Kwalitatief degelijk en leuk bed!

We hebben onze beide dochters hetzelfde bed gegeven uit jullie collectie. Erg mooi en stevig bed. Hiernaast is het een tijdloos bed, dus kan de hele basisschool tijd mee.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Na bestellen werd ik snel geïnformeerd over de bezorg datum wat 2 dagen later zou zijn. Enige minpuntje is dat het niet binnen het genoemde tijdvak geleverd werd. Na bellen zei de bezorger dat hij uit liep, had ik graag willen weten want dan zit je ook niet de hele dag voor niets te wachten. Maar goed zeer tevreden over de kwaliteit van het bed, was ook makkelijk in elkaar te zetten. Kind dolgelukkig tot de dag van vandaag. De lades ook redelijk tevreden over, een pluspunt is dat ze wieltjes hebben. Een verbeterpunt is de bodems van de lades, die kunnen niet heel veel gewicht aan. Dus na het plaatsen van haar voorleesboeken zakt de bodem eruit.

Erg mooi en stevig bed

Erg fijn, stevig en mooi bed. Erg blij mee

Top product!

Goede kwaliteit en snelle levering Mooi afgewerkt en handige uitleg Mijn kleindochter slaapt er heerlijk in

Geweldig!!!

leuke stevige bedden, niet al te moeilijk in elkaar te zetten, de kleinkids zijn en blij mee

Goed stevig bed!!

Stevig bed die naar mijn idee jaren mee kan!

Zeer goede ervaring met rockwood. Bed op maandag besteld en woensdag 10min voor aflevertijd waren de monteurs er en binnen een half uurtje stond het bed in elkaar en daarbij waren de monteurs zeer vriendelijk en kwamen ze beiden met een goed humeur. Bed en toebehoren zoals beddengoed van zeer goede kwaliteit.

Stevige en mooie kinderbedden

Stevige en mooie kinderbedden gekocht het "logeer" bed is mooi onder het andere bed te plaatsen. Aflevering was ook netjes en op afgesproken tijd

Super leuke bed, goede service

Ik heb een tijdje zitten zoeken naar een leuk bed voor ons zoontje van 2, toen ben ik de bedden van Rockwood tegengekomen. Super mooi natuurlijk. Bestellen was zo gebeurt. Met leveren krijg je een bericht, dat de bezorgen eraankomt. De bezorgen was wel iets eerder dan verwacht waardoor hij op mij moest wachten, dat heeft die netjes gedaan. Hij heeft zelfs de zware onderdelen voor mij binnen gezet (wat eigenlijk niet de bedoeling is). Het bed was ook redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Al met al, erg tevreden met het bed, ons zoontje was super blij toen het bed er stond en hij slaapt er super goed in.

Fijn naturel houten hoogslaper

monteren ervan was (in mijn eentje) goed te doen. Pasvormen zijn dik in orde. Wel waren de illustraties in de handleiding hier en daar nogal cryptisch/onduidelijk/niet matchend met exacte vorm van onderdelen, waardoor het bureautje in eerste instantie uit de verkeerde delen werd gemonteerd. En dan staat het: mijn dochter is er blij mee. Klein kritiekpunt, maar dat is inherent aan grenenhout, is dat het ontzettend licht is, waardoor het soms wat kantelt als je als volwassene op het trapje gaat staan om het bed op te maken.

Super service , Snelle levering , stevig bed

Super bed ,mooi ,stevig , fijn matras

goede kwaliteit en makkelijk te monteren

het bed kwam op tijd en in goede staat aan. Het was makkelijk in elkaar te zetten en mijn zoon is er erg blij mee. samen met het bed kopen we de matrassen en alles van goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Twee bedden + matrassen en beddengoed pakketten gekocht. Tevreden over kwaliteit en volgens afspraak compleet geleverd.

Goede kwaliteit hout

prima prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Prachtig kinderbed!

