Mooi bed

Mooi bed, makkelijk in elkaar te zetten. Ook voor twee mensen met linkerhanden. Goed contact via de mail. Bij ons werd één onderdeel beschadigd geleverd. Dit krijgen we nageleverd.

Heel mooi stevig peuterbed

Mooi houten peuterbed met matras en kussen, dekbed. Fijn bedje!

Was even bang omdat ik geen bevestiging van de bestelling ontving. Na n telefoontje (naar t nr op de website) doorgeschakeld naar n hele lieve mevrouw, die me verzekerde dat het goed zou komen. 3 Dagen later bureautje ontvangen, na 1,5 uur in elkaar gezet en n blije kleinzoon heeft zoals hij zegt t superste bureau van de wereld! Dankjewel!

Mooi kinderbed. Stevig, degelijk, eenvoudig in elkaar te zetten. Dik tevreden!

Fijn

Hele snelle levering

Mooi stevig bed

Mooi stevig bed voor mijn zoon. Binnen 5 minuten in elkaar gezet, al met al prima!

Mooie kwaliteit bed. Precies zoals beschreven

Levering was prima.

Zeer stevig bed

En mooi en stevig bed

Heel mooi stevig bed!

Ik bestelde het bed vrijdag en zou dan binnen 10 werkdagen geleverd worden. Ik werd de maandag erop al gebeld of ik die dag thuis was de chauffeur was toch in de buurt. Nou dat was nog eens snel en helemaal nu in deze tijd! Alles was netjes verpakt en geleverd. Mijn dochter is super blij met het mooie stevige bed! Als je kwaliteit wilt zeker hier bestellen!!

snelle levering, en mooie kwaliteit voor mooie prijs

binnen 2 weken na bestelling geleverd. Is makkelijk in elkaar te zetten en vriendelijke mensen. Een mooi bed voor een mooie prijs. wij zijn er blij mee en hopen er nog jaren mee te doen.

Prachtig bed, Super service.

Super mooi meidenbed (Amalia wit) gekocht bij Rockwood! Prachtig materiaal, goede en stevige kwaliteit! Naast de snelle levering, duidelijk en snel mail contact over de levering. Zeer tevreden over Rockwood dus, ik raad dit dan ook zeker bij vrienden en bekenden aan.

Een prachtig comfortabel bed!

Het kajuitbed is heel gemakkelijk in elkaar te zetten en staat prachtig! Hij slaapt er heerlijk in.

Mooi degelijk bed voor goede prijs.

Stevig bed van goede kwaliteit hout. Bureau is wat aan de hoge kant voor kinderen. Duidelijke instructies om het bed in elkaar te zetten.

Hebben een jongensbed besteld bij rockwood en de service was goed. Goede communicatie richting de klant en binnen vijf werkdagen netjes geleverd. Ook het installeren verliep soepeltjes door middel van de handige instructies. Onze zoon slaapt heerlijk op zijn nieuwe bed.

Uitstekend bed

Het bed wat we voor onze zoon besteld hebben is een uitstekende aankoop geweest, onze zoon slaapt er heerlijk in. Deze is geleverd en in mekaar gezet wat bijzonder vlot ging en netjes achtergelaten prima werk geleverd.

Top kwaliteit.

Op afgesproken datum en tijdstip opgeleverd.

Super stoer en stevig bed

Kajuitbed Jasper Heel leuk bed, zeker omdat hij niet ‘standaard’ is. Zoon is er enorm blij mee en kleine zus een tikkeltje jaloers. We hebben hem nu ongeveer 2 weken in gebruik en hij slaapt heerlijk.

Mooi kwalitatief bed en snelle levering

Wij zijn erg tevreden met het bed Tim voor onze zoon. Genoeg opbergruimte in de lades en een kwalitatief mooi bed.

Super stoer bed!

Het steigerhouten bed besteld in Corona tijden, met de verwachting dat er een lange levertijd zou zijn. Het bed werd binnen 2 weken geleverd. Nette service en een super stoer bed!

Super mooi en stevig bed

Een erg mooi en stevig bed. Ook erg makkelijk in elkaar te zetten.

Prachtig degelijk bed

Mooi stevig bed. Goede kwaliteit.

Superman bed volgens mijn kleinkinderen

Dat wil zeggen ligt heerlijk

Erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden over het prachtige houten bed voor onze zoon. Goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten en prettige bezorging. Onze zoon is ook helemaal blij met zijn 'grote' jongensbed inclusief trapje.

Prima bezorging en contact met de bezorger. En het bed is super kwaliteit! Zit stevig inelkaar en gaat zeker jaren mee

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.