Mooi

Ze schrokken allemaal hier thuis in het begin, maar had het al ergens gezien in Tilburg in een winkel vond het toen al interssant maar de prijs vond ik toen te veel. Maar eind conclusie rustgevend en relaxed en misschien een tip ook andere geluiden te doen

Goed geregeld

Mooi ding

Perfecte deurknoppen en Super tof ook

Top product en levering

Goed bedrijf

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox Forest

Grappig en op tijd

Elke dag met een glimlach

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Buddy keukenrolhouder

Mooi assortiment

Goed ingepakt en ontvangen

Is een heel leuk gadget

Eerst gebeld met d-Sire omdat er bij het bestellen een rood kruis achter het product staat. Dacht dat het product wellicht niet op voorraad zou zijn. De dame die ik gesproken heb wist ook niet wat het rode kruis in hield en vertelde mij dat het wel op voorraad is. Product goed verpakt ontvangen en geeft leuke reacties van mensen die het voor het eerst horen.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox met vogelgeluid

Snelle levering en prima product

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

gekochte product is geweldig, website kan beter

ben speciaal van Houten naar Heereveen gereden om product in de winkel te beoordelen. briefje op het raam; wegens vakantie gesloten. Dat stond niet op de website. Jammer, had me een hele reis bespaard. product toen maar via website besteld en deze bevalt super goed.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? zwitcherbox

Heel klantvriendelijk en een TOP!! Service

Na het bestellen van een nieuw binnenwerk van mijn Arwa kraan bleek dat de onderdelen wat langere levertijd hadden.. Alle begrip daar voor.. Sjoerd en Baukje Bakker hebben veel moeite gedaan om ons ongemak cq de reparatie zeer snel en efficiënt op te lossen.. De importeur van Arwa kwam in hoogst eigen persoon met het bestelde binnenwerk monteren.. Een Geweldige service van D-Sire …en de importeur van Arwa kranen.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Binnenwerk en inbushouders voor een Arwa kraan van voor 2006

Geweldig!

Anderhalf uur na mijn bestelling stond er een meneer voor de deur met het onderdeel van de kraan, dat ik besteld had. Hij heeft me ook nog geholpen met het vervangen. Zo'n goede en snelle service heb ik nog nooit mogen ervaren. Heel erg bedankt!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Binnenwerk kraan.

Uitstekend!

Snelle levering, mooi product

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zie hieronder

Ben er super blij mee, zag hem bij mijn Schoonzus en die was ook zeer tevreden, ook met de goede service. En iedereen die het ziet vind het fantastisch. Dus nogmaals bedankt. Grt Joke vd Poll-Simons.

Prachtig ontwerp, hoogwaardig en betaalbaar design

Wij kregen waardevol interieuradvies in de fysieke winkel in Heerenveen. Ze hebben ook veel vrolijke en unieke design producten. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Umbra Grove, Bellwood en Floralink

Mijn bestelling snel en duidelijk ontvangen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Goede snelle levering

Ben erg tevreden met mijn zingende vogeltjes. Ga ik even snel een plasje doen met een druk hoofd, begint het opeens te kwetteren van vogelgeluidjes……. “even rust”!!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zchwitserbox

Goed product, prima service

Goed product. Aangenaam verrast door coulante gratis-verzending.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox forest

Goede snelle bezorging

Besteld en hupsakee snel bezorgd

Alles goed geregeld, pakketje binnen 2 dagen in huis.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Birdybox

Snel levering

Snelle levering en keurig verpakt

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Huisje met vogelgeluid

Zeer goede ervaring

Snelle service, snelle levering, topproduct!

Wij hadden 2 dezelfde vogelgeluiden huisjes besteld. De volgende dag kwam er helaas 1. Meteen gebeld en de 2e kwam al 1 dag later. Geweldig allert gereageerd.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitsherbox

Aanrader!

Snelle levering. Mooie design artikelen. Redelijke prijs en een snelle levering.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Deur stopper

En de keukenrol is net zo mooi als op de site, heel blij mee. Zeker een aanwinst voor iedere keuken

De Ward 23

8701MB Bolsward