Hele mooie duurzame oorbellen

Van mijn favoriete merk Beautiful Story oorbellen besteld. Snel geleverd en in perfecte staat. De oorbellen zijn prachtig! Heel blij mee.

Top ervaring !

Fijne fairtrade webwinkel. Fijn om in te winkelen en bij levering nog een handgeschreven kaartje erbij waarbij bevestigt wordt dat je goed bezig bent.

Kwaliteit

Het item is mooi, er wordt zo nagedacht over de collectie. Persoonlijk voelt het

Duurzaam

Leuke webshop met duurzame merken. Prijzen zijn daardoor wat hoger maar dat is logisch. Items retourneren is een makkelijk proces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van alles.

Zoals altijd super tevreden

Ik heb hier al meerdere keren mooie artikelen besteld. Deze keer twee t-shirts, een van Armedangels en een van W and S zelf. Allebei erg mooi van stof en kleur. De maatvoering en omschrijving op de website is duidelijk en mede door de goede afbeeldingen weet je wat je kunt verwachten. Ik heb nog nooit een artikel hoeven retourneren omdat het niet paste of tegenviel. En ja, de persoonlijk berichtjes erbij zijn altijd superleuk!

Positieve eerste bestelling

Ik was op zoek naar een specifieke broek en kwam via een zoekmachine uit op de website van Wolf and Storm. De broek bleken ze in twee kleuren te hebben in mijn maat, van beide één besteld. Binnen een paar dagen bezorgd. Kortom, een goede eerste ervaring!

Ik heb al drie paar oorbellen aangeschaft

Heel tevreden over de kwaliteit van de sieraden, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, mooi design en sieraden zijn stevig en blijven ook in het gebruik mooi. Een paar draag ik zeker twee keer per week, dus ga maar na! Ik blijf dit merk in de gaten houden. Voor mij is duurzaamheid belangrijk in combinatie met de kwaliteit

Fijne trui

Heel blij met de gerecyclede trui! Zat goed verpakt en was snel in huis.

Fijn en persoonlijk

Fijn contact gehad en super blij met de kleding!

Prachtige jurk, snel geleverd

Wolf and Storm heeft een mooi assortiment eerlijke en duurzame kleding. Heel blij met mijn nieuwe jurk, die snel geleverd werd. Ook leuk om te volgen op instagram. Daar zag ik de tip om de jurk te dragen met een riem. Dat haalde me over de streep om hem te kopen!

Snel, persoonlijk en fijne producten

De communicatie loopt heel vlot als je contact opneemt. Ook wordt er snel gehandeld en verzonden. Vriendelijke communicatie en prachtige producten, zelfs afgeprijsde artikelen. Top!

Persoonlijk gevoel en mooie boodschap

Mooie & eerlijke (capsule) artikelen. Goede service, mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje. Voelt soort of dat je iets koopt bij een bekende.

Prachtige, duurzame kleding

Mooie, duurzame kleding voor iedereen!

Paar keer iets bij Wolf and Storm besteld en ik krijg er altijd zulke lieve, handgeschreven kaartjes bij dat ik het gevoel heb dat ik Marlieke persoonlijk ken. De producten zijn van hele mooie kwaliteit. 100% aanbevolen :-)

Fijn jurkje

Ook weer top!

Prachtige kwaliteit

Dit keer kocht ik een bloemetjes jurk van het eigen merk van Wolf&Storm en wat een prachtige kwaliteit! Marlieke (eigenaresse) weet op haar site de maten duidelijk te melden, waardoor shoppen extra makkelijk wordt.

Mooi sieraad, snelle levering

De ketting was bedoeld als cadeau en viel goed in de smaak. Goede lengte en ziet er mooi uit. Het werd bovendien snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top!

Jurkje was nog mooier dan op het plaatje

Heel erg blij met het Sienna jurkje. De jurk zit heel erg mooi en de stof voelt heel erg fijn!

Prachtige producten, goede service en communicatie

Mooie bewuste producten met een aflevering met aandacht

Mooi ingepakt met gepersonaliseerd kaartje is leuk en straalt aandacht uit

Menselijk duurzaam

Dit is voor ons dé winkel waar duurzaamheid en hart voor mensen perfect samengaan. De producten en de goede zorg eromheen passen bij onze normen en waarden en daarom kopen wij als we kleding nodig hebben graag bij dit bedrijf. De leveringen komen op een goed tempo en de bestelde spullen komen altijd met extra (persoonlijke) aandacht voor de klant. Je voelt je bij Wolf and Storm altijd meer dan welkom.

Een cadeau voor jezelf en aan de wereld

Fair fashion. Feestje om hier kleding te kunnen bestellen en met een fijn gevoel te kunnen dragen. Goede kwaliteit ook. Extra persoonlijk berichtje wat er aan wordt toegevoegd is als de kers op de slagroomtaart: love it!

Heel fijne duurzame producten bij Wolf and Storm

Heel fijne duurzame producten bij Wolf and Storm, persoonlijk kaartje en snel verzonden.

Mooie duurzame producten

Fijne producten en een persoonlijke touch die de aankoop net wat leuker maakt.

Oude Weistraat 44

5334LL Velddriel