Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg! Erg blij met de mooie, kwalitatieve picknicktafel! Dank jullie wel!

geen

Pluspunten

Wij hebben hier twee bedden besteld, type Jasper en Amalia, beide kwalitatief goede en stevige bedden. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Levering en montage heeft plaatsgevonden door Chris Poppe en daar waren wij bijzonder content mee. Chris leverde conform afspraak en werkt bijzonder netjes. Wij zijn dan ook zeer te spreken over MRproducts en de samenwerkende partij Chris Poppe. Absoluut een aanrader!

?

Pluspunten

Prachtige bank, op tijd geleverd door vriendelijke mensen.

We hadden ook nog graag een hoekbank gehad. Op onze vraag per mail werd geantwoord dat jullie deze niet hadden terwijl de mensen die onze bank leverde een hoekbank in de bus hadden staan!

Pluspunten

Duidelijk en vriendelijk mijn vragen beandwoord aan de telefoon

Het duurde even voordat ik wist waneer mijn picknicktafel werd geleverd, was waarschijnlijk mijn ongeduld was zo blij met mijn aankoop

Pluspunten

duidelijke web-site met goede informatie snelle en duidelijke eerste reactie, maar bovenal mooie producten.

Een bevestiging dat de bevestiging van de afleverdatum en-tijd in goede orde is ontvangen en dat de levering zal gaan als gepland.

Pluspunten

Prettige klantenservice, telefonisch informatie opgevraagd mbt matrassen. De website informatie kan hiervoor wel worden verbeterd en consistenter ingevuld worden mbt dikte, tijk materiaal etc. De bezorgdienst prima, vriendelijk echtpaar, 30 min van te voren gebeld dat ze onderweg waren.

De bedden zijn prima, echter voor de slaapbakken onder bedbank sam bijvoorbeeld zou een rem best praktisch zijn. De lades rollen gemakkelijk en zeker als een kind er iets enthousiaster op springt.

Pluspunten

Alleen al als we de verpakking open maken het produkt er uithalen begint de zon te schijnen! 6 Prachtige picnicktafels sieren nu de steiger van het MBO Rijnland in Woerden. Van studenten tot docenten van schoonmaker tot concierge bijna niemand kon het geduld opbrengen om te wachten om plaats te nemen op de plek waar vanaf nu altijd de zon schijnt! Mensen dromden samen om vanaf de overkant van het water te kunnen kijken naar die plek waar die prachtige tafels staan. Je hoorde ze zeggen; waar komen die tafels toch vandaan? En wij konden ze niets anders dan de waarheid zeggen: deze prachtige picnicktafels komen van: Rockwood Products!

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering van een bestelde picknicktafel voor onze kanoclub

Pluspunten

Wat een top bedrijf...echt vanaf moment van bestellen tot leveren! En geheel niet onbelangrijk de bestelde picknicktafel is meer dan geweldig, makkelijk in elkaar te zetten, alle toebehorende in het pakket. Ik kan niet anders zeggen....hier staat service en kwaliteit op nummer 1!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette levering binnen een week Prettig om de tafels in de showroom te kunnen bekijken. Mooie tafel

In de showroom in Veenendaal word je aan je lot overgelaten. Onduidelijk hoe de prijzen zijn. De tafel is geleverd met lange schroeven om de poten en het blad aan elkaar te bevestigen, dit is een wat lichte constructie.

Pluspunten

* Snelle levering * Keurige overleg e-mail wanneer levering kan plaats vinden * Zeer enthousiaste echtpaar die de levering verzorgden met heel veel product kennis, hier wordt je gewoon blij van. Hulde.

Pluspunten

Bij Rockwood is klant koning het is gemakkelijk een bestelling te plaatsen en je krijgt bij elke stap duidelijke instructies , wat het gemakkelijker maakt de juiste keuze te maken en je niet onnodig tijd hoeft te verspillen in het uitzoeken . Rockwood doet je een voorstel van levering dat je naar eigen wens kan aanpassen indien nodig en bij levering krijg je twee heel sympathieke mensen die hun job met hart ziel doen dat je kan merken aan hun uitstraling en motivatie en heel stipt zijn binnen de afgesproken leveringstermijn toch wel een dikke pluim . Bedankt Rockwood

Pluspunten

Duidelijke website, fijn dat de levering afgestemd wordt

Fijn als je zelf een bezorgmoment kan kiezen bij het bestellen.

Pluspunten

De picknicktafel was in d aanbieding. Prijs kwaliteit verhouding, super. De levering was snel, duidelijke communicatie over levertijd en aflevermoment. De tafel voldoet volledig aan de verwachting. Laat ze zomer maar komen !

Ik heb geen verbeterpunt te melden

Pluspunten

Beste mensen van Kiyoh, Ik heb onlangs 2 grote picknickbanken en een tuinbank van 2 meter breed besteld bij jullie voor de 2 lokaties van de school de Sterrenkijker in Oss en Uden. De meubels zijn van zeer degelijk hout gemaakt en zeer stabiel. De kinderen en het personeel hebben er erg veel plezier van! Het zijn zeer solide tuinmeubels!! Ik heb voor mezelf een tuinbank voor thuis besteld en een collega van mij ook. De prijs- kwaliteitsverhouding is erg goed! De service is goed en de levering is snel en vriendelijk. Ik beveel dit bedrijf absoluut aan. Met vriendelijke groeten, Malou Furtjes.

geen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, geen gedoe en hoge kwaliteit product en materiaal.

Uit het hout op zitvlak komt hars (natuurlijk proces). Gebruiksaanwijzing hoe dit gemakkelijk te verwijderen van bank en tafel zou fijne toevoeging zijn.

Pluspunten

Rockwood levert mooie stevige picknick tafel. Zeer makkelijk in elkaar te zetten. Product word snel geleverd door hulpvaardige medewerkers

Pluspunten

Snelle levering. Goed prijs/kwaliteit verhouding.

Kleine beschadiging aan het hout dus misschien daar nog iets in verbeteren.

Pluspunten

Super vriendelijke mensen, correcte levering en top product. Picknick tafel staat prachtig in onze tuin. Misschien 1 tip: betere handleiding bij het pakket stoppen. Er zat enkel een tekening van de picknick tafel bij.

Pluspunten

Snel geleverd en compleet. Prachtige picknicktafel. Van duurzaam hout!

Pluspunten

Inmiddels ons 2e kinderbed besteld. Perfecte service en mooie kwaliteit. Tevreden!

Bij ons eerste bed zat te weinig verf. Na een paar keer contact gehad, toch netjes opgelost, maar daar mag de klantvriendelijkheid wel wat beter. Best wat moeite voor moeten doen.

Pluspunten

vlotte levering. snelle maar bondige communicatie. communicatie rechtstreeks met bedrijf zelf. ook communicatie met leveringsbedrijf (levering in België) verliep prima.

mogelijkheid geven tot kiezen aflevermoment (ook al kan er wel aangepast worden). bijvoorbeeld, bij bestelling opgeven welke momenten tijdens de week het best passen: een maandag of vrijdagvoormiddag zijn ideaal, maar zeker niet op een dinsdagnamiddag.. vroeger zat er een houten pinnetje in de zijwanden van bed Alex, dat verhinderde dat de lattenbodem zou gaan schuiven. bij het laatste bed dat we bestelden zitten deze pinnetjes niet meer. jammer, maar niet strikt noodzakelijk.

Pluspunten

snelle correcte service en prima prijs kwaliteit verhouding.

aangeven dat chauffeur alleen is en hulp nodig heeft.

Pluspunten

We zijn super blij met het mooie stevige bed voor onze dochter. Het bed werd snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Tip: Een plank voor de onderkant van de lades zou steviger zijn dan de platen die er nu bij zitten.

Pluspunten

Mijn man heeft gisteren een prachtige picknicktafel bij jullie gekocht. Vriendelijke, behulpzame en snelle service. De tafel is prachtig!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.