Keurig snelle levering, alles netjes verpakt. We hadden ook gekozen voor het matras en bedlinnenpakket en we waren blij verrast met de mooie kwaliteit hiervan! Onze dochter is er super blij mee en slaapt als een roos in haar fijne nieuwe bed!

Solide bed

Mooi, solide bed waar mijn zoon nu met veel plezier in slaapt. De opstaande randen zorgen voor iets meer geborgenheid en daarmee is het een fijn bed voor een 3-jarige.

Prachtig stevig bed!

Erg tevreden over dit bed, mooi stevig! Precies wat we zochten!

Mooi bed, snelle levering

Bed bevalt zeer goed, peuter slaapt er goed in. Bed zelf gebeitst (greywash), in elkaar zetten ging prima. Kratjes zelf geverfd, wel veel werk om deze te schuren (en zo kindproof te maken).

Mooi handig duokinderbed.

Snelle levering, er zaten alleen 4 wieltjes te weinig bijgeleverd voor 2 onderlades. Omdat we het duobed pas na 4 weken in elkaar konden zette, hebben wij zelf de wieltjes erbij gekocht.

Top bed en top service

Echt een super leuk bed waar mijn zoon heel veel plezier aan beleefd. Fijn dat het een halfhoogslaper is, waardoor je als ouder er ook makkelijk bij kan! Heel robuust en mooi bed en super snelle levering. Echt een eyecatcher!

Een waanzinnig blij kind die zich een prins waant in zijn kamer!!

Mooi en eenvoudig te monteren bed met veel opbergruimte. Verder is het bed stevig en robuust. Kwalitatief hoogwaardige materialen, eenvoudige handleiding en uitstekende bezorgservice!!

DRAMA

Voor onze zoon een bed besteld, en telefonisch afgesproken dat we het bed enkele weken later konden ophalen. 2 dagen van tevoren een mail gehad dat het bed weken niet leverbaar was. Helaas is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar en om die reden gemaild. Er was geen begrip, en volgens de klantenservice kon deze belofte niet gemaakt zijn omdat de bedden al weken niet op voorraad zijn. Blijkbaar kun je de medewerkers dus ook niet op hun woord geloven... Hoe dan ook was de communicatie via de mail respectloos en kortzichtig. De bereikbaarheid was ook ondermaats. Al met al zal ik hier nooit meer terugkomen door de slechte onvriendelijke klantenservice.

Bed komt niet overeen met foto

Ik heb een bed van steigerhout besteld. Het bed dat ik kreeg leek qua hout echter totaal niet op de foto's van de website. Het was geen steigerhout, maar een soort licht vurenhout. Het hout bestond uit 1 kleur, terwijl op de site het hout uit verschillende kleuren bestaat. De kleur was ook veel lichter. Daarnaast was de afwerking slecht, het hout is niet glad zoals op de foto's maar heel ruw. Er zitten allemaal houtschilfers aan die ook met schuren niet weggaan. Dus grote kans op splinters terwijl het een bed is.

Verkeerde bezorging

Ondanks telefonisch contact voor advies kreeg ik het verkeerde matras bezorgd. Bij nabellen werd mij gevraagd het in te pakken naar postkantoor te brengen. Een nieuwe te kopen en dan verzoek voor teruggave geld in te dienen. Toen ik zei dat het toch niet mijn fout was werd er uiteindelijk een retour verzending van gemaakt. Degene die het pakket ophaalde klaagde over dat het niet in een doos zat. Tja het zat in een zak waar het matras na uitpakken vacuüm verpakt natuurlijk niet meer in ging. Ook het krijgen van het goede matras moest ik op wachten zonder tijdindicatie. Het ondermaatse lijkt te breed maar ik dacht dit ga ik niet meer aangeven. Het past met proppen wel in het bed. Het bed zelf is mooi en stevig. Prima dus.

Prima bed

Prima bed makkelijk in elkaar te zetten

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.