Super bedrijf

Men heeft alle tijd aan de telefoon genomen, tot 3x toe, en samen de juiste aanhanger geselecteerd, die het beste bij mij wensen paste. Het is een Eduard Plateauwagen geworden, Tandemas, geremd, met Breede banden. Bij het ophalen wederom alle tijd, en nog de juiste accessoires toegevoegd, Op de terugweg klopte alles, de aanhanger lag rustig achter de auto, ik merkte hem amper. met vriendelijke groet, Cobie van Horssen

goede service

goede service, aanhangwagen ziet er keurig en afgewerkt uit.

Super geholpen

Heel klant vriendelijk Alles goed en duidelijk geïnformeerd over de bestelling

keurige afhandeling

product zoals omschreven Nette afhandeling Scherpe prijsstelling

Zeer snelle en goede service

Prettig geholpen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Moest alleen even bij het afrekenen op de korting wijzen die je krijgt bij aanschaffen van losse accessoires.

Keurig en net bedrijf

keurig geholpen en een duidelijke uitleg

Goeie service

Goed en netjes geholpen. Goede service en nette afhandeling.

Uitstekende service

Duidelijke site en goed en snel geholpen.

Gewoon goed.

Alles is netjes afgeleverd zoals ik het verwacht had, en ik zal zeker mensen doorsturen als men vraagt waar ik de autotranssporter gekocht heb.

Keurig geregeld

In Juni heb ik een Martz kantelbare autotransporter besteld die van wegen corona langer onderweg is geweest dan voor af gepland maar gisteren (30-9) kon ik hem ophalen en het was het wachten waard, mooie wagen, aardige en behulpzame mensen bij aanhangcars ..... Ik ben een zeer tevreden klant.

Top bedrijf en geode service.

Alles keurig bestelt en op de hoogte gehouden van de voortgang. Goede service en duidelijke aanwijzingen bij het afhalen.

Superfijn ervaring

Best, Wij hebben een super goede ervaring met aanhangcars . Zeer vriendelijk en heel correct een aanrader om mee samen te werken Mvg Bsj bv

onze ervaring met aanhangcars.nl is zeer goed verlopen .

via de website een kipper uitgezocht ,een goede heldere omschrijving betreft het aanbod en de prijs ,de levering betreft het kenteken op naam zetten allemaal prima geregeld ,verder hebben we een super mooie kipper voor ons bedrijf in ons bezit en hopen er jaren plezier van te hebben . met vriendelijke groeten Berendsen natuursteen - tegelwerken Groessen .Peter Berendsen.

Zeer snelle en correcte afhandeling. Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Super geregeld.

We hebben bij aanhangcars kampen een Kalf boot trailer gekocht. Deze moest op tijd worden geleverd voor onze vakantie. En de trailer is Inderdaad keurig op tijd geleverd. Ook hebben wij een goed advies gekregen over welke trailer goed bij ons en de boot paste. Met de juiste accessoires. De koop voelde heel vertrouwd aan en kan Aanhangcars kampen aan iedereen aanbevelen.

Een ongelofelijke snelle vriendelijk service.

Een halfjaar geleden een offerte voor een aanhanger aangevraagd. Was al een goede prijs. Door omstandigheden was ik er nu pas aan toe gekomen en heb weer opnieuw contact met ze gezocht. Die zelfde dag kwamen ze nog met een betere aanbieding. Bij het ophalen van de aanhanger, hebben ze het zelf helemaal er aan gekoppeld en alles gecontroleerd (verlichting enz). Toen er nog een veiligheid onderdeel ontbrak gingen ze die halen en weer ook meteen op de auto gemonteerd. Was gewoon service. Kortom het was gewoon een super service, echt een aanbeveling.

Vriendelijk en service.

Prima service, ze weten waar ze over praten

Prima geholpen. Ik wist wat ik wilde hebben dus we waren snel klaar. Aanhanger van eduart gekocht. Fijne aanhanger die goed achter de auto ligt.

Prachrige aanhanger tegen super prijs!

Wij waren al en tijd op zoek naar een kleine enkelasser en zijn even langs gegaan. Werden zeer vriendelikl te woord gestaan en konden hem zelfs meteen mee nemen. Na een lekker kopje koffie stond de aanhanger keurig met afleverbeurt voor ons klaar. Zeer tevreden over prijs, kwaliteit en service! Jeroen de Vries uit Almere

Netjes behandeld

keurige offerte, super service

keurige offerte, heel goed geholpen alleen de aanhangwagen roeste al bij aflevering na melding keurig opgelost we konden de kar omruilen voor een nieuw exemplaar met nog een leuke attentie erg vriendelijk en correct geholpen en afgehandeld

Fijn bedrijf, professioneel advies en een stevige aanhanger.

Een aanhanger zonder poespas maar met alles er op en aan. Dat is gelukt bij Aanhangcars. We zijn snel en fijn geholpen

Superservice, prima prijs

Zeer vriendelijk geholpen bij Aanhangcars. Bestelling geplaatst en de volgende dag was de order al gereed. Bij het ophalen werd de aanhanger keurig netjes aangekoppeld en de lichten gecontroleerd ondanks de regen bleef de medewerker meehelpen. Prima service!

Ruime keuze en vriendelijk, kundig personeel

Bij de aanschaf van mijn aanhanger (power trailer) werd ik prima voorgelicht over de mogelijkheden. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ook de aflevering liep prettig. Zeker aanrader om hier je aanhanger te kopen.

professioneel

Nette aanhangwagen, komt degelijk over na de eerste paar keren gebruik

Carlsonstraat 19

8263CA Kampen