Uitstekende persoonlijke service

Prima afhandeling van mijn bestelling en ruiling

Prettig

Fijne communicatie, handgeschreven kaartje en goed verpakt. Dank.

Goede kwaliteit

Fijn shirt! Goede kwaliteit en leuk verpakt.

Perfect!

Heel blij met mijn aankoop. Kleding is zoals omschreven op de website. Ook is het fijn om te weten dat je een eerlijk en duurzaam product koopt. Leuk dat je er zo’n persoonlijk kaartje bij ontvangt!

Laatst voor het eerst iets besteld bij Wolf and Storm. Voor het afrekenen had ik nog wat vragen en werd erg vriendelijk en warm te woord gestaan via de telefoon. De levering was snel en er zat een lief handgeschreven briefje bij wat een persoonlijke touch geeft. Het is misschien wat duurder dan de “gemiddelde” webwinkel maar goedkoop is duurkoop en het is prettig om te weten dat je duurzaam bezig bent. Ik denk dat ik lang plezier ga hebben van mijn aankoop.

Hele fijne kleding!! Supervriendelijke verkoopster!

Bij vragen krijg je direct behulpzaam reactie. Haar eigen lijn; basic shirts, zijn ook top! Fijne kwaliteit, dikke stof. Ik zal hier vaker shoppen.

Fijne communicatie, snelle levering, voelde zeer betrouwbaar! Erg blij met het vegan leren jasje!

Super mooie kleding en met aandacht geleverd

Prachtige webshop vond ik, en de kleding die ik bestelde is echt prachtig. Werd met aandacht verpakt geleverd, altijd leuk om zo’n pakket open te maken. Ik kom nog wel eens terug.

Prachtige kleding en sieraden

Duurzaam en mooi, ik ben zeer tevreden over deze webwinkel!

Duurzame en kleurige mode, snel geleverd

Ik was gericht op zoek naar een oranje shirt dat ook duurzaam geproduceerd was. Via een overkoepelende website kwam ik bij jullie uit. Blij mee en snel geleverd. Heb shirt nog niet gedragen, dus dat is nog afwachten

Zo klantvriendelijk!

Prachtige producten en meer dan vriendelijk.

Mooie top van W&S, en ben er blij mee.

Mooi product & heel klantvriendelijk

Ik ben heel blij met mijn item van Wolf&Storm. Het voelt als goede kwaliteit, zit erg comfortabel , en het voldoet aan de belangrijkste eis voor mij; het is duurzaam en eerlijk gemaakt. Ook kreeg ik een lief handgeschreven briefje bij het item. Super service :)

De verkoopster heeft aangeboden de kosten van de retourzending voor haar rekening te nemen, maar daar maak ik geen gebruik van.

Fijne producten, fijne service

Mooie, goede producten, eerlijke en duidelijke omschrijvingen, en fijne service

Fijne webshop

Mooie kleding van goede kwaliteit, op een eerlijke manier geproduceerd, waardoor je het met een goed gevoel kunt dragen.

Prachtige tas, snel geleverd, goede service

Ik kocht een prachtige duurzame tas. Deze werd snel geleverd, goed verpakt en met een persoonlijk berichtje erbij. Heel blij mee!

Top, zowel de mooie ketting als klantvriendelijkheid

Wat ik zo fijn vind aan iets kopen bij Wolf and Storm is dat je iets bijdraagt aan een betere wereld maar ook dat Marlieke de moeite neemt een persoonlijk handgeschreven kaartje bij jouw aankoop te doen!

zeer goede ervaring

Behalve goede producten een zeer goede service mails worden altijd vriendelijk beantwoord.

Super mooi sieraad. Blij mee. Hoe het verpakt was viel wel een beetje tegen. Wel beschermd genoeg, maar niet zo mooi.

Fijne communicatie en snelle levering

Zelfs tijdens de feestdagen snel geleverd, mooie producten en een fijne communicatie. Super tevreden!

Fijne website, snel ontvangen

Overzichtelijke website met mooie, duurzame producten. Omschrijving maten is duidelijk, nog nooit een miskoop gehad. Snel verzonden en met een persoonlijk tintje. Ik raad het van harte aan om hier je bestelling te doen!

Duurzame panty met persoonlijke noot bezorgd

Goede ervaring met eerste keer online kopen via Wolf & Storm. Ik wil alleen nog maar de gerecycled panties van Swedish stockings, maar die zijn net zomaar in de winkel te krijgen. Eenvoudig bij W&S besteld en kreeg de panty snel thuis bezorgd met daarbij een zeer attent handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap. Goede klantervaring voor aandacht en zorg voor het product.

Mijn ervaring is goed, mooie producten snelle bezorging

:-)

Prima gegaan.