Bevlogen en Gedreven

Nu al een paar jaar koop ik veel van mijn 'duurzame' kleding bij Wold and Storm. Marlieke doet dit vanuit haar hart, bevlogen dus, en haar webshop is mede daardoor succesvol; gedreven dus!

Mooie, eerlijke producten en een goede en snelle service

De kleding van Wolf & Storm is van hele goede kwaliteit en de service is snel en vriendelijk. Ik ben fan!

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service

Heel goed!!

Ik bestelde een simpele basic van Armed Angels en ben - naast dat het vegan, fair en duurzaam geproduceerd is - ook nog eens heel positief verrast over de kwaliteit en de mooie stof! Dankjewel Marlieke voor je lieve persoonlijke briefje bij de bestelling! Heel snel verzonden, heel snel bezorgd en tussendoor op de hoogte gehouden.

Mooie sustainable kleding en snelle verzending

Zie boven

Fantastische shop!

Wat een fantastische shop is dit! Mijn bestelling ging niet vlekkeloos maar dat is heel goed opgelost. Ik ben zeer tevreden en zou zonder twijfel weer bij Wolf & Storm bestellen.

Mooie kleding, lieve service

De kleding is snel en correct verstuurd met een lief persoonlijk briefje er bij. Mooie producten😊

Snel en persoonlijk

Snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en bij arriveren prachtige kleding en een persoonlijk briefje

Fijne webshop

Ik probeer minder nieuwe kleding te kopen en als ik dan wel iets nieuws koop, dan moet het duurzaam zijn. Bij Wolf and Storm weet ik zeker dat dat goed zit! Het is een fijne, overzichtelijke website met mooie merken en artikelen. Ik vind het ook zo leuk dat Marlieke een persoonlijke boodschap meestuurt bij de bestelling! Wolf and Storm is echt een aanrader, zeker als je bewust duurzaam wil shoppen.

Fijne shop met eerlijke producten en een persoonlijke benadering!

Iets bestellen bij Wolf&Storm is altijd een feestje. Een handgeschreven boodschap bij je producten maakt het persoonlijk. Kiezen voor eerlijke en duurzame mode is een simpele manier om de wereld een beetje meer fair en mooi te maken!

Mooie kleding

Binnen een paar dagen geleverd.

Fijne tuniek

Tuniek gekocht en blij met de stof! Snel geleverd en duidelijk contact via mail. Bedankt!

Snelle en goede service en mooi product!

Snelle en goede service en een mooi product!

Super snelle levering en een ontzettend leuk dat er een handgeschreven kaart bij zit. Voelt heel persoonlijk. Mooie producten!

Mooie kleding. Overzichtelijke collectie.

Van het handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap word ik telkens heel blij. Aandacht voor de klant maakt echt het verschil.

Mooie artikelen in de webshop

Het allerleukst van deze webshop vind ik dat alles fair en vegan is. Er is een mooie collectie van verschillende artikelen, niet teveel zodat kiezen makkelijk blijft. Ik heb een mooi tasje van Matt&Natt besteld en daar kreeg ik een persoonlijk geschreven kaartje bij, super leuk!

snelle en super vriendelijke service!

Heel fijn om hier te kopen. Je weet dat je eerlijke, diervriendelijke en vooral mooie en degelijke producten koopt - en als daar dan nog een hele leuke en persoonlijke service-touch bijkomt, dan is de ervaring helemaal top!

Mooie producten, persoonlijke service, mijn favoriete webshop!

Mooie producten, persoonlijke service, snelle levering. Ik winkel hier heel graag!

Vriendelijk en snel

Super vriendelijke personeel - bestelling is snel geleverd.

Uitstekende service!

Snelle en uitstekenden service met een persoonlijk geschreven kaartje. een online website waar de klant op nummer 1 staat!

Tevreden

Heel tevreden met mijn jurk van L-Lab3L,en shirt van Armedangels.Kom zeker nog eens terug bij je.

Wat een mooi assortiment!

Ik kocht een t-shirt, jurk en panty. Het kwam snel en keurig verpakt. Super leuk assortiment aan duurzaam en hippe kleding.

Hele fijne webshop, mooie duurzame spullen en snelle levering!! Echt heel fijn!

Prima, persoonlijke service.

Mooie kleding!

Fijne tas!

Vegan tas aangeschaft van Denise Roobol. Heel fijn materiaal en levering was snel. Fijne service dankjewel!!

Oude Weistraat 44

5334LL Velddriel