Binnen 1,5 maand stuk en trage levering.

Op eerste gezicht een prima bed. Na 1,5 maand is de plank waar de lattenbodem op rust helemaal doorgescheurd. De levering van het bed ging moeizaam en liet een paar weken op zich wachten. Na contact met het bedrijf over het probleem met het bed, zijn ze hier snel mee aan de slag gegaan en binnen 1 dag een nieuw deel voor het bed toegezegd. Alleen de levering laat weer meer dan een week op zich wachten wat lastig is nu je kind niet op dit bed kan slapen. Ik krijg het gevoel dat de urgentie van een stevig en goed bed voor ons kind niet goed door komt.

Bed super goed, logeer- matras niet

Het bed zit stevig in elkaar, mooi hout en goede kleur. Het bijgeleverde matras voor het logeerbed eronder vind ik van slechte kwaliteit en in verhouding veel te duur. Ik had graag van te oren geweten hoe dun dat matras was, dan had ik het niet besteld.

Leuk bed, maar kwam licht beschadigd toe

Communicatie en geleverd tijdstip goed. Bij het uitpakken merkte we lichte beschadiging van het hout op. Dat is jammer.

Mooi bed, lade valt tegen

Na lang wachten (drie maanden) werd het bed eindelijk geleverd. Het ziet er mooi uit en is stevig. Minpunten: de latjes waar de lattenbodem op rust zijn vast geschroefd door iemand die een anger management training nodig heeft. De schroeven zitten te diep en het hout is op sommige plekken beschadigd. De bedlade is een teleurstelling. Je bestelt een massief houten bed en krijgt er een lade bij waar alleen het frontje van massief hout is. Bij het zorgvuldig vastschroeven van de wieltjes is er aan één kan naast het board geschroefd, dus de constructie klopt ook niet helemaal. De zijkanten zijn ook wat scheef. We hebben het bed net in gebruik, maar ik vraag me af of de la stevig genoeg is om iets anders in op te bergen dan kleding. Op de website afbeelding is een tapijt te zien, maar het hele dunne tapijt dat hier naast het bed lag, zorgde ervoor dat er te weinig ruimte was om de la te openen, dus daar moeten we nog iets op verzinnen. Nog een tip, markeer gewoon waar je moet schroeven en boor het even voor, Rockwood. Tip als je dit bed wilt kopen: laat de lade achterwege.

Mooi degelijk bed

We hebben het bed een paar weken in gebruik en het oogt mooi en degelijk. Was makkelijk in elkaar te zetten en ideaal dat het iets lager is i.v.m. een schuine wand.

goed contact na enige vertraging. transporteur was behulpzaam en vriendelijk.

Mooie logeerbedden

Mooie en stevige logeerbedden! Snelle levering en makkelijk te monteren.

Mooi stevig bed, makkelijk in elkaar te zetten.

Mooi stevig bed dat makkelijk in elkaar te zetten is. Werd snel bezorgd.

Verkoper was heel behulpzaam en goede service

Superfijn bed met goed matras. Verkoper nam uitgebreid de tijd om alle opties te laten zien en onze zoon mocht op allerlei matrassen proef liggen. Bed was heel simpel zelf in elkaar te zetten. Zeer tevreden over de service van deze winkel.

Goede kwaliteit!

Het bed is erg stevig en van goede kwaliteit. Het is ook makkelijk in elkaar te zetten. Enige minpunt vond ik de duur van de levering. Op de site staat binnen 3/5 werkdagen als het product op voorraad is, maar ondanks dat ons product op voorraad was heb ik er veel langer op moeten wachten. Ondanks dit zou ik het bed door de goede kwaliteit zeker aanbevelen!

Stevig bed conform de beschrijving, snelle en persoonlijke levering aan huis!

Kiezen voor een Rockwood-bed blijkt een duurzame beslissing te zijn: het gaat om een stevig bed dat helemaal aan de beschrijving voldoet. Voor de levering werd via een één-op-één-contact een datum en uur afgesproken en het bed werd binnen de afgesproken tijdspanne op een uiterst vriendelijke manier afgeleverd!

