Was goed

Alles ging volgens afspraak

Gewoon goed van online bestellen tot ophalen container

Container is keurig voor de deur geplaatst en lekker vroeg zoals gevraagd. Prettige ervaring en zal zeker weer bestellen indien nodig.

Helemaal top

Snelle levering en ophalen van de container. Duidelijke uitleg aan de telefoon

Prima! Vlot geregeld en goede informatie.

Reserveren gaat vlot via de website. Telefonisch nog informatie inwinnen is goed geregeld. Vriendelijk te woord gestaan.

Makkelijk te bestellen. Duidelijke afspraken. Netjes een berichtje van de chauffeur bij plaatsing.

Makkelijk geregeld

Makkelijk te regelen via de site en netjes telefoontje of de container later opgehaald mocht worden om dat ze het niet gingen redden op de afgesproken datum

Snelle en professionele service! Erg tevreden.

Van Werven is erg goed in het snel en duidelijk bezorgen van een container. Ook toen hij vol was werd hij binnen 2 dagen gewisseld. Ga er zeker meer gebruik van maken voor onze verbouwingen aankomende tijd.

korte contacten en goede service

Makkelijke site waar je een container kunt bestellen en snelle afhandeling van de bestelling/levering. Alleen jammer als je drie matrassen opgeeft en er later maar twee mee gaan dat je daar geen mogelijk heden meer voor terug vind voor vermindering op de volgende bestelling van een container.

Top bedrijf komen hun afspraken na

Top bedrijf komen hun afspraken na

Aanrader!

Top service, snel, vriendelijk, flexibel

Snelle levering van container en ook het ophalen was goed geregeld

Het online bestellen van een container verliep prima. Contact met chauffeur was zeer prettig. Na een telefoontje met het kantoor was ook het ophalen snel geregeld

Goed geregeld!

We hadden een container nodig om schoon puin kwijt te kunnen. Via de website besteld en even een telefoontje met de klantenservice gepleegd. Vriendelijk geholpen. Container was op tijd gebracht en opgehaald. Voor een niet- alledaagse klus gaf ons dat rust.

Snel leveren

Afspraak komen ze na

topervaring

Afspraken stipt nagekomen, telefonische bereikbaarheid prima en wijziging direct doorgevoerd. Vriendelijk en de nodige dosis humor

Top geregeld

Goede service, had aangegeven dat het adres moeilijk te vinden was. Goed opgepakt en keurig gebeld door de chauffeur. Dit omdat er niemand op dat moment ter plaatste kon zijn. Als we weer een keer jullie nodig zijn, komen we zeker weer op de lijn. Groet van een tevreden klant

Heel plezierig., geen probleem in het veranderen van ophaal datum.

Efficiënt

Perfect.

Goede service, had verkeerde datum doorgegeven maar werd direct aangepast en de container op de zelfde nog geleverd.

Altijd goed

Service is altijd top. Duidelijk en volgens afspraken

Goed advies. Stipte levering.

Prettige chauffeur die precies uitlegde hoeveel er in de container kon.

Op tijd gebracht en gehaald. Keurig verzorgd

Uitstekende service

De bestelde afvalcontainer prima op tijd geleverd én weer opgehaald door bijzonder vriendelijke mensen. Verder heldere communicatie en toegankelijke website. Niets dan lof.

Vind het heel goed.

Op tijd brengen en ophalen goed

Prima, Maar ik mis de kortingscode

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek