Pluspunten

ik had al een vorig jaar een picknick tafel besteld was een super ding nu die kussentjes ik hoop dat die ook super

niks verbeteren zo houden

Pluspunten

mooi product, snelle levering,bank in notie in elkaar, uitpakken, instructie lezen, monteren en heerlijk genieten

Pluspunten

Goede degelijke producten voor een scherpe prijs. Communicatie over planning en levering is top. Zoek je een picknicktafel? Ik kan de producten van Rockwood aanbevelen!

Geen...

Pluspunten

De bestelling van de picknicktafel leek aanvankelijk niet goed te zijn gegaan. Gelukkig bleek de bestelling na een korte mailwisseling (op vrijdagavond!) toch in orde. In het weekend heeft het koeriersbedrijf contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Uiteindelijk is de tafel binnen twee werkdagen geleverd en in elkaar gezet. Super snel dus! Zowel de communicatie, bereikbaarheid als de service zijn uitstekend te noemen. De tafel staat te stralen in onze tuin. Nu de zon nog!

Er zijn geen verbeterpunten aan te wijzen.

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke website, goede bestelprocedure, goede en snelle bezorgservice (gezellige, enthousiaste mensen). Erg blij met het stevige en mooie stapelbed. Zoals het hoort!

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

Pluspunten

Rockwood heeft een hele mooie bank afgeleverd. Eenvoudig in elkaar te zetten. Bouwpakket bestaat uit 4 delen.

Iets sneller de leverdatum bekend maken

Pluspunten

Onze picknicktafel werd geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Toen ik er toch even niet uitkwam, heb ik even gebeld voor advies. Het advies was prettig en vakkundig.

De tafel wiebelde een beetje, maar dat kan aan de ondergrond gelegen hebben. Nadat ik dopjes onder één van de poten plaatste, staat hij als een huis. We hebben er vanmiddag heerlijk aan geluncht.

Pluspunten

Prima website, overzichtelijk en ruime keuze in mooie producten. Snelle levering door zeer vriendelijke mensen. Tijd voor een sociaal praatje, dat ervaar ik als erg prettig.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Product geleverd zoals verwacht, we moeten het nog wel in elkaar zetten maar zijn zover positief over de levering en de snelheid. Ook het benaderen voor het leveren van de spullen is als positief ervaren

Pluspunten

In de showroom geweest en prettig geholpen. Daarna afspraken gemaakt over de te leveren producten. Uiteindelijk onze producten telefonisch besteld en daarbij ook nog advies ontvangen. Picknickbanken zijn keurig op tijd - volgens afspraak - geleverd en staan nu te pronken op onze kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Inmiddels al veel positieve reacties ontvangen. Met name over de robuustheid van de tafels.

Pluspunten

Het bed werd te klein en het moest iets stoers worden, het liefst met een logeerbed eronder. Bed Marijn viel direct in de smaak, andere bedden waren geen optie meer. Het bed werd snel geleverd, keurig op afspraak, door 2 gezellige, vrolijke en behulpzame mensen. Met de handleiding was het zo in elkaar gezet en het voelt stevig aan. Dit bed kan jaren mee!

Pluspunten

Prachtige, degelijke producten. Goede service voor aflevering, ook als de eerste afleverpoging niet lukt.

Pluspunten

Keurig op tijd gelevert. Belde een kwartiertje vtv dat ze er aan kwamen. Super !! Mooie degelijke kwaliteit voor een lage prijs

Pluspunten

goede service!

geen

Pluspunten

Duidelijk bestelproces, prima bed, goede kwaliteit, verzendproces ook duidelijk

Site kan beter met details. Details van maximaal gewicht bijv en welke zijkanten eraf zouden kunnen, afmetingen, hoeveel pakketten.

Pluspunten

vrienndelijk snelle levertijden

Pluspunten

Groot pand, veel kinderbedden, direct leverbaar

Meer keuze uit kasten en bureaus?

Pluspunten

Ondanks de uiteindelijk lange levertermijn is alles toch nog goed gekomen. Toen de bank werd gebracht en toevallig ter sprake kwam dat dit een kado was voor iemand die een paar straten verder op woonde, hebben de chauffeurs de bank meteen weer ingeladen en direct afgeleverd aan de jarige! Top service!

Beter communiceren wanneer iets onverhoopt niet op voorraad is.

Pluspunten

Picknick tafel 3 dagen na bestelling geleverd en is een super mooi product!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, vlotte levering en erg aardige mensen die de picknicktafel kwamen brengen. Kregen veel advies en raad voor het in elkaar zetten van de picknicktafel. Helemaal top! We zijn erg blij met onze tafel!

Geen. We hebben waar voor ons geld gekregen!

Pluspunten

L.s. Vanmorgen prachtig op tijd onze mooie picknicktafel van jullie ontvangen en meteen in elkaar gezet. Wat is hij prachtig en een fluitje van een cent met zo,n duidelijke beschrijving. Van de bezorgers kregen wij een kaart met foto van een mooie bank die je kan winnen als je een review schrijft. Dat wilde ik graag doen, maar na het invullen van de gegevens en onze tevredenheid uiten konden we het niet versturen vandaar deze mail. Wij zijn dus zeer tevreden met de picknicktafel en de snelle levering. Vriendelijke groeten Elbert Post en Marja Post-Jansen uit Abcoude.

geen!

Pluspunten

Prima kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden hoe en wanneer het geleverd wordt met de tijd erbij. Bezorger(ster) zeer vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Keurige levering. Leggen de bestelling waar jij het wilt. Laten ruim op tijd weten wanneer zij iets verlaat zijn. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Laat een aantal dagen van tevoren weten wanneer de bestelling geleverd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website ziet er goed uit. Ik vind dat ze zeer leuke bedden verkopen.

Er staat op de website dat het bed storm strak afgewerkt zou zijn en dat er geen schroeven zichtbaar zouden zijn. Dit is niet correct want ik zie overal schroeven. Mijn verwachting klopt niet met hetgeen ik geleverd heb gekregen. Mijn advies is om deze informatie van de site te halen.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.