Prima, snel geregeld

Heel snel geleverd, prima verzorg.

Snel, correct, betrouwbaar

Snel, correct, betrouwbaar Prijs ok. Keurig verpakt.

Redelijk snel en accuraat geleverd

Zie opmerking

Snelle levering en goede producten

Snelle levering!

Correcte en snelle levering/afhandeling van mijn bestelling

Correcte en snelle levering/afhandeling van mijn bestelling

Ruime keuze en goede prijzen

Ben zeer tevreden over de snelle levering en ook over de geleverde producten van betrouwbare producenten

Goed assortiment en snelle levering

Fijn dat je als particulier ook bij deze groothandel kan bestellen en het assortiment is groot, de website overzichtelijk en de levering snel.

Uitstekend product, perfecte service

Speciale positieve vermelding voor Frank die me zelfs om 23.45u nog wenste voort te helpen. Een verademing in e-commerce!

Perfecte Informatie, degelijke producten!

De gekochte Mondmakers hebben daadwerkelijk het Medische "EN14683" keurmerk!

Op tijd

Goede afhandeling van de bestelling

Duidelijk, klantvriendelijk, oprecht betrouwbaar

Snelle correcte levering!

Ruime keuze, breed assortiment.

Vlot en correct

Netjes afgehandeld Men komt afspraken na

Zowel de bestelling als de levering waren makkelijk en zijn heel goed verlopen. Goed bedrijf, was blij met het bestelde en het voldeed aan de beschrijving. Blij mee.

Website; uitstekende, uitvoerige informatie over alle producten. Ik had neus-mondkapjes nodig en zocht tevens info over de verschillende codes. Vond bij MedicaMarkt alles wat ik zocht. Levering; kan onmogelijk nog sneller, want de goederen waren één dag later al in huis. Qualiteit: uitstekend. Prijs/kwaliteit verhouding; zeer goed.

Perfecte ervaring..

De eerste bestelling bij MedicaMarkt voor mij is een comfortabele ervaring, goede en duidelijke site en goede producten met daarnaast snelle levering. "Chapeau"

Betrouwbaar en snel

Goede overzichtelijke site. Snelle levering. Minpuntje: de beloofde haakjes zaten niet bij de mondkapjes.

Mijn ervaring is goed

Product wordt snel geleverd en is goed, alleen jammer dat de bezorg kosten zijn bij een bestelling van ruim 60 euro.

Groot assortiment en snel gelevers

Fijne website, snel geleverd en groot assortiment

Prima product, prima levering

Snel geleverd, goed product

Positief. Product conform beschrijving. Snel geleverd

vlotte levering

Ik vond de levering erg vlot en netjes geregeld.

Snelle en correcte afhandeling

Alles OK.

Ook 2e levering soepel en snel

Helder aanbod, goed geclassificeerd. Elke kwaliteit zijn prijs.

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.