Service met hoofdletter S

De service is echt top, snelle bezorging of toch zelf halen, het kan beide

heel snel

Snelle levering en ook een probleem perfekt opgelost met telefonisch kontakt

Zeer netjes verzorgd.

Bij mijn eerste bestelling is alles wat belooft ok netjes uitgevoerd.

Goed product en snelle levering

Goed product snelle levering en correcte prijs

Goed aanbod en snel geleverd

Mooi en groot assortiment. Heb hier nu een paar keer besteld en levertijden komt men ook goed na. Deze keer werd er per ongeluk 1 verkeerd artikel geleverd. Ik hoefde het oude artikel niet te retourneren en 2 werkdagen later had ik het juiste artikel in huis. Een foutje kan altijd gebeuren, het gaat er om hoe men er mee om gaat en hoe snel dit hersteld wordt, in dit geval prima dus!

Sublieme service

Alles wordt gedaan zoals afgesproken, keurig op tijd geleverd. Snel bereikbaar, denken mee over eventuele alternatieven.

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Zeer snelle levering ondanks de drukte .

Ondanks groothandel zijn prijzen voor de geleverde producten erg hoog. Ondanks de hoge prijs wat ik over had voor de FFP3 om als brildrager eens eindelijk wasemvrij door de wereld heen te lopen blijkt dit hierbij niet mogelijk te zijn. de neusafstelling blijkt veel te kort om naast de neus een afdekking te garanderen. Dit kan dus ook nooit zorgen voor 98% bescherming tegen corona. Daarom valt het mij het product tegen.

Eenvoudig bestellen en kwaliteit producten zoals beschreven

Zeer snelle levering

Vlekkeloze afhandeling van mijn bestelling, en zeer snel verzonden.

Duidelijke website, snelle levering. prima

Snelle levering was voor cruciaal. Dat hebben ze ook gedaan. Ook een ontbrekend item is zonder problemen na gezonden. Kortom een aanrader!

Zeer goede kwaliteit mondmaskers

Goede service ook als er iets mis is gegaan

Bij de levering van mijn bestelling zat een ander product dan ik had besteld. Dit is direct opgelost met de nazending van het juiste product.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen

Prima spullen

Prima mondkapjes

uitstekend, beetje te grote doos, verder oke

Heel snelle levering.

Heel snelle levering.

Vlotte levering, goed produkt

Prima kapjes, snel geleverd

Zoals afgesproken

Was alles op tijd en netjes zoals beloofd.

snelle en korrecte levering bedankt.

bedankt voor uw correctie. groetjes.

afspraak is afspraak

Ik wordt ingelicht als een bepaald product weer op voorraad is. Na bestelling wordt het product uitermate snel geleverd. Prima

geweldig

goed produkt,eerlijke prijzen en snelle levering!

Bedrijf levert op tijd en komt de afspraken na.

MedicaMarkt levert de afgesproken spullen op tijd en laten netjes weten als iets later geleverd wordt.

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

info@medicamarkt.nl

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.