3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie naar de klant toe kan beter. Levertijd zou 14 dagen zijn, maar werd 4 weken door ziekte van de monteur, dat kan gebeuren natuurlijk, maar een berichtje sturen dat het wat langer gaat duuren zou gepast zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk.

Pluspunten

Ben heel tevreden met mijn aangeschafte Powertrailer, goede kwaliteit, zeer goede service van Eduard en Christian. Zal jullie zeker op Texel van harte aanbevelen. En de foto met tekst op Facebook ........... grandioos !!!!!!.

n.v.t.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen bij de aflevering.

Pluspunten

Persoonlijke ontvangst Goed advies Stipte levering

Pluspunten

ophalen betalen en rijden.

niet

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed geïnformeerd

Mogelijkheid tot het leasen van aanhangers. Concurrentie heeft deze mogelijkheid wel.

Pluspunten

Prima aanhangwagen en prima service

Pluspunten

goede en snelle service vriendelijke werknemers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen en zeer uitgebreid assortiment. Zeer klantvriendelijke en enthousiaste monteurs. Overzichtelijke opstelling van beschikbare voorraad.

De afgelopen zaterdag 3 februari 2018 aangeschafte Blyss motortrailer blijkt ruim 170 cm breed te zijn terwijl op de site staat aangegeven dat de maximale breedte 163 cm is. Dit wordt veroorzaakt door de spatborden die veel breder zijn dan noodzakelijk. Op het verzoek om ter plekke de nieuwe spatborden om te ruilen voor smallere exemplaren zoals op tientallen aanhangers reeds gemonteerd zat, werd tot 2 maal toe afwijzend gereageerd. Hoewel het zeker niet zo is gezegd, kwam het over als "je koopt de kar zoals hij nu is, of anders koop je hem maar niet". Op geen enkele wijze werd er mee gedacht om het probleem op te lossen. Sterker nog volgens de verkoper was er geen probleem omdat de balk tussen de spatborden en de dissel wel 163 cm breed was!! Ik ben ervan overtuigd dat de monteurs graag het e.e.a. zouden hebben omgewisseld. Dit zijn hele hulpvaardige jongens. De verkoper van dienst leek het totaal niet te interesseren en ook de "semi-verkoper" gaf alleen maar aan dat het niet wenselijk en/of mogelijk was. Het verkoopteam heb ik dan ook niet als meedenkend en klantvriendelijk ervaren. Argumenten dat er dan gaten in houten platen e.d. komen, zijn mijn inziens niet steekhoudend gezien de metalen spatborden reeds over meerdere bevestigingsgaten beschikken. (Gedeeltelijk) hergebruiken van reeds bestaande gaten in de spatborden zonder extra boren in de houten platen was zeker mogelijk, maar niet bespreekbaar. Flexibiliteit op dit punt was er totaal niet en dat vind ik jammer!

Pluspunten

Goede uitleg en snelle afhandeling

Pluspunten

- prettig contact - goed advies - goede prijs

Pluspunten

Goed en snel geholpen kar kon dezelfde dag gehaald worden en de prijs is gewoon scherp, een aanrader vinden wij!

Pluspunten

Aanhanger precies zoals verwacht! top

Pluspunten

Duidelijke offerte ontvangen en aanhangers waren keurig binnen de gestelde levertijd beschikbaar. We mochten ze zelfs ophalen om onze logo's te plakken voordat we ze betaald hadden. Dat is service en vertrouwen

Klein puntje van kritiek: het is niet mogelijk om als (bekende) klant op rekening te kopen. Dit zou het nog klantvriendelijker maken. Een betalingstermijn van 14 dagen is best redelijk en haalbaar.

Pluspunten

Je wordt er snel en correct geholpen.

Pluspunten

zeer klant vriendelijk ,goede informatie verschaffing correcte afhandeling

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf heeft veel aanhangers op voorraad. Gisteren gebeld en vandaag opgehaald. Keurig afgeleverd en goed geholpen.

Een aanhangernet had men niet op voorraad. Kan gebeuren maar voor het nazenden worden verzendkosten gerekend. Als je 3685 euro afrekent, irriteert me dit. Voor 10 euro zou ik de klant dit gevoel niet willen geven. Ik heb nog aangegeven dat ik vind dat zo'n net op voorraad hoort te zijn en dat ik het niet terecht vond dat voor het nazenden verzendkosten worden gerekend maar de verkoper wilde de kosten niet wegstrepen. Bij de aflevering bleef dat het voorrek niet meer voorradig was, deze moet nu worden nageleverd maar dit duurt 4 weken. Ik had graag dit gehoord voordat ik afrekenende. Goed voorraadbeheer, zou bovengenoemde punten voorkomen. Zonder deze punten had ik een 9 gegeven.

Pluspunten

Heel netjes geholpen, tijd voor de klant, duidelijke uitleg over de aanhangwagens , meedenken na de wens van de klant. Top bedrijf. Zeker een aanrader om daar je aanhangwagen te kopen.

Pluspunten

Snelle service bij aankoop van aanhangwagen. Non nonsense verkoper. Erg tevreden over de gang van zaken. De aanhangwagen van eduard reed ook als trein achter de auto naar huis.

Meer parkeerplekken voor bezoekers. Maar dit mag geen naam hebben.

Pluspunten

Zeer gastvrije en behulpzame werknemers. Kwalitatief goede aanhangers!

Ga zo door.

Pluspunten

prima afwikkeling, goede service

Carlsonstraat 19

8263CA Kampen