niet de goedkoopste, maar wel precies volgens mijn wensen en voorwaarden. met behoudt van bestaande trapleuningen en trap breedte. prima.
Het stoelprobleem keurig opgelost. Vind het nog steeds een beetje spannend. Ik hou graag zelf de controle. Maar zal best goedkomen. Heb in iedergeval minder pijn in mijn knieën en daar ging het om. Bedankt voor het plaatsen.
toen ik triwa belden voor de eerste keer ben ik netjes te woord gestaan en goede afspraken gemaakt voor te kijken hoe het besten de traplift geplaats zo worden zo gezegt zo gedaan ingemeten en bestel daar naar is De traplift op de afspraak geplaats en netjes af geleverd ik ben heel tevreden over TRIWA TRAPLIFTEN
De lift werkt prima, alleen de afstandsbediening, cq de ontvanger zijn wel erg gevoelig, zodat er soms even geen contact is met als gevolg stoppen. Misschien is die gevoeligheid wat te verminderen...verplaatsen ontvanger? Houd me aanbevolen
Vandaag een plateaulift geplaatst Veel moeten boren, maar alle stof opgevangen met de stofzuiger. Zeer vriendelijke vaklui. Een aanrader dit bedrijf
Pluspunten
Vriendelijk, correct en een goede service.
VerbeterpuntenGeen, doe zo verder.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer kundig, behulpzaam, flexibel en goed maatwerk.
VerbeterpuntenKledingbescherming zou wel handig zijn. Of in ieder geval tips.
Pluspunten
Goede kennis en service/nazorg is prima.
VerbeterpuntenHad storing in mijn traplift wat je niet mag verwachten met een nieuwe lift. Gelukkig binnen 24 uur opgelost. Werkt nu naar behoren.
Pluspunten
Prima ervaring met dit bedrijf. Installatie van de traplift verliep vlot en zonder problemen. Goed advies over de te nemen traplift op basis van de situatie en prijs conform met concurrenten.
Pluspunten
Goede service. Weten veel van wat ze verkopen. Duidelijke uitleg. Snel bezorgd.
Pluspunten
Prima bedrijf. Nette prijs en service.
Pluspunten
Top.
Pluspunten
Al met al kun je gerust hier iets kopen. Echter vond ik het wat lang duren en was er een storing/defect (iets met de motor) wat extra hinderlijk was omdat ik er al even op moest wachten. De volgende dag is het probleem verholpen en de traplift werkt nu perfect. De service en nazorg was top en uiteindelijk goed en snel opgelost.
VerbeterpuntenIets betere controle op een correcte werking van het product had een extra bezoekje en tijd kunnen schelen.
Pluspunten
Super. Goede prijs, nette service.
Pluspunten
Helaas was mijn bestelling niet voorradig en duurde het langer dan verwacht. Wel ben ik steeds op de hoogte gehouden van de status. Zodra mijn traplift binnen was, is deze dezelfde week nog geïnstalleerd. Ondanks de vertraging ben ik achteraf erg tevreden hoe dit is afgehandeld.
Pluspunten
Fijn bedrijf. Vlotte installatie en correcte afhandeling.
Pluspunten
top medewerking
Pluspunten
Prettig gesprek gehad, volgende dag werd de lift geplaatst. Duidelijke uitleg over de werking van de lift.
Denemarkendreef 10
8447SG Heerenveen