snelle levering en alles prima

alles netjes

Alles perfect en tijdig geleverd

Zeer goede ervaring.

heel goed !

Super dienst

klant is koning

goede directe communicatie, denkt goed mee. snelle en persoonlijke service

Duidelijkheid in wat wel/niet kan, tussentijdse info wanneer artikelen weer aanwezig zijn; doen wat

Het is dermate goed (constant) dat ik andere shops niet eens meer bezoek. Bij Medicamarkt weet je wat je aan ze hebt en zij leveren altijd goed spul en geen goedkope troep

Mooie site en makkelijk om te bestellen.

Heb er diverse keren besteld en de bestelling worden altijd snel bezorgd.

geen enkel probleem

bestelling prima afgeleverd

Prijs/kwaliteit

Goede service en snelle levering

Als je belt krijg je heldere en duidelijke uitleg. En ze leveren snel.

Erg klanten vriendelijk en behulpzaam

Ik heb artikelen besteld. De ik ben zeer tevreden met de service, klanten vriendelijkheid. .....

Ik zocht FFP2 maskers

De FFP2 maskers werden snel geleverd. De prijs kwaliteit is uitstekend. Ze zitten met 20 aparte verpakkingen in een doosje. Ik raad MedicaMarkt aan als bedrijf!

Zeer snel geleverd.

Prettig en correct geregeld.

Alles goed en snel geleverd.

Eerste ervaring met dit bedrijf. Bestelling werd snel en goed verzorgd geleverd.

Topprodukt, snelle levering.

Goede medische artikelen

Heb de producten die ik zocht gekregen. En ook binnen de termijnen. Alleen miste de zwarte mondkapjes van het model dat ik heb aangeschaft. Wellicht een kleine detail. Voor de rest tevreden.

Héél goed advies gekregen en uitstekend artikel ontvangen!

Voor aankoop heb ik telefonisch contact opgenomen voor advies. Ik werd vervolgens gebeld en kreeg perfecte uitleg en een goed advies. Het betrof mondkapjes van het merk Temsa. FFP2 chirurgisch. Het artikel is inderdaad zo goed als gezegd was; overtreft eigenlijk mijn verwachtingen over hoe aangenaam een mondkapje kan zijn. Hele goede pasvorm, makkelijker ademhalen, sluit goed af, draagt heel comfortabel én de bril beslaat niet.

Jammer

De handschoenen van de foto werden niet geleverd maar er werden andere van veel slechtere kwaliteit geleverd. Erg jammer

Geleverd wat besteld was

Netje is doos aan gekomen

snelle levering en alles correct

Voor Duitsland had ik medische mondmaskers nodig, en zelfs de apotheek hier kon ze niet leveren en had ook vraagtekens of ik deze hier überhaupt zou kunnen krijgen (omdat zij deze blijkbaar niet geleverd krijgen). Via MedicaMarkt besteld en een dag later geleverd gekregen. TOP.

voortreffelijk zeer goed en snel

zie hierboven

Helpful and fast

They were helpful when there was a problem with one of the products I ordered and they reacted promptly and I got the money back.

Hulpvaardig, deskundig en vriendelijk

Snelle antwoorden op mijn vragen en zelfs nog teruggebeld door de deskundige die nog meer info had. Samen een bestelling gecreerd die klaar lag om op te halen. En wat denk je.... ik kom aanrijden en wordt persoonlijk aangesproken met Naam en Toenaam... waar vind je dat nog! In één woord geweldig John

Teleurgesteld

Ik bestel al jaren handschoenen bij jullie ivm met mijn kappers exceem ik ben prima tevreden over de kwaliteit en de snelle levering . Helaas is het afgelopen jaar de prijs meer dan verdubbeld aangezien het voor mij niet tijdelijk is maar dat ik anders niet meer kan werken vindt ik het echt triest dat deze prijzen schandalig gestegen zijn .

Snel en correct

Eerste keer maar juiste producten volgende dag geleverd. Top!

Cruquiuszoom 29

2142EW Cruquius

Over MedicaMarkt BV

MedicaMarkt.nl is per augustus 2022 geïntegreerd in Cemex.nl, een B2B groothandel voor o.a. hygiëne-, medisch-, veiligheid- en verpakkingsproducten. Cemex biedt een ruime keuze van 5000+ producten vanuit eigen voorraad.