Xx

Xx

Mijn ervaring met GM-accu is top. Snelle service/verzending. Alleen jammer dat DPD er dan een zootje van maar waardoor ik het bestelde pas 4 dagen later op kan halen.

Snelle reactie en levering

Perfecte vervangen accu

Snelle levering, op tijd qua levering, prima

GOED BEDRIJF

SNELLE EN GOEDE LEVERING NIJMEEGSE 2WIELERS

Geweldig, vlot en snel.

Duidelijke informatie en goed op de hoogte gehouden via mail. Vlotte verzending.

Goede snelle service

Binnen 24 uur de nieuwe accu binnen. Zeer goed verpakt. Ziet er als de echte stella lader uit, alleen 300 euro goedkoper.

Goed product en een snelle service.

Prettig en snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Accu snel geleverd, vrijwel gelijk aan originele accu en blijft goed op spanning.

Besteld en snel geleverd prima ervaring met hun

Snelle levering en op vragen telefonisch snel geholpen.

Uitstekende communicatie en service

Uitstekende communicatie en service

prettige winkel

Snel geleverd en gunstige prijs

Zeer goed naar mijn zin.

Al eerder een accu hier besteld voor onze Verona's en goed bevallen. Onze originele Stella accu's lopen op zijn eind. Weer een gm-accu besteld. Zelfde als eerdere gekocht, accu voor Stella type 2 – 36 Volt – 14.5 Ah – 522 Wh – incl. 2.0 Lader. Ik vind deze een goede vervanger voor de originele accu van Stella. Nu de nieuwe accu helemaal opgeladen en aan het testen. Ongeveer 25-30 km gereden met 1 blokje met deze kou. Kijken hoe deze zich houd. Tot nu toe tevreden. Gaat straks mee op vacantie in de fietstas voor extra kilometers. Groet Henry

Duper

Erg klantvriendelijk, met perfecte service

Snelle levering!

Supersnelle levering en kwaliteit lijkt top.

Keurig en snel

Doet aan verwachting

Prima geleverd. Accu doet het goed

Prima geleverd. Accu doet het goed

Uitstekende service

Heb de accu snel binnen gekregen.Zat informatie bij wat erg prettig is.Paste precies en alles werkt goed.Erg blij met mijn nieuwe accu.

Goede ervaring so far

Snelle en accurate afhandeling van mijn fietsaccu aankoop. Solide vervoer verpakking. Uitgebreide nederlandstalige gebruiksaanwijzing en advies. Eea nog al wat goedkoper dan een aankoop van accu bij het fietsmerk zelf! De toevoeging "so far" uiteraard vanwege het feit dat de nieuwe accu nu pas enkele dagen in bedrijf is en zo n aankoop langere tijd nodig heeft om z' n waarde te bewijzen.

Heerlijk

Heerlijk om je elektrische fiets weer te kunnen gebruiken nu hij weer voorzien is van een goedwerkende accu..

Snelle geholpen

Met mijn vraag naar een nieuwe accu ben ik echt heel snel geholpen met de juiste informatie. Heel erg vriendelijk personeel!! Snelle verzending!

Prima website

Bestellen ging makkelijk. Product had duidelijke omschrijving. Levering was snel

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften