Erg rustgevend

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Goede levering

Goede levering

Snelle leveringen

Keurig op tijd geleverd

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Goed ingepakt

Super goed …keurig mail gericht

Heel blij met deze site…Alles keurig ingepakt Top

Huisje met vogelgeluiden snel bij ons thuis.

Duidelijk bestelproces op de d-Sire website. Goede productomschrijving. Snelle levering. Prettige prijs.

Mijn Zwitscherbox is snel en keurig verpakt geleverd.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Dit was de 1e keer dat ik iets heb besteld bij jullie en het is zeer vlot geleverd. Ook hadden wij een vraag over de betaling achteraf en daar hebben we een duidelijk antwoord op gekregen.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox Forest 3×

100% tevreden met keukenkraan

De Arwa-Twin keukenkraan werd na enkele dagen geleverd en is inmiddels gemonteerd. Wij zijn 100% tevreden over het resultaat.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Arwa-Twin keukenkraan

Terug in de natuur!!,

Onze gasten komen allemaal lachend uit het kleine “kamertje”

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuisje met geluid

Goede service, schitterend artikel

D-sire heeft ervoor gezorgd dat het schitterende vogelvoederhuisje op tijd werd bezorgd om het cadeau te kunnen geven. Zeer zorgvuldig verpakt.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelvoederhuisje Dish of Desire

een verrasend cadeau

de Zwitscherbox is iets bijzonders waarbij je de lach op je gezicht en dat van anderen krijgt!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? zwitscherbox wit

Voldoet precies aan mijn verwachting! Top

Snelle bezorgservice

Blij met de levering van het door mij bestelde product. Voor de 2e keer in mijn( lange) leven iets op deze manier besteld. Helaas werkt het niet zoals het zou moeten. Telefonisch contact gehad met een super leuke medewerkster. Zij gaf een tip waardoor het goed zou moeten gaan. Maar helaas heeft het niet geholpen. Ik zou opnieuw kunnen bellen, maar dat hele gedoe met eventueel terug sturen ed, zoveel rompslomp. Daarom koop ik liever in een zaak bij mij in de buurt zodat ik daar gewoon kan binnen stappen en het persoonlijk regelen. Ik heb gewoon vette pech gehad. Maar kan niet op de manier zoals beschreven genieten van het vogelgezang. Het gaat om het Zwitscherbox huisje met vogelgeluiden. Ik wilde het in het toilet zodat het een leuke verrassing zou zijn voor de toiletgangers. Na 2 minuten stopt het gezang maar ook zonder beweging op het toilet begint het weer, dan zijn de batterijen zo leeg natuurlijk. Slecht voor milieu en de portomonnee. Gezien de extra handelingen laat ik het denk ik verder rusten, maar wel jammer . Ik had er mij zo op verheugd!!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox vogelhuisje met geluiden

Perfecte en snelle levering, prima product

Prima zaak, verzending is snel. Artikel precies zoals op de foto.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogeltjes voor aan de muur 9 stuks

Heel erg snel geleverd !

Netjes ingepakt en gratis bezorgd en ook nog eens supersnel! Hij staat gezellig in de w.c.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? ZWITSCHERBOX FORREST

Ziet er mooi uit. Zelfs incl. batterijen, snelle levering. Doet het goed.

Top.

Bestelling snel geleverd en toen ik een vraag had bleken ze goed telefonisch bereikbaar en werd ik vriendelijk te woord gestaan.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Mooie ladder voor een goede prijs .

Ik had de ladder besteld maar door onvoorziene omstandigheden duurde het langer voor ik hem kreeg ,maar daar kon niemand wat aan doen wbt de leveringen uit China . Toch misschien bij de bestellingen vermelden de volgende keer . Maar ben zeer tevreden over de bezorging en het produkt .

Prima en snel

Bestelling werd binnen 24 uur afgeleverd. Produkt in prima staat.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Huisje met vogelgeluiden

Superleuke winkel!

Onlangs showcase wandplanken besteld bij D-Sire. Snel geleverd en zien er echt top uit. Toen ik overigens belde met vraag over m'n bestelling werd ik keurig geholpen. Erg tevreden over deze winkel. Zeker een aanrader!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Showcase wandplanken

Snelle levering! Top product!

Leuke verassing dat de batterijen er al in zaten! Gelijk plezier van ons vogelhuisje.

Goed!

Super leuk en origineel cadeau!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Kastje dat bij beweging vogelgeluiden gaat afspelen 2 minutenlang.

Snel

Wel prijzig

Boven verwachting

Eerder dan aanvankelijk werd doorgegeven ontving ik de prachtige kapstokken!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Kapstokken

De Ward 23

8701MB Bolsward