Veel keuze en snelle levering

Leuke bedels om zelf te maken. Erg veel keuze en niet te duur. Snelle levering in een leuke verpakking

Veel keus, goede kwaliteit

Heel veel keus, goede website, goede prijs-kwaliteit verhouding. Minpunt: het minimum-bestelbedrag van € 15,00.

Top kwaliteit en snel

Duidelijke website, snelle levering, correcte en goede communicatie en het belangrijkste: top kwaliteit!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Na lang zoeken eindelijk een webwinkel gevonden die mooie kwaliteit zilveren Jasseron schakels per meter verkoopt.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

De site biedt goede informatie.

Goede website, lekker overzichtelijk én snelle levering👌

mooie producten. Snelle levering. Tot nu toe altijd tevreden met bestellingen.

Goede ervaringen met Zilverland.

goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb hier al verschillende keren naar volle tevredenheid iets besteld bij Zilverland. De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

Super service!

Na een vraag voor een gepersonaliseerde gegraveerde hanger heeft Zilverland een heel mooi resultaat neergezet met een uitstekende service.

Snelle levering, mooie artikelen

Leuke armbandjes besteld, ze werden heel snel geleverd. Je hebt veel keus op de site.

Snel bezorgd, goede kwaliteit.

Zoals een webwinkel hoort te zijn. Goede kwaliteit, snelle levering. Alles zoals beloofd op de website. 1 tip, betaling via creditcard of Paypal verdient mijn voorkeur. Betalen via iDeal is een kwestie van vertrouwen. Zilverland heeft dit tot nu toe altijd waargemaakt.

Zeer tevreden klant

Fijne, overzichtelijke webshop met kwaliteits producten. Snelle levering en netjes ingepakt. Ik zal zeker vaker hier zilveren onderdelen kopen!

Goederen zijn zoals verwacht en super snelle levering.

Mooie materialen, snelle levering. Top!

Ruime keus, overzichtelijke site. Erg blij met mijn aankopen.

Mooie producten

Voor de eerste keer besteld en ben ik tevreden. Mooi producten en alles wordt netjes verpakt.

Goede service, snel, goed verpakt

Makkelijk bestellen snelle levering keurig verpakt.

Altijd mooie onderdelen en goede service!

Ik bestel hier regelmatig onderdelen voor maatwerkopdrachten. De onderdelen zijn altijd mooi van kwaliteit, stevig verpakt en de volgende dag in huis. Dus zeker een aanrader.

Prachtige en unieke producten

Bijzondere producten van uitstekende kwaliteit. Van alles om de mooiste sieraden te maken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snelle verzending.

Snellen levering, mooie produkten.

Een goede ervaring.

Snelle levering,en natuurlijk 925 real silver,sommige dingen mogen mij wel iets goedkoper,maar wel netjes met de verzendkosten,en verder echt tevreden.

Mooie producten, helaas lukte het betalen via Ideal niet,daarna gebeld. Zeer vriendelijke medewerkster die me verder hielp zodat de producten toch nog dezelfde dag verzonden konden worden.

Ik had een paar artikelen besteld en de dag erna in huis.. prima.

Prima, graag een volgende keer weer...

Snelle en correcte verzending, mooi artikel, stevig verpakt in kartonnen doosje wat door de brievenbus kan met binnenin leuke cadeauverpakking.

Zeer positief

Ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld. Ik ben zeer tevreden over de levering en de artikelen.

Bakkerdreef 2

2252TH Voorschoten

31641935891

Over Zilverland

Zilverland biedt een grote selectie van sterling zilveren sieraden onderdelen (zilver 925), edelsteen kralen, zoetwaterparels en leerkoord. Onze producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, nauwkeurige afwerking en wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.