Prijs/kwaliteit is uitstekend. Personeel is goed geïnformeerd en uiterst vriendelijk.

Corona, wie heeft dat woord nog niet gehoord. Net voor de uitbraak van deze pandemie een mooie trailer besteld. De trailer zou geleverd worden tussen de 6 en 8 weken na bestelling. Ik dacht deze wordt nooit meer tijdig geleverd en wellicht helemaal niet meer. Maar niets is minder waar. De trailer werd geleverd eind week 6 met alle opties kundig gemonteerd. Tijdens het bewonderen van deze trailer had ik besloten de achterlichten te beschermen tegen stoten door middel van een stalen constructie. Deze werd zonder enige problemen direct gemonteerd en dat zonder extra kosten. Al met al top geregeld.

Ik ben op een correcte manier behandeld

Het was kijken en kopen en klaar het was zo geregeld zeer goed geholpen en op een correcte manier kan niet anders zeggen. Ik zal het bedrijf zeker aanbevelen.

Prima prijs/kwaliteit en komen afspraken na

Erg mooi bedrijf met kennis van zaken en veel aanbod van kwaliteits-trailers en hobby matig materiaal van goede kwaliteit. Erg mooie accessoires zoals aluminium koffers, spanbanden etc. Aanrader!

Mooi product van een prettig bedrijf

Mooie, goede aanhanger voor zijn prijs, prettig geholpen bij het ophalen.

Kwaliteits aanhanger en goede service !

Na eerst de aanhanger op locatie bekeken te hebben, is besloten om deze aan te schaffen. Alle extra's konden geleverd worden en met het afhalen van de aanhanger nog enige zaken erbij aangeschaft. Dat kon allemaal en vriendelijke medewerkers monteerden snel deze zaken !

Heel goed gevoel over mijn aankoop en de geleverde diensten.

Ik heb een Eduard plateauwagen met huif gekocht. In het traject naar de aankoop vlot en goed geadviseerd over met name de huif en het plaatsen daarvan, uiteindelijk een heel mooi product afgeleverd gekregen. Enige kleine minpuntje vind ik de reclame-uitingen van Aanhangcars. De stickers heb ik allemaal kunnen verwijderen, maar het gepopnagelde bordje op de achterkant is natuurlijk niet zonder schade er af te halen. Wat reclame op het nummerbord vind ik niet erg, maar voor de rest hoeft dat voor mij niet. Het zou mooi zijn als de klant daarin een keuze kan maken, nu moet ik het er mee doen en dat doet toch een klein beetje afbreuk. Daarom geen 10. Voor de rest: prima bedrijf, een aanbeveling waard.

Correcte afhandeling, goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend!

Makkelijk een goede aanhanger kopen voor scherpe prijs

Veel keuze en duidelijke site waar je alle informatie kan vinden en je keuze van aanhanger kan maken. Nog een vraag gesteld over het vlakzeil montage hierover terug gebeld en duidelijk uitleg gegeven. Had beter geweest als er een handleiding bij had gezeten.

Ik ben zeer tevreden.

Het is een fantastische aanhangwagen, goed afgewerkt en van goede materialen. Ik ben erg tevreden over de mensen bij aanhangcars, ze hebben me goed geholpen en de aangegeven levertijd zijn ze nagekomen. Een dikke 10 krijgen ze van mij.

Groot aanbod, snelle service en zeer vriendelijk geholpen !

Na uitgebreid rondgekeken te hebben op de website besloot ik een kijkje te nemen in Kampen. Daar bleek mijn ideale aanhanger gewoon op voorraad en zo had in binnen 24 uur al een prachtige aanhanger in mijn bezit !

TOP BEDRIJF

Een prettige ontvangst en vriendelijke mensen. Goede uitleg over de aanhanger. Bij het ophalen stond de aanhanger keurig klaar. Terwijl ik binnen zat werd door een medewerker van het bedrijf mijn auto gecontroleerd. Bleek dat er geen veiligheidshaak aan de trekhaak gemonteerd zat. Dit ter plaatse opgelost. Aanhanger werd keurig door de medewerkers aangekoppeld en de werking van de verlichting werd gecontroleerd. Ik kon dus gelijk wegrijden. ECHT SUPER. Oh ja, er werd ook nog een foto van de combinatie auto/aanhanger gemaakt welke ik bij thuiskomst al met de mail had gekregen en ook was het kenteken keurig geblogd.

Bij aankomst stond alles al klaar, aankoppelen en wegrijden, kar ziet er ook tiptop uit! Bedankt. Klus- en bestratingsbedrijf vd voort

Ligt goed achter de auto.

Gisteren heb ik een auto opgehaald van 1400 kg en hij lag lekker achter de wagen geen geslingerd.

prima bedrijf veel keus

prettig en vakkundig geholpen, bereid om mee te denken

Blij met de nieuwe aanhanger!

Prima advies, goede prijs en keurige afhandeling van de afspraken.

goed zaken mee te doen voor een goede prijs

wij hebben in 2019 in het voorjaar 2 aanhangers bij hun gekocht en horen van onze medewerkers dat het goede aanhangers zijn. Vandaag hebben wij weer een aanhanger van hun afgeleverd gekregen en de aflevering is weer prima verlopen.

Fijn bedrijf

Snel en adequaat geholpen,top service

Alles werd netjes geregeld Goede service. Kan iedereen het aanraden om hier een aanhanger te kopen.

Keurige service, Snelle reactie op vragen

Professionele manier van zakendoen, keurig!

volop tevreden en goede aanbieding

een beetje onduidelijk wat voor de particulier is ( INCL. BTW.) en welke site voor de zakelijke markt is. De afhandeling is via de zakelijke kant en bedrijf echter het e.a. na volle tevredenheid en vlot afgehandeld met de nodige hulp en vriendelijkheid

uitstekend

Jong en dynamisch bedrijf. Ze denken goed mee en uitstekende service. Kan aan iedereen aanbevelen.

Zeer positief, stipte afhandeling, prima kwaliteit tegen een scherpe prijs

Zeer positief, stipte afhandeling, prima kwaliteit tegen een scherpe prijs

top bedrijf

Wezen kijken bij aanhangcars wat mogelijk was voor onze powertrailer. netjes behandeld, offerte gemaakt , opties overwogen en na 2 a 3 weken de trailer besteld, omdat het model met de opties helaas geen voorraad artikel was , hadden we wat levertijd wat normaal is. Vorige week de trailer opgehaald , ligt als een kogel achter de auto helemaal blij mee. :-)

mooi bedrijf, fijn geholpen!

ik kon gelijk wegrijden met een top aanhanger!!

Top zaak

Carlsonstraat 19