Super snelle levering

Veel goedkoper dan stella Heel blij mee

Snelle en goede service

Bestelling snel ontvangen, goede service en snel reactie via de mail

Snel afgehandeld

De bestelling is direct verzonden en de volgende dag afgeleverd. Elke stap van de verzending was snel en duidelijk gemaild.

Super snelle levering en retour

Vervangende fietsaccu makkelijk in webshop kunnen kiezen. Levering snel en goed verpakt. Helaas werkt het fietsdisplay met deze vervangende fietsaccu niet correct. Ik heb de accu retour gestuurd. Gratis verzending, zeer eenvoudig, en super snelle terugbetaling. TOP service dus.

Bestelling afgewerkt zoals het hoort

Ik heb jullie webadres gekregen van een medewerkster van Stella, waarbij ik meldde dat de accu van mijn fiets de geest had gegeven. Vervolgens constateerde ik op de website, niet alleen dat de voor mijn fiets geschikte accu uit voorraad leverbaar was, maar ook tegen een prijs die aanzienlijk lag beneden het niveau dat zo'n accu volgens zeggen zou kosten. Ik heb toen meteen een bestelling geplaatst, en de (snelle) afwerking daarvan is prima naar mijn zin verlopen.

Had mijn bestelling snel binnen en lader paste precies als omschreven

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Alleen jammer dat deze accu voor Brinckers fiets niet met de sleutel uitgezet kan worden, alleen vergrendeld.

altijd goed

service en kwaliteit is altijd top

Perfecte service!!

Heb gebeld met mijn probleem. Accu van mijn oudere fiets was open geploft. Hebben mee gedacht en oplossing aangeboden. Zelf om kunnen bouwen maar had het niet mogen lukken dan had ik alsnog langs mogen komen. Erg blij met het meedenken en de oplossing!

Goede accu en snelle levering

Professioneel

Snelle en correcte levering

Gekregen wat ik wenste

Netjes geregeld

Snel geleverd en een goede prijs/kwaliteit

Accu was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. Wij dachten eerst dat de indicatie lampjes op de niet werkte en hebben gebeld. Er werd snel opgenomen en een vriendelijke meneer gaf de juiste instructies waardoor het probleem was verholpen.

Een hele goede en snelle service.

Goede voorlichting en vlotte levering

De verkoper gaf me goed advies en begeleidde het gehele afleverproces

Zeer snelle levering!

snelle en prima service

Keurig en stootvast verpakt de accu .

Perfecte service

super

Met de informatie van de website eenvoudig een vervanging voor mijn 8 jaar oude accu gevonden. Twee dagen na bestelling accu ontvangen. Volledig geladen zodat ik direct weer fietsen kon.

Eindelijk een leverancier die services bied

Na telefonisch contact duidelijke informatie en advies gekregen voor de vervanging van mijn Stella fietsaccu. Geen prijsopdrijving. Levering binnen 24 uur. Duidelijke handleidingen erbij. En alles past en functioneert top.

Prima acvu

Accu bakfiets vervangen. Blij met nieuwe accu voor schappelijke prijs. Kwaliteit en levensduur is natuurlijk afwachten.

Goed bruikbaar product

Goede informatie en hulp bij kiezen van de accu. snelle levering. En een mooi product tegen goede prijs.

Goede prijs

Goede service,vriendelijke mensen ,goede hulp snel met verzenden gewoon TOP

Top levering

Snelle levering. Echt top.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften