betrouwbaar bedrijf voor afvalverwerking

Makkelijk bereikbaar waarbij ik eenvoudig producten kan bestellen voor afvalverwerking. Ik word goed geïnformeerd en geadviseerd. Afspraken worden goed nagekomen. Afvalcontainer werd op een effectieve en vriendelijke manier gebracht en opgehaald.

Volgende dag geleverd, en snel opgehaald na bellen

Bellen met Van Werven, volgende dag wordt container geleverd. Opnieuw bellen, en dag later wordt volle container al opgehaald. Prima service!

Alles volgens afspraak.

Fijn geregeld

Prima service, fijne medewerkers en chauffeurs. Weekje extra, geen probleem.

Makkelijk geregeld, goede service

Het maken van afspraken gaat snel en eenvoudig, je bent zelf niet nodig bij leveren en ophalen, alles snel en goed geregeld!

Goed geregeld

Container aangevraagd via de website, zand erbij besteld en direct afgerekend. Kreeg een mail wanneer ze hem zouden komen brengen. Container keurig gebracht. Zand eruit gekiept. Toen de container vol was heb ik een mail gestuurd dat hij opgehaald mocht worden en kreeg daarop een antwoord dat ze de volgende dag zouden komen. Snel geregeld.

Fijne flexibele container afdeling

Met een valse start bij de levering van de 1e containet heeft Machiel tijdens zijn vrije zaterdag ochtend aangeboden om het op te komen lossen. Sindsdien loopt het super! Bij met deze samenwerking!!

Keurig en juist geïnformeerd

Keurige service en goede informatie zowel bij het leveren als bij het ophalen. Ook telefonisch juiste informatie gekregen

Top geregeld.

Top geregeld. Op tijd gebracht. Op tijd gehaald. Belletje is voldoende om iets te regelen. Vriendelijk personeel op kantoor en dito chauffeurs.

Super snel en punctueel

Komt afspraken na en reageren snel. fijne chauffeurs

Goed e n keurig geregeld ❗️

Perfecte service

Het is heel simpel en een container te bestellen op een gewenste dag en je kan gelijk een ophaal datum afspreken. Ik heb bij bezorgen de chauffeur gevraagd of de container vroeg in de ochtend weer opgehaald kon worden. Ga ik proberen te regelen voor u, en hij was zijn afspraak na gekomen, want voor zeven uur was hij er om de bak weer op te halen. Ik zeg top ervaring met Van Werven.

Zeer positieve ervaring met van Werven

Alles als zeer positief ervaren, beveel van Werven van harte aan

De container werd keurig op de plek gezet die onze voorkeur had. En vervolgens netjes opgehaald. Niets op aan te merken.

Prima mooi op tijd geleverd

Container niet op de afgesproken datum opgehaald maar dat was op zich geen probleem

Zeer goed en op tijd.

Puik

Altijd correct

Correcte levering en afhaling. Altijd vrolijke en attente chauffeurs. Prima container voor zowel sloopafval als huishoudelijk opruim afval. Altijd top.

Prima gegaan

Mooi optijd

Prima geregeld!

Had perongeluk verkeerde ophaaldatum doorgegeven. Vrachtwagen stond al.voor de deur om het bakje op te pikken. Gevraagt of deze later kon worden opgehaald. En dat kon voor een bakkie koffie voor de chauffeur!

Makkelijk en snel geregeld online

Prima prijs en voor levering en ophalen hoef je niet thuis te blijven.

uitstekend

Goede communicatie, snelle levering en afhandeling

Super voor me kaar

Alles was goed geregeld volgens de afspraken die gemaakt zijn.. Een echter aanrader

Ik had een afvalcontainer nodig voor wat dingen die hier in de berging stonden (kasten, oude meubels etc.). Container werd bezorgd en opgehaald op de afgesproken momenten en hoefde er niet voor thuis te blijven. Ook op de goede locatie neergezet, precies zoals gevraagd. Helemaal top!

Paar keer gebruik gemaakt van de site om container te bestellen. Werk goed en wordt correct uitgevoerd. Klasse

Probleemloos

Alles zoals gevraagd Een voorbeeld hoe je de wens van de klant behandeld

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek