Omdat het product niet meer te leveren was kwamen ze met een uitstekende oplossing.

Snelle levering... goede service.

Over de accu zelf kan ik helaas geen review geven. Het bleek dat de elektra van mijn fiets kapot was, dus kon ik de accu niet gebruiken. Met deze ervaring kan ik wel stellen dat jullie retour-service ook perfect geregeld is :-)

Blij met me nieuwe accu

Uitstekend: goed en reëel advies, goede after service, snelle levering

Goede snelle service.

Ik had een fietsbatterij besteld . Was snel geleverd ,maar achteraf hadden we het toch niet nodig. Zonder problemen kunnen terug sturen . En binnen 2 dagen stond het geld er weer terug op.

Geweldige service

Bestelde fietsaccu snel ontvangen, Gewenste accu bestond helaas niet. Ook nergens leverbaar. Door GM-ACCU werd een andere slee geplaatst en kon de bestelde accu toch geplaatst worden. Bedankt.

Service op maat

Accu besteld voor mijn Stella: voldoet aan de eisen. Ik ben er blij mee.

Top geregeld

Snel geleverd en goede en betrouwbare informatie op de website

Goede kwaliteit

Accu’s zij sterk zijn vergelijkbaar met originele makita accu’s

Duidelijke omschrijving, supersnel bezorgd. . .

Goede foto's van de oplader, dus geen twijfel dat ik de juiste heb besteld. Snelle verwerking van de bestelling, volgende dag bezorgd, netjes verpakt.

Goede service en vriendelijk personeel

Blij met accu de fiets is weer als nieuw

Wachten en wachten

Weeatennnmm

Precies de juiste accu en supersnel geleverd, top!

Product snel ontvangen en kon makkelijk retour

Uitstekende service.

Heel goed advies gekregen per email en tevens telefonisch. Accu besteld en binnen een paar dagen in huis.

alles snel en keurig geregeld

Snel geleverd, werkt prima

snelle verzending en een fijne after sale

snelle verzending en goede after sale. Vanwege een doa van achterlicht is het voor repartie aangeboden. Contact per e-mail was super, antwoord was bijna per omgaande. Ik had moeite met gratis retour label aanmaken, hij heeft er 1 gemaakt en toegezonden per e-mail. Binnen enkele dagen was accu alweer ontvangen.

goede geregeld.

Alles prima geregeld. Vrijdagochtend besteld, jammer dat het pakket lang bij DPD heeft gelegen. Had het zaterdag verwacht. Maandag gekregen. Maar toch, dat is nog snel. Goed verpakt en werkt prima.

zeer goed

niet van echt te onderscheiden

Fijne fietsaccu

Goede accu met veel capaciteit. Snellader erbij is helemaal mooi dan gaat het laden ook super snel

Gered!

Paar weken geleden begaf de accu van de Stella fiets van mijn vrouw het. Naar het servicepunt. Tja, accu kapot. Een nieuwe kostte € 600, maar misschien lag er nog een goedkopere, daar zouden ze de volgende dag over terugbellen. Volgende dag: Stella failliet. Dus zoeken op internet. Lastig om het kaf van het koren te scheiden, maar de reviews van gm-accu.nl wekte het meeste vertrouwen. Besteld (voor heel wat minder dan de Stella prijs) en de volgende dag in huis. Er is nu meer dan 30 km mee gereden, korte ritjes in het dorp, en de accu is nog 3/4 vol. Dus zeer tevreden.

Goed verpakt op tijd bezorgd…

Prima accu geleverd gekregen… 1 nadeel … het achterlicht gaat niet automatisch aan..

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften