Aanhanger gelijk mee, papieren etc ook direct goed op orde.

Goed!!!!!!!

Zeer prettig geholpen en het is keurig afgeleverd volgens afspraak.

Perfect produkt, geweldig bedrijf!!

Deze service maak je niet vaak meer mee, s,morgens gebeld om te vragen of er nog een bepaalde aanhanger in voorraad was, s.middags al opgehaald. Geholpen door uiterst vriendelijk personeel, goede uitleg, duidelijkheid. Perfect!!! Zeer zeker een aanrader.

Prima geholpen

Dit is de derde aanhanger die ik hier gekocht heb altijd goed geholpen

zeer goed

goede uitleg

Goede ontvangst en tijd genomen om alles uit te leggen.

Ook bij het ophalen van de aanhanger goede laatste uitleg.

Geweldig en zeer vriendelijke mensen .

Een prachtige Plateau aanhanger gekocht , zeer goede uitleg gehad en ook heel vriendelijk te woord gestaan. Ook het administratie gedeelte keurig verzorgd en goed uitgelegd. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader en ik zal het in mijn kennis en familie kring zeer zeker aanbevelen.

Super geholpen vriendelijke mensen

Goed geholpen mooi afgewerkt product

Gewoon perfect

Topervaring. Aflevering verliep geweldig. Alles perfect geleverd en goede uitleg. Aanbevolen.

Vriendelijk geholpen / goede voorraad

We zijn tevreden met de aanschaf van de aanhangwagen en hoe we geholpen zijn. We moeten natuurlijk wel afwachten hoe de service is als er daadwerkelijk iets mankeert aan de aanhanger. Wat wij ook prettig vinden prijzen zijn vermeld op de site, dan weet je meteen of het product wat je zoekt bij je past qua prijs en wat er eventueel nog op moet komen ook daar zijn de prijzen van vermeld.

Hoogwaardige motortrailer voor een spotgoedkope prijs.

Bij Aanhangcars heb ik mijn Twins motortrailer gekocht. Hoge kwaliteit, super afwerking, maar spotgoedkoop. De telefonische info, de bestelling, de afhandeling en het afleveren verliep vlekkeloos. Dit alles door het professionele Team en de samenwerking naar mij toe. Team Aanhangcars nogmaals bedankt.

Beratung top, Lieferung innerhalb des Termins, Übergabe mit den Für Deutschland entsprechenden Formularen top Sehr empfehlenswert!

Prima service, goed geholpen bij de keuze

Binnen half uur aanhanger gekocht....veel keus, goed geholpen Snelle service, alles werd gereed gemaakt en ik kon met aanhanger achter mijn auto naar huis

Zeer goede kwaliteit en service

Goede uitleg bij aankoop en ook op de garantie was makkelijk terug te komen. Kortom een aan te bevelen bedrijf

Zeer slechte kwaliteit, en dan geen enkele service.

De aanhanger geleverd met een verkeerd gesneden huif. Zeer onbehulpzaam als het gaat om verhelpen van het probleem, veel beloven maar niks nakomen. Mensen koop hier geen aanhanger, de kwaliteit en service is om te huilen. Ik heb alle bewijs hier in huis om te bewijzen dat ze slecht handelen.

Geleverd conform afspraak

Prima ervaring, scherpe prijs en eerder geleverd dan verwacht.

Super goed bedrijf en personeel

Goede kwaliteit voor een hele nette prijs. Ze maken een goede offerte bij een kopje koffie of thee. Na de offerte goedgekeurd wordt uw aanhangwagen besteld of ze hebben uw aanhangwagen op voorraad... Mijn werd verteld dat mijn aanhangwagen ongeveer 7 weken duurde om mijn wensen te vervullen. Maar binnen 4 weken kreeg ik een mail dat hij al gereed was. Ik kon hem al komen ophalen. Afgelopen zaterdag ben ik hem Gaan halen. Een jonge personeel crew heeft mij super goed uitleg gegeven en diverse adviezen. Voor iedereen een aanrader om daar uw aanhangwagen te kopen

Goed en betrouwbaar

Komen de afspraken goed na.

Snel, ongecompliceerd en goedkoop.

Na wat voorwerk thuis mijn aanhanger uitgezocht en binnen 25 minuten stond het geheel incl. loofrek, papieren en extra check klaar. Prima service die ik iedereen kan aanbevelen.

Goede prijs prima service en snelle levering

Via site offerte aangevraagd en snel gekregen. Lekker vlot e-mailverkeer en afspraak is afspraak. Op zaterdag geleverd was ook een prima service!

goed op een punt na

Ik had vijf sterren gegeven echter dat ik bij aflevering zelf naar het postkantoor moet rijden om de aanhanger om naam te zetten vind ik niet meer van deze tijd. Voor de rest uitstekend product prima service

top, perfect & professioneel!

Vlotte communicatie, professionele en perfecte oplevering. Voor de volgende aanhanger weet ik alvast waar naartoe. 100% zeker een aanrader.

Zeer professioneel

Ben vakkundig te woord gestaan en vooral vriendelijk.

mooi bedrijf, goede service

Ik ben netjes ontvangen en de uitleg over het door mij aangekochte product was professioneel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima en snel bezorging

Prettig vlot contact via de email.

Carlsonstraat 19

8263CA Kampen