Super service

Wat een mooie en leuke website! Ben elke keer weer blij met mijn bestelde items. Een snelle levering en altijd leuk ingepakt met een leuk en persoonlijk kaartje erbij! Helemaal top!

Persoonlijke en snelle service en prachtige kleding!

Super service: er was per ongeluk een broek geleverd in plaats van het shirt (van dezelfde mooie stof), heel snel en adequaat opgelost. Een handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het helemaal af! Heel blij met m'n nieuwe col (de roestbruine velvet col van Wolf & Storm) :)

Wat een verademing, persoonlijke aandacht.

Ik had Wolf and Storm al diverse keren voorbij zien komen het concept sluit bij mij aan fair en respect. Wat een verrassing om dan bij ontvangst van de bestelling een lief persoonlijk bericht te ontvangen.

Zo mooi, de oorringen en jurk met stipjes

Helemaal blij met de service van Wolf and Strom. Ben ook in mijn nopjes met de oorringen van People Tree, en mijn nieuwe jurk van Armedangels (Weilaan Easy Dots). Lief is het handgeschreven kaartje van Marieke!

Mooie site, snelle levering en persoonlijk door het handgeschreven kaartje

Heel blij met mijn shirtje van Armed Angels! Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat, net dat beetje extra liefde en aandacht wat heel veel verschil maakt

Hele fijne webshop

Al meerdere keren hier besteld en het is elke keer weer een fijne ervaring. De webshop is overzichtelijk en het is ontzettend fijn om te weten dat alles duurzaam, eerlijk, diervriendelijk is. Ik heb deze keer twee shirts besteld en deze zijn van goede kwaliteit. Ook de maatvoering is goed. Mijn bestelling was zoals altijd snel binnen en, zoals vele anderen, vind ik het ook erg leuk om een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap in het pakket te vinden. Dit is een van mijn favoriete webshops en ik kan het iedereen aanraden om hier iets te bestellen!

Supersnelle levering en hele mooie kwaliteit!!!

Ik ga hier absoluut vaker bestellen.

Fijne winkel

Blij met de trui uit jullie collectie! Fijn dat er geen wol in zit en dat deze er goed uitziet. Snel geleverd thanks.

Fijne webshop

Super leuk en goede kwaliteit shirtje gekocht. Het persoonlijke kaartje en de tas maken het helemaal al. Enige puntje, werd verzonden als pakje en had wellicht ook door de brievenbus gekund?

Goed en persoonlijk

Keurig verpakt met bijzonder persoonlijk bericht.

Kleding waar de liefde vanaf spat

Helemaal prachtig. Je bestelt een kledingstuk van goede kwaliteit - en de kwaliteit heeft me nog nooit teleurgesteld. En dan komt het binnen in een doos waar de liefde voor dit product van af spat: met op een handgeschreven kaartje een verhaal over de plaats waar het gemaakt is, in een papiertje gerold met een droogbloempje/graspluim erop. Echt een kadootje! Ik heb al een aantal jaar iedere winter een trui gekocht bij deze webshop, en de producten zijn ook echt van goede kwaliteit, ze blijven mooi. Inmiddels wacht ik ook niet perse meer op de sale, omdat ik weet dat de producten gewoon hun geld waard zijn.

Zo blij met de webshop vol met mooie, duurzame, 'cruel-free' kleding en accessoires :-) De service is ook top!

Prachtige duurzame kleding en accessoires

Een fijne webshop met mooie duurzame artikelen, voor jou geselecteerd door een dame met een hart van goud. Snelle service en bezorging.

Duurzaam en persoonlijk

Mijn ervaring met Wolf and Storm is super positief! De bestelling is altijd snel binnen, heeft goede kwaliteit en komt altijd samen met een attente persoonlijke boodschap binnen. Ik zou de winkel iedereen aanbevelen. Ga zo door Wolf and Storm!

Het ontvangen van de bestelling voelde als een liefdevol en attent kadootje.

Dankjewel dat jullie deze keuze mogelijk maken. Het is echt een feestje om jullie pakje open te maken.

Wat een fijne kleding!!

Supersnel geleverd en qua maatvoering perfect. Extra leuk en lief is de persoonlijke kaart

Super blij met mijn nieuwe Wolf @ storm Dreamer shirt.

Artikel besteld, zeer mooi verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje van Marlieke, cadeautje om te ontvangen en t shirt was erg mooi en van uitstekende kwaliteit.

Leuk zo’n eigen merk!

Ik kocht voor mijn tienerdochter een t-shirt van het eigen merk Wolf and Storm. Mooie, stevige kwaliteit biokatoen! De service is altijd top bij Marlieke.

Positief verrast

Kwaliteit van de kleding is goed, snelle levering, leuk ingepakt en het is goed voor mens en milieu! Zal hier zeker nog eens vaker wat kopen

Net dat extraatje!

Ik heb hier mijn eerste duurzame panty´s van Swedish Stockings besteld. Niet veel keuze, maar wel de panty die ik nodig heb. Hopelijk verkopen jullie ook de 20 den. De panty´s zijn erg fijn. En dat extraatje; gaat natuurlijk over het lieve zelfgeschreven kaartje wat erbij staat. Jullie staan echt naast de klant! Bedankt voor jullie betrokkenheid. En verder ben ik ook het totale proces goed op de hoogte gehouden van alles.

Mooi product

Hele mooie jas. Heb maat M genomen omdat ik er graag een trui onder draag de komende herfst periode. De jas zit mooi. Heb er veel complimenten over gehad. Stoer uiterlijk en houdt wind tegen.

Mooie producten, snelle levering en een lieve boodschap

Mijn bestelling bij Wolf and Storm was super snel binnen. Bovendien was het super mooi verpakt en zat er een kaart bij met een persoonlijke boodschap. Top service en mooie producten!

Uitstekende service!

Snel in huis en mooie producten!

Fijne webshop en heel lief dat er een handgeschreven kaart bij zat!

Oude Weistraat 44

5334LL Velddriel