Top produkt en dito levering als vanouds

Mooie spiegel gekocht bij D-Sire. Niet alleen is deze mooi op de foto in de shop, maat ook van zeer degelijke kwaliteit. Perfect afgeleverd.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Hub spiegel rond van Umbra

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitcherbox

Zeer behulpzame en snelle beantwoording en hulp! Prachtig ingepakt pakketje ook.

mijn bestelling klopt niet

Ik bestel twee birdyboxen en ik krijg er eentje toegestuurd. Op de pakbon staat ook 2 geleverd. Ik ben benieuwd of het wordt opgelost. Ik moet het product beoordelen maar dan kan ik niet want het is een kertcadeau voor iemand anders. Anita

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? birdybox

Snelle levering en het vogelhuisje met geluid wat inmiddels op de toilet staat leverd leuke reacties op.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox zwart

Vlot

Helder, zakelijk, snel.

Prima verlopen en leuke gadget

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

positief

snel ontvangen en keurig verpakt, per mail goed te volgen en het vogelhuisje was precies wat ik wilde!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? vogelhuisje met vogelfluiten met sensor

De bestelling snel ontvangen

Heel leuk, staat op toilet, het vogelhuisje heeft n leuke vrolijke bloemenprint.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox Cherry Blossom Huisje vogelgeluiden

Uitstekend!

Mooie producten, was op zoek naar een kado, goed geslaagd, snelle aktie, en snel bezorgd. Top!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Houten Zwitscherbox Walnoot

Snelle reactie

Snelle reactie en levering helemaal goed.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox met vogelgeluiden

Buitengewoon goed.

De eerste zending bleek na ca. Een maand niet goed meer te werken. Ook na vervanging van de batterijen werkte het niet goed. Vermoedelijk is de bewegingsmelder defect. Bij contact met d-Sire werd bevestigd dat dit af en toe kan voorkomen. Na dit contact werd een nieuw exemplaar toegezegd. Al na twee dagen werd het nieuwe exemplaar geleverd. Kortom: zeer goede en snelle oplossing, waarvoor petje af. Hans J. Moonen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Huisje met vogelgeluiden

Super leuk zwitscherbox met vogelgeluiden!!!

Prachtige zwitscherbox gekocht met vogelgeluid. Deze in de wc geplaatst en is echt èn een eye-catcher en ook nog eens superleuke vogelgeluiden op de achtergrond. Volume is instelbaar, en het geluid komt heel mooi geleidelijk uit de box echt heel subliem. Super blij met deze leuke en mooie gadget!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox met vogel geluiden.

Super!!

Snelle levering. Goed verpakt, leuk om kado te doen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitsherbox forest

Bestelling netjes en goed geleverd en ben blij met de aankoop

Bestelling duurde iets langer dan gedacht en belde met d-sire. Er werd meteen opgenomen en ze legde uit dat product iets later geleverd wordt. Vervolgens keurig en goed ingepakt geleverd. Ik ben erg blij met de aankoop. Naar het toilet gaan is nu echt een feest..

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitcherbox

prettig telefonisch contact, besteld en vlotte levering

Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen of artikel in voorraad is en de snelheid van levering. Vervolgens on line besteld en binnen 2 dagen is het artikel geleverd

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox forest

Snelle leveringen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? swissbox

Fijn product en snelle en correcte levering

Het fijne product werd snel en correct geleverd.

Geweldig product daar wordt je blij van

Goede website en zeer snelle levering

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox - vogelgeluiden huisje

De Ward 23

8701MB Bolsward