik goed vond, is de gebruiksvriendelijke interface en de uitgebreide informatie over laadpunten in de buurt. De kaartfunctie is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt snel. Het is ook handig dat het platform actuele gegevens geeft over beschikbaarheid van laadstations, wat tijd bespaart tijdens het reizen. Wat er beter kan, is de integratie van extra functies zoals een routeplanner specifiek voor elektrische auto's of meer filteropties voor snelladers. Soms is de informatie over de tarieven bij laadstations beperkt of niet altijd accuraat. Een verbetering in die nauwkeurigheid zou de gebruikservaring verder optimaliseren.

Prima laadpas , maar prijzen soms minder

Snelle levering, duidelijke app. Enige nadeel is dat laadkompas op hun website aangeeft dat je het tarief van de laadpaal betaald + 0.39 cent per laadsessie. Als ik 1 specifieke laadpaal hier uit de buurt pak kost rechtstreeks laden bij deze paal 0.36/kwh. Echter kost deze specifieke paal via laadkompas 0.41/kwh ( + 0.39 per sessie als je geen abbo hebt uiteraard). Toch al snel 15% duurder dus ( de kosten per laadsessie niet meegerekend). Ze rekenen dus hun eigen prijs per laadpaal + 0.39cent per laadsessie of abonnement. Wanneer je dus de mogelijkheid hebt om rechtstreeks bij de paal te betalen met bijv. creditcard dan kan dit je 15%+ schelen per laadsessie. Buiten dat is het hebben van het gemak dat deze pas vrijwel overal te gebruiken is natuurlijk wel fijn om te hebben.

Ik heb mijn druppel en een extra kaart

Ik heb mijn druppel en een extra laadpas bij laadkompas.nl besteld. Het was heel fijn dat ik beide kaarten kon bestellen en dat de kaarten gratis bezorgd werden. Bij andere maatschappijen was dit geen optie. Daarnaast hebben ze nu een aanbieding dat ik de eerste 6 maanden geen abonnementskosten heb. Ik moet nog wel goed uitzoeken hoe de druppel werkt, want vorige keer lukte het niet om ermee te laden bij een laadpaal en heb ik toch mijn pinpas moeten gebruiken.

De app, het bestelproces en het algemeen gebruik

Mijn ervaring met Laadkompas.nl is over het algemeen zeer positief. De app is duidelijk en overzichtelijk, wat het makkelijk maakt om snel de juiste informatie te vinden. Ik kon zonder problemen een laadpas aanvragen en het hele proces verliep soepel. Het enige minpuntje was dat het iets langer duurde dan ik had verwacht voordat de laadpas en druppel arriveerden. Dit had wat sneller gemogen, maar het was geen groot probleem. Al met al ben ik tevreden met de service en zou ik Laadkompas.nl zeker aanraden aan andere elektrische rijders die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor hun laadbehoeften!

Altijd op elke laadpaal werkend

Altijd op elke laadpaal werkend, voordelig starttarief, alles Top Tot nu toe geen enkel probleem ergens gehad, top, ga zo door.

Prima laadpas/ betrouwbasr & hoed...

Prima laadpas/ betrouwbasr & hoed functionerend

eerste ervaring

Aangezien wij voor de eerste keer een reis door Duitsland zouden maken hadden wij een betrouwbare en degelijke laadpas nodig. De formaliteiten verliepen snel en vlekkeloos en de bijbehorende app geeft correcte en uitgebreid informatie. Wij kunnen eerstdaags met een veilig gevoel aan de trip door Duitsland beginnen.

Convenient app that you could easily...

There is Convenient application that you could easily use and track your history use, see locations, cost per charge etc. but it would be great if the app also show when fully charge. There is discount for subscription offered. Recommend! Kinda low fee per month or even cheaper for yearly fee.

Mijn ervaringen met Laadkompas zijn zeer positief. Ik laad mij auto aan een openbare laadpaal in de straat en deze gaat verrassend snel. Tevens is de app zeer gebruikersvriendelijk. Ik krijg altijd een recente update van mijn laadgeschiedenis. De tarieven zijn zeer gunstig in vergelijking met andere laadpalen in mijn buurt en omdat het aanbod groot is, is er voor mij altijd een laadmogelijkheid in de buurt. Kortom een zeer tevreden klant, en een aanrader als je op zoekt bent naar een voordelige snelle lader.

Gebruik laadkompas voldoet!

In augustus heb ik laadkompas aangevraagd. Aanvragen was zeer eenvoudig. Een vragenlijst invullen met gegevens en versturen. Binnen enkele dagen heb ik mijn druppel, waarmee ik de laadpalen kan activeren, ontvangen. Direct de druppel geprobeerd en het functioneerde. Ik gebruik deze sinds dien met veel plezier. Ook heb ik mijn eerste factuur ontvangen. Deze was nauwkeurig gespecificeerd en per laadpaal was de kilowattuur prijs weergegeven. De automatische incasso verliep vlekkeloos. Advies aan laadkompas is om per e-mail een vooraankondiging te doen van de incassodatum. De bijbehorende app werkt ook prima. Onlangs heb ik in een andere plaats dan mijn woonplaats geladen. Vooraf heb ik in de app mogelijke laadpunten uitgezocht. In de app staan ook de kilowattuur kosten per laadpaal vermeld, zodat je de meest gunstige kunt uitzoeken. Een laadpaal, vermeld in de app, kon ik niet vinden. Hoewel de tool goed werkt is een iets meer gedetailleerde plattegrond die actueel is, een aanbeveling aan laadkompas. Ger de Boer, 22-9-2024, Hengelo.

