Levering snel gegaan. Ben tevreden

Ik vind dat je in een keer teveel moet kopen

Ik vond het teleurstellend dat je voor een minimaal bedrag van € 44 excl. btw moet aankopen en niet een kleinere bestelling kunt plaatsen.

Betrouwbaar, behulpzaam en snel

Zeer snelle en goede ondersteuning. Betrouwbaar product en levering

Fijne site en snelle bezorging

Prettige site waar ik op vond wat ik nodig had. En ondanks de drukte rondom feestdagen en corona was het snel in huis. Enorm tevreden.

Volgens afspraak

klantvriendelijk met persoonlijke aandacht

wij bestellen regelmatige verpleegkundige artikelen. Bestelde goederen worden snel geleverd. Ook zijn er altijd op maat afspraken te maken

snelle levering. Precies zoals besteld

goed product

Top Service

Nu met het rare tijden hygiëne cruciaal van belang. Voor iedereen die in het ziekenhuis stage loopt of werkt is hygiëne essentieel van belang. Ik was op zoek naar goede handschoenen die strak zit en goed aansluit. In een woord een top Service en snel bezorgd.

Fijne mondkapjes, heel prettig in gebruik.Goed door te ademen. Prettiger dan die chinese mondkapjes.

Ondanks Corona tijd super snelle levering

Goed assortiment, snelle levering.

Meermaals artikelen besteld. Altijd tevreden over de correcte afhandeling en vlotte levering.

Service

Beschikbaarheid van het artikel Goede service en levering

Top geregeld

In de tijd van corona alles snel en volgens afspraak geleverd

Snel en betrouwbaar

Zeer blij mee.

Goed, snel, overzichtelijk. En dat al jaren.

De pagina is overzichtelijk en heeft een volledig assortiment. Daarbij wordt de bestelling vlot geleverd.

Het bestelde artikel is op tijd geleverd en bevatte de spullen die zijn besteld

Het bestelde artikel is op het afgesproken tijdstip geleverd en bevatte de spullen die zijn besteld

Snelle levering, heel tevreden!

Heel fijn om op de hoogte gehouden te worden wanneer de bestelde producten weer voorradig zijn!

Heel tevreden over de snelle afhandeling van mijn bestelling!

Ondanks corona tijd is mijn bestelling snel en adequaat afgehandeld door MedicsMarkt BV.

Prima materiaal

Betrouwbaar en een goede service

Denken met je mee. Prettig contact.

Prima producten

Vanwege een verplichte quarantaine had ik snel beschermingsmateriaal nodig zodat de zorg thuis voor mijn gehandicapte zoon nog enigszins doorgang kon vinden. Uiteindelijk heeft het ruim 2 dagen geduurd voordat ik de materialen binnen had. Al die tijd was zorg door hulpverleners niet mogelijk. Dan is twee dagen best lang. Jammer dat een spoedbestelling niet mogelijk was.

Heel goed bedrijf die al zijn afspraken nakomt.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

zeer goed !!

ik raad het zeker ook een ander aan !!

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.