Snelle levering en heel mooi bed!

Heel mooi bed! Van massief hout en makkelijk in elkaar te zetten. Ons zoontje van 2,5 jaar slaapt er heerlijk in en kan er goed zelf in en uit. Door de opstaande randjes hoeven we niet bang te zijn dat hij eruit zal vallen en het geeft gelijk een knus gevoel. Heel blij met dit fijne bed! Top service!

Super easy in elkaar te zetten, super solide bed

Zoals de titel al omschrijft is dit bed makkelijk en binnen no time in elkaar te zetten. Super stevig bed. Geen lullige kleine schroefjes en kleine houten plugjes maar stevig en solide materiaal.

Prima product en service!

Product is van een zeer goede kwaliteit en erg mooi. Afspraak maken voor de levering was ook makkelijk. Kortom prima website!

Mooie, degelijke bedden

De bedden zijn degelijk een zien er goed uit. De kinderen slapen er goed in :)

Goede stevige bedden voor een goede prijs

Onze 3 kinderen hebben allemaal een bed van Rockwood. Erg tevreden over. Stevige bedden voor een goede prijs. Bedden zijn makkelijk in elkaar te zetten.

Lekkere stabiele robuuste bedden, heerlijk matras. De bezorger was fantastisch, heel chill, vriendelijk en heeft het allemaal mooi in elkaar gezet.

Super service

Super geholpen, snelle service, vriendelijk personeel

Onze zoon slaapt als een zonnetje in zijn nieuwe bed

Wij hadden voor dit moderne industriële bed gekozen omdat we op zoek waren naar zo iets. We hebben verschillende bedjes bekeken via het internet en we hadden bij alles zo van we missen iets. Maar bij dit bed wisten we het meteen ja dit is het en dit past precies qua kleur en stijl bij het interieur van zijn kamer. Hij slaapt er nu een paar weken in maar heeft zich moeiteloos aangepast. En slaapt er als een zonnetje in.

Had een tijd geleden hetzelfde bed in een andere kleur besteld voor mijn dochter. En het beviel mij goed. Het is een super stevig bed. Goede materialen. Was makkelijk in elkaar te zetten. En het bed werd snel geleverd. Kortom zeer tevreden.

Super degelijk bed voor jaren plezier

Superstoer bed met toplevering.

Goede communicatie over de levering en op de afgesproken tijd geleverd. Snelle en vakkundige montage. Onze zoon is superblij met zijn nieuwe bed en slaapt er vanaf de eerste nacht heerlijk in!

Prachtig

Mijn zoontje is zo blij met zijn extra hoge hoogslaper! Toen hij voor het eerst omhoog klom om in zijn nieuwe bed te slapen glunderde hjj helemaal. Het is echt een super bed! Levering ging ook super snel en vlot, wij zijn helemaal tevreden!!!

Fantastisch bed

Het bed van mijn eerste kind ook hier gekocht en nu het vloerbed voor onze tweede. Super goede kwaliteit en netjes geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Heel blij mee!

Absoluut fenomenaal! Zo goed dat ik overweeg een fanclub op te richten.

Vijf jaar geleden kocht ik dit bed voor mijn oudste zoon. Het is een stevig en robuust meubelstuk, met ruime bedlades en een bodemplaat die tegen een stootje kan. Dat is precies waarom ik ervoor koos om hetzelfde bed voor mijn jongere zoon te kopen. Hij was dolblij met zijn nieuwe bed! Hij rende vol enthousiasme naar de kamer van zijn broer om te kijken of het mooie bed daar verdwenen was. Maar nee, nu had hij zelf hetzelfde grote bed als zijn grote broer! Dit bed maakt niet alleen de kamer, maar ook de kinderen gelukkig. Het is zonder twijfel een blijvertje in ons huis – voor beide jongens een echte aanwinst! P.S. Er is ooit een latje van de lattenbodem gebroken. Binnen enkele dagen ontvingen we niet één, maar zelfs twee nieuwe latjes. De klantenservice is dus ook op en top!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.