Pluspunten

Keurige service!

Pluspunten

Goed En degelijk product ,Ga zeker meer bestellen .

Tot dus ver zou ik dat niet weten

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke site, duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling. Het kajuitbed was eenvoudig in elkaar te zetten.

De bijgeleverde bijts voorzien van informatie over het product.

Pluspunten

Snelle levering en het peuterbedje is van goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi bed! Goed in elkaar te zetten, wel even puzzelen zonder tekening... Snelle levering, maar niet echt flexibel.

Jammer dat de buurman moest helpen met het naar binnen sjouwen, omdat levering niet op een moment kon dat wij thuis waren... (3 doordeweekse dagen.!)

Pluspunten

Goede service en top qualiteit goederen

Niks!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie bed met goed kwaliteit!

hoofdbord vind ik te laag, het zou beter zijn als het wat hoger kan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zou het prettig hebben gevonden als ik op de hoogte werd gesteld van de vertraging van mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, bed is van uitstekend kwaliteit. Mooi stoer en strak!

Voor mij een dikke voldoende

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig geholpen bij vragen en redelijk snelle levering.

Bezorging: ik had laten weten niet thuis te zijn maar de bezorger stond voor de deur en heeft het in onze voortuin gezet.Niet zo netjes vond ik.

Pluspunten

Mooi en stevig product

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Matraskeuze iets verder uitbreiden?

Pluspunten

Snelle levering vanaf het moment dat het bed beschikbaar was. De bezorger erg netjes en was zelfs eerder dan afgesproken.

Geen verbeter punten of tips

Pluspunten

Komen afspraken correct na.

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Mooi en degelijk materiaal. Netjes met leveren vooraf overleg.

Helaas miste we een doosje schroeven en hebben die zelf maar gekocht aangezien we al bezig waren met het bouwen en niet wilden stagneren

Pluspunten

Compleet en op tijd geleverd

Handleiding voor het monteren kan duidelijker.

Pluspunten

Wij hebben een bed met onderlade en extra onderbed besteld voor ons zoontje. Wij zijn zeer tevreden. Zowel over het bestellen, het afleveren en de kwaliteit van het bed zelf. Zeer stevig en precies wat ik ervan had verwacht. Veel opbergruimte. Zoontje is ook heel erg blij met zijn grote bed.

Pluspunten

We hebben hier een mooi, stevig bed gekocht. Het bed had een mooie prijs en de kinderen slapen er heerlijk in!

De handleiding bij het bed was niet heel duidelijk. Wel fijn dat sommige dingen die volgens de handleiding nog in elkaar gezet moesten worden al in elkaar waren. Verbeterpunt: duidelijkere foto's/ tekeningen en teksten in de handleiding. Op de website vermelden hoe moeilijk/ makkelijk de montage is. Dan kan je makkelijker inschatten of het voor jou te doen is. Er stond op het doosje schroeven en dergelijke dat het voor een hoogslaper was, terwijl we een stapelbed gekocht hadden. Er ontbraken ook wat schroeven voor het trappetje, dus waarschijnlijk was het ook het verkeerde doosje.

Pluspunten

Snelle levering, ook fijn dat er contact opgenomen word zodra de bezorger in de buurt is!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en prachtig bed!

Pluspunten

Tot nu toe 1 x wat besteld en prima op tijd geleverd. Product zelf ook dik in orde!

Pluspunten

We zijn zeer tevreden of de snelle levering van het bed. Wat een mooi bed is de Milly & Mo wit. We zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

- Mooi stevig bed. - Goede service nadat er iets mis was met één hoeslaken, kreeg ik zo een nieuwe toegestuurd.

Niet

Pluspunten

Prima service, mooie producten voor een goede prijs

Betere vindbaarheid op internet, meer adverteren

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.