Pluspunten

Kwaliteit Vriendelijke bezorging Veel keuze

Niet helemaal duidelijk hoe het bed moest worden gemonteerd Bedlade eerst niet voorradig dit stond er niet tijdens de bestelling.

Pluspunten

Prachtige stijlvolle produkten, topkwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, FSC hout, prima service!

Picknicktafels (m.n. 120 cm) ook ZONDER parasolgat in het tafelblad leveren, net als in de showroom!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede verhouding prijs/kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke informatie over de levering en tijdstip. Moet hem nog monteren maar pakketten hout zien er goed uit.

Had contact met 2 personen en dat ging beetje langst elkaar heen.

Pluspunten

Super mooi bed en snelle levering! Heel blij mee!!

Pluspunten

Mooie bank, van stevig hout, aardige bezorgers.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, vriendelijke bezorgers, eenvoudig te monteren. Een prachtcadeau voor onze dochter.

Pluspunten

Bed Amalia besteld met hek en la. Binnen paar dagen is het bed bezorgd tot boven in de slaapkamer.! Top service, lieve aardige bezorgers en mn dochtertje van 3 jaar is zeker zeer tevreden met haar nieuwe bed! Echt een aanrader!!

Pluspunten

Prima, goede tijdige levering

Montagebeschrijving vrij summier. Had een balk verkeerd gemonteerd en kon dus weer opnieuw beginnen.

Pluspunten

Goede communicatie. Prima levering en een goede kwaliteit picknicktafel.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over rockwood products. Ze leveren echt kwaliteit! Ook ze zijn erg betrokken en mee denkend. ik raad rockwood products zeker aan bij vrienden en familie.

geen

Pluspunten

Super. Mooie bank en duidelijke afspraken omtrent bezorgen!

Pluspunten

Snelle service, mooie en kwalitatief hoogwaardige producten die makkelijk te monteren zijn door de heldere instructies. Hier word je blij van! Top!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle en vriendelijke bezorging. Het product wat we besteld hebben. Net inelkaar gezet. Super makkelijk en degelijk product.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen en goede service

Eén bank kwam niet mee, dat had wel gecommuniceerd mogen worden. Verder was het kinderpicknicktafeltje absoluut niet in elkaar te zetten, het moest volledig uit elkaar, ook wat in de fabriek al in elkaar was gezet. En één picknicktafel had een te korte poot, dus daar moest ik een stuk hout extra aan schroeven. Wat ook iets minder is, is dat sommige schroeven uiterlijk wel hetzelfde zijn, maar de een is torx en de ander kruiskop. Je bent continu bitjes aan het wisselen. Verder zijn alle tafels en banken erg mooi. En degelijk.

Pluspunten

Vorige week een tienerbed met onderbed besteld en na een week geleverd. Ik was een beetje huiverig omdat ik een aantal reviews had gelezen. Omdat mijn zoontje het bed supergraag wilde hebben en omdat het bed gemaakt is van degelijk hout (i.p.v. al dat samengeperste board/MDF of what ever waar tegenwoordig alles van gemaakt word) heb ik het bed toch gekocht. Ondanks sommige reacties op google zijn we superblij met het bed; écht stevig hout, mooi geschilderd. Natuurlijk zie je houtnerven etc want JA HET IS HOUT! Levering ging vlot, ervaren transporteur en het in elkaar zetten ging ook snel en prima door de duidelijke handleiding. Ik zeg: doen! Prijs/kwaliteit: top.

Wat mij betreft mogen jullie iets meer tips zetten bij het kopen van een matras want ik heb bij andere sites moeten uitzoeken wat koudschuim/latex etc was en voor welk persoon je (ook qua gewicht) dan het beste matras moet nemen. Ik kon dit niet terug vinden op jullie site.

Pluspunten

Goede website / snelle service / goede verhouding prijs-kwaliteit

Meer keuze type hout en afwerking

Pluspunten

Uitstekende communicatie rond levertijd en klantvriendelijke afhandeling van een vraag tot aanpassing van de bestelling. De producten zijn daarenboven van uitstekende kwaliteit en de leverancier zeer behulpzaam.

Pluspunten

Snelle service, eenprachtige Douglas picknicktafel! Met een duidelijke beschrijving en alle benodigde schroeven was hij zo in elkaar gezet!

Heb ik niet.

Pluspunten

Goede service; prettig contact van klantenservice en 3 dagen na bestellen op zondagmiddag met van te voren hierover berichtgeving besteld. Zeer goed product. Kortom heel goede ervaring!

Pluspunten

Alles gegaan zoals aangegeven. Levertijd was in de tijd die was aangegeven. Het tienerbed is mooi en sterk materiaal. Zijn erg blij met ons tienerbed met onderbed en 2 laden.

Helaas hadden we kleur grijs besteld en werd kleur wit geleverd. We hebben besloten om het wel door te geven aan bedrijf en het bed wel te houden in de kleur wit. Hier werd servicegericht op gereageerd. Het bed kon omgeruild worden en excuses en dat het niet had mogen gebeuren.

Pluspunten

Mooie producten en prima levering, erg snel! We hebben een stevig kinderbed besteld, met goede handleiding voor montage

Ik vind de verzendkosten een beetje gek. we hebben een compleet bed aangeschaft en dan vind ik die kosten onbegrijpelijk

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi degelijk bed. Goede keuzemogelijkheden. Prima bezorgservice. Levering was keurig binnen het tijdsvak & de bezorgers waren behulpzaam met het tillen.

De montage van het bed wijst zich in principe vanzelf, maar een kleine beschrijving/handleiding erbij zou fijn zijn.

Nvt

Pluspunten

Zeer behulpzaam geholpen in de winkel. Maandag gekocht en dinsdag ochtend al in huis. En de kwaliteit is zeer goed. Het bedje wat wij gekocht hebben kan een leven lang mee gaan.

Geen verbeterpunten.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.