Als thuiszorg organisatie heb je soms accuut materiaal nodig. Mijn bestelling werd snel geleverd

Betrouwbaar

Medicamarkt staat voor hoge kwaliteit en zij leveren snel.

Heldere communicatie, snelle en flexibele verzending. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Topservice

Adequaat,doen wat ze zeggen, altijd probleemloos

2 maand op beschikbaarheid van artikel moeten wachten

Zie hierboven

Geen negatieve ervaringen!

Snelle bezorging.

duidelijke levering

alles verliep zeer correct

positie

De producten werden snel geleverd en zoals afgesproken.

Goede site

Goede prijzen en producten

Snelle, correcte afhandeling en bezorging van de bestelling

Zoals beloofd werd de bestelling op de juiste dag en tijd afgeleverd. Over de voortgang van de levering werd duidelijk gecommuniceerd. Het product zelf voldeed ook aan de verwachtingen.

Snel en niet de duurste

Kwaliteit en prijs en essentieel in deze tijden

Ik zocht mondkapjes die ik bijna had besteld bij een concurrent waar ze 39 euro waren en Google ff om te kijken of ze niet elders goedkoper zijn en kwam bij MedicaMarkt.Nl uit voor nog geen 18 euro precies de zelfde mondkapjes en een boel andere handige dingen die we nodig hebben deze tijden.

super

Snelle levering, communicatief, keurige service, goede bereikbaarheid

wordt direkt geregeld: ook artikel die elders worden besteld kunnen wij u terecht

Supersnelle levering

Waar andere partijen niet konden leveren, leverde medicamarkt binnen 1 dag.

Helemaal top

Goede snelle levering net als altijd

Super, zowel de bekwame service als het verloop van bestelling tot levering

Ik was reeds enkele maanden op zoek naar speciale handschoenen voor eczeem en zonder naad tussen de duim en de rest van het hand. Hier heeft men mij héél vriendelijk geholpen. Resultaat: vermits ik nu handschoenen kan dragen met mijn speciale zalf, beginnen mijn handen eindelijk te genezen! duizendmaal dank

Netjes

Afgezien van het feit dat de levering toch wat langer duurde, werd alles keurig verzord.

GOED MATERIAAL EN SNEL GELEVERD

GOED

Foutje bij levering meteen dubbel rechtgezet

Er was een verkeerd artikel geleverd maar na melding heeft men het juiste artikel, witte mondmaskers, onmiddellijk opgestuurd en er zelfs een tweede set bijgedaan.

Producten zijn makkelijk te vinden op de website en de spullen zijn snel geleverd.

prima hoor!

prima, snelle levering!

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.