Pluspunten

Zeer goede producten!

Pluspunten

Goede levering binnen de aangegeven levertijd en duidelijke communicatie hierover. Mooi bed mogen ontvangen wat eenvoudig en snel te monteren was. Het weegt even wat als je alle onderdelen de trap op moet zeulen, maar daar heb je dan uiteindelijk ook profijt van. Het bed kraakt niet en voelt erg solide aan. Dit is toch altijd wel even afwachten bij houten bedden. Helemaal tevreden dus. De bedlade bleek toch niet op voorraad te zijn en moet ik nog wel even op wachten, maar dat is te overzien.

Pluspunten

Goede uitstraling. Zowel website als bedrijfspand. Leuk en deskundig advies in showroom. Snelle en complete levering. Mooi product

Pluspunten

Supergoede service en snelle afhandeling van vragen.

Pluspunten

wij zijn zeer tevreden met onze bestelling van het kinderbed. wij zijn goed geholpen met de via de telefoon . en er werd na een email over de levering direct telefonies contact met ons gezocht.

wij hebben geen negatieve punten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ziet er mooi uit

Hout ging wijken en er moesten extra schroeven in om het bij elkaar te houden.

Pluspunten

Goed product. Snelle levering. Aardige mensen en vooral vakkundig heel sterk.

Pluspunten

Snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Goeie mooi bank voor een mooie prijs. Levering ging snel en soepel.

Pluspunten

Vriendelijk en correct!

Pluspunten

Erg mooie en solide producten. Kwaliteit van het hout en coating van kinderbedje Tim (150x70) grijs is super. Verpakking is adequaat en de handleiding was goed geschreven waardoor het een leuk project is om in elkaar te zetten.

Door een erg klein adreslabel ging bij ons de aanlevering niet goed; een deel van het pakket werd bij iemand anders afgeleverd. Mijn tip is danook grotere labels te gebruiken, wellicht per adres een andere kleur. Ondanks dit 'oepsmoment' is eea netjes en op tijd door Rockwood opgelost.

Pluspunten

Voor de mensen van ons paardenpension bestelde ik een picknicktafel bij MR Woodproducts. Ik maakte een fout; ik klikte een keer te veel, waardoor ik ineens twee banken zou krijgen. Maar... geen enkel probleem! MR Products is zéér goed telefonisch te bereiken en ik kreeg een aardige, behulpzame dame aan de lijn die mijn fout herstelde. 5 dagen later werd de picknick tafel al bezorgd. Wow, zo hé!! Een prachtige massief grenen tafel van maar liefst 3 meter lang en 4,2 cm dik! Daar kunnen onze gasten straks heerlijk zitten voor een bakkie koffie, lunch of een zomerse BBQ. De zitbanken zijn opklapbaar zodat je na een regen bui toch droog kunt zitten (slim!) Mijn dank gaat ook uit naar de zeer attente koeriers. Zij waren keurig op de afgesproken tijd en ze sjouwden alle onderdelen voor mij in de garage. Hulde! Ik hoop dat ik onze gasten - wanneer ze hun aanhang meenemen - allemaal een plekje kan bieden, anders bestel ik misschien nóg wel zo'n prachtige picknicktafel! Bedankt Rockwood team, Namens Sjaak Havenaar van paardenpension ''Havenaar''

Pluspunten

Een goede service en snelle afhandeling.

Een andere bezorgdienst nemen, want het badje is nog steeds niet binnen en ik had het als verrassing voor onze kleindochter. Met post.nl had het al binnnen geweest maar bij dit bedrijf staat het gewoon nog op het depot!!

Pluspunten

We zijn goed geholpen in de winkel en tijdens het bezorgen. Zeer snelle levering.

Ga zo door

Pluspunten

Dit is nu de 2e bestelling picnickbanken, mooie zware kwaliteit voor een erg goede prijs, goede service . telefonisch goed bereikbaar en er zijn makkelijk afwijkende afspraken te maken

Voor mij zeker niet van toepassing

Pluspunten

Goede service en een goede en snelle levering.

Geen verbeterpunten wij waren gewoon goed tevreden

Pluspunten

Vriendelijke mensen en keurige levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het geleverde materiaal was goed

tot de monteur er aan te pas kwam vernielde het hout door verschillende bouten zo aan te draaien dat het ging barsten en splijten en de bankjes waren opklapbaar maar niet met deze monteur Het bedrijf is heel klantonvriendelijk. en neemt zijn verantwoordelijkheid niet.

Pluspunten

Goede communicatie over mijn net bestelde product. Bedrijf houdt rekening met de wensen van de klant

Pluspunten

Echt een fantastisch product bij Rockwood gekocht: Hoogslaper Bas. Onze zoon is er helemaal weg van. Wat heel prettig was, was dat we exact konden aangeven wanneer we het bed geleverd wilden hebben. Hierdoor konden we het op zijn verjaardag laten leveren en installeren.

De transporteur belde vanaf een persoonlijke mobiele telefoon. Dat kwam een beetje knullig over. Verder wel hele vriendelijke persoonlijke benadering.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie. En mooie banken!

Pluspunten

Bij levering werd het bed voor mn zoontje keurig boven gezet. Hans en Evert zijn harde werkers en aardige mannen. Verder is mn zoontje helemaal verliefd op zn nieuwe bed (welke stoer,stevig en onwijs mooi is),dus heb vannacht een jongetje die heeeerlijk gaat dromen in het bed :)

Pluspunten

Mooie website, goede eerlijke producten (Tienerbed combi: mooi massief houten bed met bedlade, 2 opberglades en 2 matrassen). Dit bed kocht ik eerder voor ons oudste kind en nu ook voor de tweede, omdat het nog steeds uitstekend bevalt. Bij mijn bestelling gaf ik een voorkeursdatum voor levering aan. Dit is doorgegeven aan het transportbedrijf en daar is ook keurig rekening mee gehouden. Helemaal top!!

Geen, heel tevreden.

Pluspunten

Alle onderdelen heel netjes verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle reactie na mailcontact

Levertijd 3-5 dagen niet benoemen als dit niet altijd waar gemaakt kan worden

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.