Fantastich...

Voor de eerste keer besteld... Producten kwamen vlot binnen, keurig verpakt en vers, niet bevroren dus was erg tevreden... Daarnaast was de kwakiteit prima en smaakte het vlees erg lekker. Voor herhaling vatbaar !

in één woord, geweldig

Keurig verpakt, prima aangegeven wanneer de levering wordt bezorgd en ook niet onbelangrijk, goed vlees.

Het vlees, wild & gevogelte zijn heerlijk en goed gewicht!

Bezorging kan wel beter. Nu was het bij de buren afgelevert en dat terwijl we thuis waren.

Levering op tijd zo als aangegeven. Vlees prima kwaliteit.

Keurig ontvangen, goed vlees!

Tijdens de online bestelling een fout gemaakt waardoor het bestelde vlees te laat geleverd zou worden. Nadat ik dat kenbaar had gemaakt, is er alles aan gedaan om de bestelling eerder af te leveren. De bestelling is op tijd geleverd en was van geweldige kwaliteit. Top!!!

ik was aangenaam verrast!

Het bestellen verliep vlotjes en makkelijk. En de track and trace was ook duidelijk te volgen. Dus ook prompte en goeie levering En de kwaliteit was uitmuntend

Allesgoed geregeld!

Makkelijk bestellen en tijd afspreken voor bezorgen.

Snelle service en aflevering, prima producten

Botten en schenkels besteld, website makkelijk en duidelijk, aflevering snel en logistiek prettig (kort tijdsinterval van afleveren, goed ingevroren), producten van hoge kwaliteit. Alles uitstekend dus.

Mooie levering

Voor kerst buikspek besteld voor op de barbecue. Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

Robin

Goed vlees en eerlijke prijzen. Keurig voor elkaar.

Gemakkelijk en heerlijk vlees

Heerlijke eendenborstfilet! Een geslaagde maaltijd op 2e kerstdag. De bestelling liet even een dag op zich wachten maar het was klasse. Diep ingevroren en vacuüm verpakte filets. Op de site goed omschreven hoe deze te bereiden. Dit was niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik een lekker stukje vlees bestel bij de internet slagerij.

Vlees redelijk bezorging slecht

Zie onderwerp

Mooi vlees, goede afhandeling!

Gewoon uitstekend

Snelle levering en super kwaliteit!!

Ik bestelde de ossenhaas en kreeg een prachtig stuk goed verpakt vlees geseald en in ijspacks thuisgestuurd! Ook de verzending hield mij goed op de hoogte hoe laat hij kwam. Dit is allemaal super geregeld. Ik maakte beef wellington en het smaakte subliem!

Al wat jaren zeer goede ervaring

Meerdere jaren af en aan vlees besteld. Altijd keurig bezorgd en super vlees!

Kwaliteits vlees!

Bestelling duidelijk en eenvoudig. Keurig op aangegeven datum geleverd (ondanks weken eerder doorgeven van bestelling). Netjes en solide verpakt. Kwalitatief goed vlees -weinig afsnij/opschoon werk. Vers! Na gebakken te hebben in oven prima tenderness, smaak, texture

Deels tevreden

Ik had 8 kalfsschenkels besteld. Keurig op de hoogte gehouden en super afgeleverd. Echter er waren 2 hompen bij. 6 mooie schijven en 2 onoogelijke. Grote botten met weig vlees. Een beetje jammer met 8 gasten.

Goed vlees biefstuk is top Jodenhaas is supper dikke 10

Perfecte bezorging en perfecte rollade!

Bestelling voor de kerstdiner van de eerste en de tweede kerstdag niet mogen ontvangen.

De bestelling zou maandag geleverd worden tussen 17:00 en 22:30 uur. Om 16:42 uur kreeg ik onderstaand bericht. [413632411] Je pakket van Internetslagerij.nl is helaas niet afgeleverd. Helaas is jouw pakket vandaag in een verkeerde regio terechtgekomen. Dit betekent dat we dit pakket vanavond niet af zullen leveren, excuses voor het ongemak. We plannen je pakket opnieuw in: De eerstvolgende werkdag tussen 17:00 en 22:00 Helaas is het ook dinsdag niet geleverd. Ik ga er vanuit dat het geld wordt teruggestort.

Duidelijke webshop, kwaliteitsvlees

Eerste keer besteld, maar sluit me aan bij alle positieve reviews. Volgens afspraak vers geleverd. Qua prijs ook nog eens beter dan de lokale slager en de groothandels. Wordt dus vaker bestellen via internetslagerij.nl

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).