Vriendelijke

Zeer tevreden geweest

Zeer behulpzaam

Bestellen van mijn fietsaccu ging heel gemakkelijk. Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen!

Snelle levering goed product

Snelle levering en prima producten. Goed ingepakt (heb ik bij andere leveranciers bij duurdere producten wel anders meegemaakt).

Super snelle levering

eerst advies gevraagd welke accu ik het besten zou kunnen nemen. besteld en de volgende dag al in huis. vriendelijk, Snel, en zeer mooie prijs.

Goedkope accu, maar verder geen ondersteuning

Goedkope accu, maar heb meteen gevraagd hoe ik de accu kan aanmelden op mijn fiets, maar daar heb ik niets meer op gehoord.

Prima batterij

Batterij past op de Batavus PackD transporterfiets. Snel verzonden en ontvangen, de buitenkant van de batterij was wel beschadigd, maar hij doet het prima.

zeer positieve eerste indrukken

Posities: - assortiment - productinformatie - prijs - snel verzonden en goed verpakt - eerste indruk van de kwaliteit van het product, bij ontvangst

Voordelig, snel en een duidelijke website.

Voldoet ruim aan de verwachtingen snelle levering en goedkoper als bij andere aanbieders. Mijn complimenten voor de manier waarop deze kwetsbare producten verpakt waren. Geen 10 als waardering omdat de bestelling thuis werd afgeleverd terwijl we gevraagd hadden dit af te leven bij een servicepunt. Gelukkig waren we thuis. Al met al een aanrader.

Snel geregeld. Snel levering.

Snel geregeld. Snel levering.

Correct, goede prijs/kwaliteit levering

Waar Stella mij niet verder kon helpen met de accu, heb ik hier de juiste gevonden. Volgens hen was de accu niet meer Leverbaar, omdat het een oud model was.

Snelle levering van de goede accu Aanrader

Prima bedrijf; alles scherp geprijsd!

Eén van de weinige bedrijven (misschien wel de enige) die nog originele producten verkoopt van een Victesse e-bike. Na lang googelen bij dit bedrijf terechtgekomen en gelijk een bestelling geplaatst. Goed, origineel product voor mijn e-bike en een snelle levering. Binnenkort bestel ik weer bij dit bedrijf. Ik bestel dan een originele accu voor de e-bike voor minder dan een gereviseerde accu en voor minder dan de helft van de prijs bij de dealer.

Werkt tot nu toe goed

Snelle service en tot nu toe geen problemen . Door het lijstje op de site wist ik precies welke ik moest hebben

Doet wat hij moet doen

goed product

een goede accu snel geleverd

lost mijn Stella Livorna happerende motor probleemen op

Gm-accu doet wat zij beloven

Product besteld en zoals beloofd geleverd binnen 1 dag. Product was netjes ingepakt zodat beschadigingen niet/nauwelijks kan gebeuren.

Top service.

De accu doet het top. Zelfs beter als de originele doener op zat.

Goede accu, goede service!

De accu is snel verzonden en uistekend verpakt. Accu werkt goed, ben er erg blij mee!

Voor meerdere types en goede prijs

Alleen 1 maat staat verkeerd op de tekening en wel de maat van 48,5 mm. Dit is van het hoogste nokje en niet van de kleinste. Dus even aanpassen dus......

Alleen maar goed

Keurig op de hoogte gehouden , keurig en vlot afgeleverd . Bravo, ga zo door

Goedkoop

Vooralsnog heel goed, nu nog de levensduur

Goede accu

Heb al eerder hier een accu besteld,prima service als je vragen hebt.

Er ging iets mis met het leveren van de accu. Ik heb gelijk een mail gestuurd. Ze reageerden binnen een half uur. En alles werd gelijk opgelost. Zeer goede service !

Ene dag besteld volgende dag binnen, zeer netjes ingepakt. Accu was half opgeladen dus heb ik hem eerst helemaal opgeladen dag erna flinke rit gemaakt, ik had sterk het gevoel dat ik meer ondersteuning had dan met de oude accu, nu alleen nog afwachten hoe de accu zich in de toekomst zich houd. Tot nu toe zeer tevreden.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften