Pluspunten

Prachtige bedden, solide en heel mooi afgewerkt. Netjes en snel afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi bed, ziet er goed uit en is simpel in elkaar te zetten

koeriersdienst is niet flexibel, daardoor duurt levering erg lang

Pluspunten

Snel en simpel!

Bezorging. Bus was niet heel netjes. Hele zijpaneel lag eruit en de bezorger vergat zelfs dat ik moest betalen. Ik heb hem hierop gewezen.

Pluspunten

Twee bedden besteld. Snelle levering makkelijk in elkaar te zetten en zien er goed uit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas is de bed niet zoals verwacht. Veel kleur verschil tussen de hoofdbord voetbord zeikanten en de lade

Pluspunten

Mooi en stevig bed. Makkelijk in elkaar te zetten.

Kistjes zijn gammel en er steken veel spijkers uit. Niet veilig voor kleine kinderen. Dus zelf even klussen dan is het op te lossen.

Pluspunten

Bed besteld via de website. Bijna direct de bevestiging en het factuur per e-mail ontvangen. 23-1 plaatste ik de bestelling en direct de volgende dag werd er contact opgenomen door de bezorger om een dag en tijd in te plannen. Bed werd netjes op tijd geleverd. Wat mij betreft super kwaliteit. Het hout is goed afgewerkt en het bed is makkelijk te monteren. Ziet er naar uit dat onze zoon hier nog heel lang plezier van zal hebben.

Pluspunten

Geweldig om dat nog te zien en te voelen dat dit volgens mij echt een familiebedrijf is(zo komt het over op mij Ivm//man-vrouw als bezorgers) en goed georganiseerd met bezorgers.

Bij levering zou ik het fijn vinden dat we een afleverbon mee krijgen, je weet maar nooit met al de gekken die tegenwoordig rond lopen.

Pluspunten

Goede levering, mooi bed, goede kwaliteit! :) Wij zijn heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuk bed besteld. Helaas waren er onderdelen de verkeerde kleur. Werd super netjes opgelost!

Telefonisch bereikbaarheid.

Pluspunten

Top kwaliteit product. De picknicktafel staat geweldig en zijn er super blij mee! Zoals beloofd was dit product binnen tijds-window gestuurd zoals was aangegeven op de site.

Pluspunten

Laten je rustig even in de winkel rond kijken. Snelle en goede levering.

Pluspunten

Nette afhandeling Op tijd geleverd

Tot nu toe geen verbeterpunten

Pluspunten

Rockwood Products heeft alleen maar kwaliteitsproducten van echt hout! Sinds vandaag hebben we ons 2e kinderbed van Rockwood in huis en ook deze is weer fantastisch! We kregen een super goede service, het bed werd zelfs naar zolder gebracht, bedankt Kinderbed.biz! Mocht iemand een kinderbed nodig hebben zal ik ze zeker naar Rockwood Products sturen!

Geen, ga door met het maken van super mooie en sterke bedden!

Pluspunten

Super snelle en nette levering van n erg mooi bed. Wij zijn zeer tevreden en onze zoon is helemaal gelukkig met z'n groot/stoer bed.

Pluspunten

2 kinderbedjes gekocht . Prima kwaliteit. Ook telefonisch goed en netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie. Prachtig stevig bed; mooi afgewerkt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super snelle levering zaterdag besteld dinsdag ochtend geleverd! super mooi en stevig peuterbed met mooie zijkanten zodat je kleintje er niet uit kan vallen! Ons Princesje was er vanaf dag 1 weg van! Zeer tevreden zeker een aanrader!

ga zo door top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime voorraad

Geef die jonge knullen die er rond lopen iets meer inhoudelijke bagage en een salestraining.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie bank, mooie dikke poten. Zit heerlijk. Staat mooi voor erker. Bedankt!

Misschien steekkarretje met leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering ging volgens afspraak, er werd netjes tevoren gebeld dat men er over ca 30 minuten zou zijn. Er ontbrak een klein onderdeel, deze werd netje nagezonden

Let op dat de levering compleet is,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie over de levering, ook als er vertraging is op de dag zelf. Tevens zeer behulpzaam bij de levering!

Pluspunten

Heel snelle levertijd Duidelijke site, overzichtelijk, kosten goed in zicht en van de verschillende uitvoeringen tonen ze ook meteen een afbeelding. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers! Complimenten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor onze beiden kinderen hetzelfde bed besteld. De ene twee jaar later dan de andere, omdat het eerste bed zo goed is bevallen zijn we gewoon voor hetzelfde bed gegaan! De kinderen slapen er heerlijk in en ze vinden het bed ook nog een fantastisch om in te spelen!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.