Slechte ervaring genegeerd door klantenservice

Heb meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten na de klantenservice gebeld werd gevraagd mijn contact met vervoerder door te mailen daarna na verschijnen mails niks meer vernomen van de klantenservice ze hebben lak aan je zo ga je niet met je klanten om dat is respectloos.

Blij met m’n aankoop!

Top service!!

Snelle levering van mijn bestelling. Klantenservice goed bereikbaar. Zowel telefonisch als per mail. Ik zal hier zeker vaker kleding bestellen!

Altijd goed!

Altijd goed!

Ik ben niet tevreden met het jas

Ik ben niet tevreden met het jas

Slecht

Verkeerde bestelling ontvangen. Moest ik ook voor retour nog betalen. En tot op heden mijn geld niet terug

Bestelde item was niet leverbaar

Bestelde item was niet leverbaar

Goed bezorgd maar nog geen geld terug?

Duurt al bijna 2 weken voordat ik me geld terug heb gekregen bij jullie. Dat vind ik wel een nadeel. Volgende keer klarna. Voor de rest goed bezorgd enz.

Super en snelle service

Kwaliteit en mooie kleding , top

Mooie kwaliteit! Netjes verpakt ben er blij mee!

Super!!

Geweldig, goede kwaliteit netjes verpakt super

Mijn zoon is heel tevreden met zijn lekker warme muts

Oke

Exclusieve merken, mooie kwalitatieve kleding, snel geleverd

Makkelijke webshop met veel designer kleding. Groot assortiment. Heel netjes verpakt en supersnel bezorgd.

Product zit erg goed ,ziet er ook nog fantastisch uit

Deze keer niet tevreden.

Meestal tevreden, deze keer een jas besteld. Zag er leuk uit. Totdat mijn zoontje allemaal roze stipjes zag aan de achterkant. bij elke naad een roze stipje.

Smorgens besteld s’avonds binnen zo snel geweldig!!

Bestelling snel geleverd

Bestelling super snel geleverd, maar de terug betaling mag wel wat sneller…

Super snel geleverd

Super snelle leverering!! Betrouwbaar en veel betalingsmogelijkheden. Prachtige sneakers, erg blij mee!

Altijd tevreden.

Mijn 2e bestelling bij JHP. Snelle verzending en mooi ingepakt!!

Fijne ervaring, snel en netjes geleverd

Werd op tijd geleverd. Ben zeer tevreden. Goede service.

Moet nog steeds geld terug krijgen van mijn retour

Het kwam goed binnen maar als je wikt retouren is het niet een goede site om te doen ik heb een tijd terug mijn trui geretourd en is nog steeds geen geld terug gekregen

Top artikelen

Altijd mooie artikelen van een goede kwaliteit

Goede en nette levering

Goede en nette levering

gw goed

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.