Per ongeluk zelf verkeerde huisnummer doorgegeven. Wat gratis na retour nog een keer verzonden. Top service

Prima service, correct product, snelle levering

Prima service, correct product, snelle levering

Snelle levering, en een goed product

Goed product met goede verwijzing

snel en effectief

keurige en snelle afwikkeling van product bezorging

Prettig, snel en zaken van kennis

Wij ervaren als locatie een fijne samenwerking. Snel worden de producten geleverd en de prijs is zeer aantrekkelijk

Niet de goedkoopste, maar wel als beschreven en snel geleverd.

Gezien de corona crisis is het niet verwonderlijk dat de prijzen hoger liggen, maar gelukkig krijg je wel precies wat beschreven wordt. En ook snel geleverd. (2 dagen)

Goed, vlot, correct

Mijn eerste ervaring met Medicamarkt is goed. De levering was vlot ondanks alle drukte op dit moment. De communicatie over het lever-moment kon beter in mijn geval, maar werd snel rechtgezet.

Betrouwbaar

Wat je besteld dat komt ook naar je toe, een betrouwbaar adres voor dat geen wat je nodig hebt, en er is nog genoeg in voorraad

Vlot geleverd

Ik had mondkapjes en handschoenen besteld. Die zijn keurig op tijd geleverd, Handschoenen helaas in XL, dat had ik bij het bestellen niet gezien.

correcte snelle levering

top !

Het was even zoeken op de site, maar uiteindelijk gevonden wat ik zocht en zelfs meer.

Prima service.

Alles netjes en opjtijd geleverd.

Snelle levering, en product naar alle verwachtingen

Snel geholpen, altijd kwaliteit producten

Levering snel en correct

Bestelling geheel correct en tijdig geleverd.

Prima en snelle levering

Prettig

Bestelling in delen geleverd

Bestelling geplaatst maar deze werden in 2 zendingen verstuurd. Bij de eerste levering dacht ik dat de 2e levering niet zou komen want er stond niets op de pakbon vermeld dat het later geleverd zou worden. Dag later de restant ontvangen en daar stond die latere levering wel op dus waarschijnlijk is het eerste pakketje eerder gekomen dan gepland. Was eerst boos omdat ik ze telefonisch niet kon bereiken ,maar nav een mail die ik van hun ontving, moet ik mijn beoordeeling aanpassen want het is allemaal goed gekomen. Ik had wat meer geduld moeten hebben want met deze crisis gaat niet alles zoals het moet.

Wat een service!

Ik ben prompt, effectief en vriendelijk behandeld Op verzoek van de directeur zal ik het bedrijf niet aanbevelen!

Geen bevestiging van bestelling, maar wel snelle levering.

Betrouwbaar

Duidelijke omschrijving van de produkten met een indicatie van aantallen bij een eventuele beperking zoals bij sommige corona produkten. Tijdige levering.

Goede producten, snel webwinkel

Goede producten, snel webwinkel

slecht

We hadden maskers besteld, nog VOOR de Corona drukte, omdat wij in de voedingsindustrie werken, en deze maskers DRINGEND waren voor in onze magazijnen blijkt ons bestelling geanuleerd te zijn, ondanks het feit dat het DIRECT online betaald werd

Slechte levefing

De levering wordt niet thuis gebracht, zellfs niet bij het kortste afhaalpunt. Je moet het zelf afhalen in een verder afhaalpunt..... Het bestellen zelf verliep vlot en je werd goed geïnformeerd..... Dus andere besteldienst nemen. Klyoh is geen eerlijk beoordelingssysteem als men zelf kan bepalen hoelang een slechte beoordeling blijft staan. De klant moet evenveel goede als slechte zien en even lang, zal geen enkel bedrijf doen, zou dus automatisch moeten gebeuren. Dus ook slechte score voor dit systeem.

Goederen ondanks schaarste vlot geleverd.

Helaas pasten de pompjes niet op de flessen, al stond dat wel aangegeven. De gel doet wat het moet doen: ontsmetten.

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

info@medicamarkt.nl

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.