Pluspunten

Levering zoals afgesproken. Zelfs werd er even Persoonlijk telefonisch contact opgenomen ivm bezorging van het bed. Prachtig bed, compleet geleverd met heldere instructie. Onze pleegdochter vindt haar nieuwe bed geweldig en slaapt er heerlijk in.

Pluspunten

Mooie degelijke meubels

Nee, wel een compliment; de levering was zeer plezierig. Een zeer betrokken echtpaar met het hart op de goede plaats! Mensen zoals deze maken de wereld een stukje beter!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers

Het zal wel door mijn onhandigheid komen, maar ik had het handig gevonden als in de bouwbeschrijving even gewezen werd op de juiste lange zijde. Ik had de verkeerde mbt het bedhekje en moest dus even overnieuw Het hout ed ziet er solide uit, maar het bedhekje zit maar met één punt vast aan de ene kant. Volgens mij houdt het wel, maar m'n zoontje ging er aan wiebelen en dat zag er niet goed uit

Pluspunten

goed product en snelle en vriendelijke levering. wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

Netjes en snel gebracht en gemonteerd.

Administratieve afhandelingen wat beter verzorgen

Pluspunten

Goede duidelijke service en perfecte kwaliteit

Levering was 1 dag later dan aangegeven.

Pluspunten

Goede service en prima geholpen zeer vriendelijke personeel

Pluspunten

Snelle reactie en meedenkend over levering

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi materiaal van het bed

Transport is waardeloos en weken zitten wachten op een bed dat gebeits zou worden maar ongebeits afgeleverd werd.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie

Pluspunten

Super service! Woensdag lukte de levering niet en aangezien onze dochter vandaag jarig is hebben ze moeite gedaan om her bedje toch gister te leveren! Blij kind, Blije Papa en mama

Pluspunten

Er goede service aan huis, vriendelijk en klantgericht.

Er kwam al een automatische mail of het bed bevalt, terwijl deze nog niet eens bezorgd was.

Pluspunten

Snelle levering, bed is ongehavend geleverd en goede kwaliteit. Onze dochter wilde niet meer van het bed af :).

Geen.

Pluspunten

Kwalitatief mooi en stoer bed voor een aantrekkelijke prijs. Zo fijn dat we het bed vandaag opnieuw geleverd hebben gekregen voor onze jongste zoon.

Pluspunten

Goede service. Helaas was de matras niet uit voorraad leverbaar, maar na 1 mailtje kon ik deze bestelling cancellen. Ik ben door leveranciers bedrijf ook nog extra op de hoogte gesteld dat de matras er niet bij zat. Erg netjes!

Zorgen dat het ‘uit voorraad leverbaar’ goed up to date is om teleurstelling te voorkomen.

Pluspunten

Mooie en kwalitatief goede producten voor betaalbare prijs.

Pluspunten

Super medewerking Fijne oplossing Super vriendelijke en aardige monteur

Betere communicatie tussen klant, Mr products en JPB dienstverlening

Pluspunten

Snel makkelijk bestellen goede nazorg bij aanvraag aangepaste levertijd.

Pluspunten

Wij hebben een bed gekocht en meegekregen uit het magazijn. Nadat het bed twee maanden bij ons in de verpakking heeft gestaan, wilden we het in elkaar zetten. Daar bleek het bed de verkeerde afmeting te zijn. Hierop hebben we contact gezocht met het bedrijf in Veenendaal. Zonder enige moeite werd het juiste bed opgestuurd en omgeruild. Binnen een week was het geregeld.

Pluspunten

Bedankt! De nieuwe tuinbank staat prachtig voor mijn erker. Wij zullen er veel plezier van hebben. We passen er met ons hele gezin (4 personen) makkelijk op en het is een hele mooie robuuste stevige bank.

Pluspunten

Eerlijke foto’s Stevige bedden Goeie bezorgservice!

Pluspunten

Duidelijke site, mooi maar vooral degelijk product, geleverd op zondag!

Pluspunten

Goede website, nette winkel, behulpzame, aardige bezorgers

Statusupdate van de bestelling

Pluspunten

Hele snelle en vriendelijke levering

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.