prima bedrijf

super service en betrouwbaar

Prima in orde. Niets op aan te merken.

Prima in orde. Niets op aan te merken.

Betrouwbaar en snel

Binnen 2 werkdagen werden mijn spullen geleverd. Dit is een fijn en betrouwbaar bedrijf!

top

snel en correct

duidelijke bevestiging en snel verzenden!

Good website design, clear product information, easy order and quick sending. Will definitely come back if I need.

Snelle levering 😁👍

Betrouwbaar en professioneel

Ik bestel al jaren bij MedicaMarkt. Altijd goeie ervaringen gehad. Bij vragen, krijg je snel professioneel reactie. Mooie producten.

Erg goed

Uitstekende opvolging van de bestelling

prima service

snelle afhandeling, levering zonder gezeur...

Klantgericht

MedicaMarkt BV denkt met de klant mee. Zoekt een passende oplossing en de levering is snel.

Geen klachten!

Snelle levering van de producten, goede informatievoorziening via mail

Zorgvuldige en snelle levering

Snelle en goede communicatie

Het geleverde produkt bleek niet te functioneren. Na reclamatie werd meteen een vervangend exemplaar beloofd. Komt morgen aan.

excellent

Zéér snelle reactie op e-mails ; uiterst vlotte levering : kortom medewerkers met een gedrevenheid om ' U ' tegen te zeggen. Klantvriendelijkheid ten top ! Bijzonder interessante prijs : een aanrader op elk vlak ! Marleen

Samenwerking goed

Het was voor de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan en misschien ga ik er nog bestellen.

Snel, vriendelijk, persoonlijk en netjes!

Ik had informatie nodig over producten, hier werd snel werk van gemaakt en kreeg duidelijke info terug! Mijn bestelling was de volgende dag binnen. Toen er per ongeluk iets mis was gegaan werd dit allemaal binnen een dag opgelost! Super geduldig, vriendelijk en meedenkend personeel :) Thanks!

Besteld en super snel geleverd

Voor de eerste keer een wat grotere bestelling gedaan normaal een kleinere maar word dan keurig door gestuurd . Ben dik tevreden

Levering zoals je het zou verwachten

In bulk handschoentjes besteld wat geen probleem was.

Goede service, snel inleveren, super goed, en precies wat ik verwacht had

Zeer professioneel

Super service en snel!!!!

Zeer snelle service

Geweldige webwinkel, bestellen, betalen en de volgende dag in huis.

snel gelevert

ben erg tevreden

Snelle levering!

Snel en vlot bestellen en keurige aflevering!

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.