Toegankelijke klantenservice

Een EV aangeschaft, dan heb je een laadpas nodig. Ik kwam op laadkompas uit. De aanvraag van de laadpas ging makkelijk, voordeel is dat je niet extra hoeft te betalen voor de druppel. De klantenservice was makkelijk en snel bereikbaar. Ook op de app kun je eenvoudig zien hoeveel je moet betalen. Het laden ging probleemloos. De transactie was meteen zichtbaar

Perfect, eenvoudig, snel en niet (te) duur

In m�n sas met de Laadkompas!

Goede ervaring met de Laadkompas. Tot nu toe geen paal in mijn woonplaats Den Haag waar ik de pas niet kon gebruiken. Het laden gaat snel en makkelijk. Even het Laadkompasje tegen het venstertje en klik, de kabel zit vast en de accu begint te laden. Wat een gemak! Een uitstekende dekking en naar ik hoop ook zo in de rest van Nederland, dan heb ik geen tweede laadpas nodig.

Perfecte partner voor mijn taxi business

Sinds ik met mijn taxibusiness ben begonnen en dit met een elektrisch voertuig doe heb ik verschillende laadpassen in mijn bezit. Uiteindelijk ben ik toch gaan shoppen naar de meest voordelige oplossing voor mij met een laadpas waar ook de afrekening elke maand vlekkeloos wordt uitgevoerd. Bij deze zoektocht kwam ik uit bij Laadkompas. Deze pas wordt overal geaccepteerd en naar de afhandeling heb ik verder geen omkijken. Ook de snelheid van de zichtbaarheid en de kosten van de laatste laadsessie zijn ontzettend snel terug te zien. Voor mij en voor vele van jullie zal dit de mooiste laadmogelijkheid zijn!

Tarief verschil laadkompas

Heb diverse laadpassen in mijn bezit, valt me op dat bij dezelfde paal door laadkompas het tarief 0,63 per kw is en via E-Flux betaal ik 0,31 per kw, dit is nogal een groot verschil, ligt aan de leverancier zegt laadkompas...........

Hebben nog niet zolang een electrische...

Hebben nog niet zolang een electrische auto, en hebben dus een druppel van Laadkompas aangeschaft zonder abonnement, wij hebben een laadpaal bij huis, geen bedrijfs of lease auto, je betaalt dus gewoon per keer, erg gemakkelijk en overal te gebruiken

Sinds kort ben ik lid geworden van de gratis laadkompas ik geef het als waardering een dikke 9.

Sinds kort ben ik lid geworden van laadkompas, app dedownload an Apple en alle betreffende gegevens ingevuld, wat makkelijk ging. De eerste keer op een vakantie in Burgh Haamstede bij een hotel de pas tegen de laadpaal aangehouden en ja het opladen begon! Automatisch werd het verschuldigde bedrag van mijn bank afgeschreven. Het was allemaal goed verlopen.

Redelijk snel opgeladen

Redelijk snel opgeladen Je mist vooraf info over de kosten Helaas was de laadpaal bij ons om de hoek defect.Hier kreeg ik geen info over, maar moest bellen met het nummer op de laadpaal.

Prima laadpas

makkelijk aan te vragen en bovendien werkt de pas nagenoeg overal. We gebruiken hem tot volle tevredenheid bij onze elektrische Mazda

heel maklijk

Using this service is very hassle free. Our first time using electric we struggled to find our way around charging, now with this it's made everything so simple. The ability to see a dashboard of transactions as well as the locations also makes it easy to see what your bill will be and track where you used the service, no unexpected surprises

Gemnakkelijk te bestellen laadpas werkt prima!

De laadpas was gemakkelijk te bestellen. Hoewel ik eigenlijk voor een ANWB-laadpas ging, is deze ook prima, want bij Laadkompas rekenen ze geen verzendkosten en de ANWB wel. De pas had ik snel in huis, het werkt allemaal goed en gemakkelijk. Kortom: het was een goede aankoop ik ben er tevreden mee!

Perfect, makkelijk en niet duur

Sinds 2 weken een elektrische auto

Sinds 2 weken een elektrische auto, dus laden met Laadkompas! Zeer tevreden, ruime keuze in laadpunten (1 zelfs op 10 meter van mijn voordeur!) Makkelijk te bedienen met pas of app. App zeer overzichtelijk. En niet onbelangrijk... goede tarieven!

Laden

Ik heb nu een eigen elektrische lease auto. Op verzoek werden jullie vernoemd om de goede service.

Mijn ervaring bij laadkompas

Ik ben nu sinds 3 weken lid van laadkompas. De aanvraag van een druppel ging erg snel en was erg makkelijk. De druppel was snel binnen en vervolgens was het kiezen en afsluiten van een abonnement ook een eitje. Al met al een fijne manier van doen. Voordeel van de druppel is dat je het makkelijk aan je sleutels kan hangen. Het enige jammere is dat laden via laadkompas soms wat duurder is dan bij andere aanbieders. Iets om goed in de gaten te houden dus.

Transistorstraat 100

1322 CH Almere

Over Laadkompas B.V.

Laadkompas is een van de snelst groeiende leveranciers van laadpassen en laadbeheer in Nederland. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten toegang tot een breed netwerk van laadpalen in heel Europa. Naast laadpassen leveren wij complete laadoplossingen zoals laadpalen, thuisaccu’s en slimme laadbeheeropties. Onze gebruiksvriendelijke app geeft realtime inzicht in je laadsessies, kosten en laadlocaties, zodat je altijd de meest voordelige optie vindt. Als totaalinstallateur in duurzame mobiliteit helpen wij je bij het verduurzamen van je huishouden of bedrijf. Kies voor Laadkompas en laad sneller, slimmer en voordeliger. LET OP: Voor de meest actuele reviews kun je terecht op Google of Trustpilot.