Pluspunten

prima service..snelle levering en actief contact over de bestelstatus..

geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooi product vanuit voorraad , geleverd binnen redelijk snelle termijn

Bel, zoals in de e-mail staat, ook daadwerkelijk op de leverdag. Dat geeft meer rust

Pluspunten

Mooi product, goede en nette bezorging.

Mogelijk kan de schuiflade/schuifbed gemaakt worden zonder de afdekdopjes aan de voorzijde en materialen ook uitvoeren in hout/triplex.

Pluspunten

Eerst op internet gevonden, daarna naar de showroom gegaan. We konden meteen alles meteen meenemen. Super snelle service en alles netjes in de auto gelegd. Eenmaal thuis het bed eenvoudig in elkaar gezet en dezelfde avond is er al in geslapen!

Op internet staat dat alles in de auto mee zou kunnen, maar ik twijfel of dit bouwpakket in wat kleinere (zoals een fiat panda) auto's past.

Pluspunten

Snelle levering en prima product. Goede kwaliteit!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding van product en goed in elkaar te zetten. Vriendelijke bezorgers.

Levertijd was langer dan van tevoren aangegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering. Lattenbodem die miste, snel nageleverd. Stevig bed. Gemakkelijk in elkaar te zetten

Verf is helaas al binnen 6 maanden van t bed aan't gaan op bepaalde punten (wit bed). Wellicht zou het bed een keer extra geverfd mogen worden/ andere verf gebruiken.

Pluspunten

Bed gekocht. Levering volgens afspraak. Goede kwaliteit. Makkelijk alleen in elkaar te zetten. Binnenkort bestel ik bij jullie een kinderbed.

_

Pluspunten

mooie snelle levering en goed advies zeer goede degelijke kwaliteit

Showroom verbeteren en meer aanbod

Pluspunten

Fijne showroom, snelle service, bed meteen mee kunnen nemen.

Assortiment kasten en bureaus evt uitbreiden

Pluspunten

- Snelle en complete levering - Het bed was al voor 90% in elkaar gezet bij levering. - Hoge kwaliteit materialen

geen

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Snellere levering van het product. Product was makkelijk in elkaar te zetten met een duidelijke beschrijving.

Pluspunten

Leuk bedrijf, spontaan even langs gereden en meteen het product mee kunnen nemen. Bij de kast was er een deurtje krom, drie dagen later via de pakket dienst een nieuwe deur zonder gezeur. Goed bezig, ga zo door.

Pluspunten

Nette en snelle afhandeling en een mooi product voor een goede prijs

Wij hebben niets aan te merken op het product of service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dik tevreden. Snelle levering en volgens afspraak. Goed verpakt en handig in elkaar te zetten!

Pluspunten

Oplossings gericht

Voorraad beter in beeld hebben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig

Kwaliteit en afwerking matig tot slecht. Service: slecht.

Pluspunten

Zeer leuke producten! Goede hulp in de winkel zelf. Product bevalt zeer goed en zijn we echt tevreden over!

Klantenservice / defecten afhandeling. Wij hadden 1 zijkant die compleet gescheurd was. Ik denk bel even om die om te wisselen. ( voor de duidelijkheid dat was een doos waar 2 zijkanten in zaten)Alleen dat ging niet. Ik moest dan alles weer teruggeven en dan werd er een nieuwe besteld die er over 6 weken zou zijn. Vertel dat eens aan je dochter... Al met al heb ik allerlei oplossingen aangeboden en toen viel het kwartje om inderdaad even die zijkant te wisselen. Dat zou even een aandachtspunt kunnen zijn. Anders waren het 5 sterren geweest!

Pluspunten

Super tevreden over dit bedrijf! Snelle levertijd en daarnaast werd je goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van het te leveren product, dit was erg prettig. Bezorgers waren na een lange reis zeer klantvriendelijk, servicegericht en behulpzaam! Het werd netjes afgeleverd! Wat op de site wordt vermeld wordt ook waargemaakt. Een stevige en degelijke bank. Makkelijk in elkaar te zetten! Ik kan niet anders zeggen dan: 'Goede kwaliteit & goede service!'

Geen, echt uitstekend!

Pluspunten

Heel blij met onze 2 nieuwe picknicktafels van 3 meter lang! Mooie kwaliteit, lekker stevig! Staan erg mooi op het terras van ons dorpshuis! Wie weet nog zo een mooi bijpassend bankje voor bij de ingang? Zou heel leuk zijn! Bezorgers ook erg behulpzaam de pakketten neergelegd waar voor ons handigst was! Top! Ga jullie zeker aanbevelen!

Geen, ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service en goed leuk montageteam

kinderbed zat vol splinters. ben zelf erg lang aan het schuren geweest voor gebruik. dat is natuurlijk niet wat je wil als je een nieuw bed koopt

Pluspunten

Goede service. Snelle levering

Pluspunten

Duidelijke afspraken over bezorging, en bezorgers waren Netjes en voorkomend. Keurige uitleg en montage.

Maak de zitting van de banken zowel voor kinderen als volwassen geschikt

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.